Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
200 gramų | vištienos krūtinėlės ( Ilzenbergo dvaro ūkis) | |
50 gramų | lydytas sūris | |
Papuošimui: | ||
1 saujelė | putinas | |
2 žiupsneliai | džiovintų krapų | |
Įdarui: | ||
30 gramų | pievagrybiai | |
Kepimui: | ||
50 gramų | sviestas | |
Marinatui: | ||
1 arbatinis šaukštelis | citrinų sultys | |
1 žiupsnelis | pipirai | |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną pjaunu horizontaliai, plonai, barstau druska ir pipirais, šlakstau sultimis ir pamarinuoju 1 valandą.
2.
Į perlenktą krūtinėlę dedu smulkintus grybus ir užsegu smeigtuku.
3.
Kepu svieste iš abiejų pusių iki pagelsta, dedu sūrį, dengiu dangčiu ir išjungiu. Skanauju po kelių minučių, puoštą uogomis ir krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Saldžiarūgščiai sparneliai
- Višta, įdaryta vaisiais
- Terrine kalakutienos ir vištienos
- Vištienos filė šašlykas
- Antis Velykų stalui
- Šilkiniai vištienos kepsneliai
- Vištiena saldžiarūgščiai
- Troškinta antis su daržovėmis
- Auksinės šlaunelės
- Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
- Vištienos plovas
- Kepta žąsiena su slyvų padažu
- Kepta vištiena
- Maltos vištienos kepsnys
- Vištiena su kalendra tailandietiškai
- Kotletai pomidorų padaže
- Vištiena su persikais ir kariu
- Aštrūs vištų sparneliai
- Daniškai paruošta vištiena
- Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Vištienos krūtinėlė, Ilzenbergo dvaro ūkis,
200 gramų -
Lydytas sūris,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Putinas,
1 saujelė -
Džiovinti krapai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Pievagrybiai,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sviestas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Citrinų sultys,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną pjaunu horizontaliai, plonai, barstau druska ir pipirais, šlakstau sultimis ir pamarinuoju 1 valandą.
Į perlenktą krūtinėlę dedu smulkintus grybus ir užsegu smeigtuku.
Kepu svieste iš abiejų pusių iki pagelsta, dedu sūrį, dengiu dangčiu ir išjungiu. Skanauju po kelių minučių, puoštą uogomis ir krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...