Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
200 gramų | vištienos krūtinėlės ( Ilzenbergo dvaro ūkis) | |
50 gramų | lydytas sūris | |
Papuošimui: | ||
1 saujelė | putinas | |
2 žiupsneliai | džiovintų krapų | |
Įdarui: | ||
30 gramų | pievagrybiai | |
Kepimui: | ||
50 gramų | sviestas | |
Marinatui: | ||
1 arbatinis šaukštelis | citrinų sultys | |
1 žiupsnelis | pipirai | |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną pjaunu horizontaliai, plonai, barstau druska ir pipirais, šlakstau sultimis ir pamarinuoju 1 valandą.
2.
Į perlenktą krūtinėlę dedu smulkintus grybus ir užsegu smeigtuku.
3.
Kepu svieste iš abiejų pusių iki pagelsta, dedu sūrį, dengiu dangčiu ir išjungiu. Skanauju po kelių minučių, puoštą uogomis ir krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
- Keri viščiukas
- Irmos paukštiena patale
- Citrininė višta
- Gyvatukai iš vištienos ir varškės
- Vištiena su sojų daigais
- Traški vištiena
- Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
- Vištienos filė šašlykas
- Vištiena su daržovemis
- Vištienos filė su grybų padažu
- Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
- Keptos ančiukų kulšelės
- Vištienos apkepėlė
- Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
- Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
- Lazanija su vištiena
- Vištos blauzdelės jogurto marinate
- Kalakukas ant iešmelių
- Marinuoti vištų sparneliai su šonine
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Vištienos krūtinėlė, Ilzenbergo dvaro ūkis,
200 gramų -
Lydytas sūris,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Putinas,
1 saujelė -
Džiovinti krapai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Pievagrybiai,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sviestas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Citrinų sultys,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną pjaunu horizontaliai, plonai, barstau druska ir pipirais, šlakstau sultimis ir pamarinuoju 1 valandą.
Į perlenktą krūtinėlę dedu smulkintus grybus ir užsegu smeigtuku.
Kepu svieste iš abiejų pusių iki pagelsta, dedu sūrį, dengiu dangčiu ir išjungiu. Skanauju po kelių minučių, puoštą uogomis ir krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...