Vištiena grybų padaže
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai aliejaus
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
šiek tiek ciberžolė
šiek tiek krapai (džiovinti)
300 gramų pievagrybiai
300 mililitrų pienas
2 valgomieji šaukštai grietinė
1.5 valgomojo šaukšto kvietiniai miltai
500 gramų vištienos filė
2 vienetai svogūnai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Suberkite sukapotus svogūnus ir pakepinkite 2 minutes. Po to sudėkite filė gabaliukus ir pamaišant kepinkite 5-7 minutes.
Po to suberkite supjaustytus pievagrybius.
Į pieną įmaišykite miltus ir supilkite į keptuvę, Pamaišant kaitinkite 3 minutes. Po to kai pienas užvirs, ugnį sumažinkite ir įmaišykite grietinę. Nepamirškite įmaišyti prieskonių.
Tinka ryžiai, bulvės ir įvairios daržovės. Gaunasi vištiena iš karto su padažiuku. :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Vištiena grybų padaže

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Suberkite sukapotus svogūnus ir pakepinkite 2 minutes. Po to sudėkite filė gabaliukus ir pamaišant kepinkite 5-7 minutes.
Po to suberkite supjaustytus pievagrybius.
Į pieną įmaišykite miltus ir supilkite į keptuvę, Pamaišant kaitinkite 3 minutes. Po to kai pienas užvirs, ugnį sumažinkite ir įmaišykite grietinę. Nepamirškite įmaišyti prieskonių.
Tinka ryžiai, bulvės ir įvairios daržovės. Gaunasi vištiena iš karto su padažiuku. :)

Reklama:

Komentarai (2)


  • Donata 2018-11-18 20:16

    Žilvinai-ciberžolės padauginai: ji duoda geltoną atspalvį :)


  • Žilvinas 2015-12-10 23:49

    Viskas gavosi tik kad geltonos spalvos :D gal per daug preskonių?


Daugiau receptų