Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Suberkite sukapotus svogūnus ir pakepinkite 2 minutes. Po to sudėkite filė gabaliukus ir pamaišant kepinkite 5-7 minutes.
Po to suberkite supjaustytus pievagrybius.
Į pieną įmaišykite miltus ir supilkite į keptuvę, Pamaišant kaitinkite 3 minutes. Po to kai pienas užvirs, ugnį sumažinkite ir įmaišykite grietinę. Nepamirškite įmaišyti prieskonių.
Tinka ryžiai, bulvės ir įvairios daržovės. Gaunasi vištiena iš karto su padažiuku. :)

Vištiena grybų padaže
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | ciberžolė |
šiek tiek | krapai (džiovinti) |
300 gramų | pievagrybiai |
300 mililitrų | pienas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
500 gramų | vištienos filė |
2 vienetai | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
-
Kepenėlių blyneliai
-
Kepti vištienos sparneliai
-
Kalakutiena bulvių geldelėse
-
Raugintais kopūstais kimšta žąsis
-
Keptos antienos blauzdelių tulpės
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Vištiena su 40 skiltelių česnako
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Vištiena "afigiena"
-
Višta su apelsinais
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Farširuotos blauzdelės
-
Kepta višta su bulvytėmis
-
Pasislėpęs paprikoje
-
Kepta laukinė antis (ar žąsis)
-
Kepta antiena
-
Vištienos apkepas
-
Vištiena meduje
Vištiena grybų padaže
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Ciberžolė
- Krapai, džiovinti
-
Pievagrybiai,
300 gramų -
Pienas,
300 mililitrų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Vištienos filė,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Suberkite sukapotus svogūnus ir pakepinkite 2 minutes. Po to sudėkite filė gabaliukus ir pamaišant kepinkite 5-7 minutes.
Po to suberkite supjaustytus pievagrybius.
Į pieną įmaišykite miltus ir supilkite į keptuvę, Pamaišant kaitinkite 3 minutes. Po to kai pienas užvirs, ugnį sumažinkite ir įmaišykite grietinę. Nepamirškite įmaišyti prieskonių.
Tinka ryžiai, bulvės ir įvairios daržovės. Gaunasi vištiena iš karto su padažiuku. :)
Reklama:
Komentarai (3)
-
Donata
2018-11-18 20:16
Žilvinai-ciberžolės padauginai: ji duoda geltoną atspalvį :)
-
Žilvinas
2015-12-10 23:49
Viskas gavosi tik kad geltonos spalvos :D gal per daug preskonių?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...