
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
200 gramų | vištienos krūtinėlės ( Ilzenbergo dvaro ūkis) | |
50 gramų | lydytas sūris | |
Papuošimui: | ||
1 saujelė | putinas | |
2 žiupsneliai | džiovintų krapų | |
Įdarui: | ||
30 gramų | pievagrybiai | |
Kepimui: | ||
50 gramų | sviestas | |
Marinatui: | ||
1 arbatinis šaukštelis | citrinų sultys | |
1 žiupsnelis | pipirai | |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną pjaunu horizontaliai, plonai, barstau druska ir pipirais, šlakstau sultimis ir pamarinuoju 1 valandą.
2.
Į perlenktą krūtinėlę dedu smulkintus grybus ir užsegu smeigtuku.
3.
Kepu svieste iš abiejų pusių iki pagelsta, dedu sūrį, dengiu dangčiu ir išjungiu. Skanauju po kelių minučių, puoštą uogomis ir krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Vištiena garų puode
-
Aštrūs vištienos sparneliai
-
Vištiena su pupelemis
-
Troškinys čenachinėse
-
Keptos vištų blauzdelės
-
Šventiniai drebučiai
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Vištienos apkepas
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Farširuotos blauzdelės
-
Kepenėlių blyneliai
-
Viščiukas folijoje
-
Vištienos blyneliai
-
Vištiena su traškia plutele
-
Grikių maltinukai su vištiena
-
Triušienos dešrelės tešloje
-
Vištienos ir daržovių šašlykas jogurto marinate
-
Maltos vištienos kebabas
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Vištienos krūtinėlė, Ilzenbergo dvaro ūkis,
200 gramų -
Lydytas sūris,
50 gramų
-
Putinas,
1 saujelė -
Džiovinti krapai,
2 žiupsneliai
-
Pievagrybiai,
30 gramų
-
Sviestas,
50 gramų
-
Citrinų sultys,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis
Gaminimo eiga:
Vištieną pjaunu horizontaliai, plonai, barstau druska ir pipirais, šlakstau sultimis ir pamarinuoju 1 valandą.
Į perlenktą krūtinėlę dedu smulkintus grybus ir užsegu smeigtuku.
Kepu svieste iš abiejų pusių iki pagelsta, dedu sūrį, dengiu dangčiu ir išjungiu. Skanauju po kelių minučių, puoštą uogomis ir krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...