Terrine kalakutienos ir vištienos
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 700 gramų | vištiena (file) |
| 300 gramų | kalakutiena |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | garstyčios (su grūdėliais ) |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 200 gramų | kiauliena ((šoninė)) |
| 100 gramų | grietinėlės, 35% |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Vištienos filė supjaustyti mažais gabaliukais. Pridėti garstyčių, tarkuotų česnakų. Druskos ir pipirų pagal skonį.
2.
Pridėti grietinėlė ir smulkintą blenderiu iki vientisos masės (gali likti tik garstyčių grūdėliai).
3.
Formą iškloti šonine, įdėti pusę maltos vištienos. Kalakutieną supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais. Uždėkite ant įdaro. Tada vėl malta vištiena.
4.
Formą įdėti į didelio dydžio formą. Didelė formą užpildyti verdantį vandenį taip, kad jis pasiektų viršutinio trečdalio formos su terrine. Kepti įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje 1 valandą. Tada leisti atvesti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Triušienos dešrelės tešloje
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Troškinta vištiena
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
-
Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
-
Auksinės šlaunelės
-
Kijevo kotletai
-
Vištiena su čili
-
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Vištos blauzdelės jogurto marinate
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Vištiena su grietinelės padažu
-
Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
-
Blauzdelės grilyje
-
Vištiena su apelsinais
-
Daniškai paruošta vištiena
-
Marinuoti vištų sparneliai su šonine
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
Terrine kalakutienos ir vištienos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, file,
700 gramų -
Kalakutiena,
300 gramų -
Garstyčios, su grūdėliais ,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Kiauliena, (šoninė),
200 gramų -
Grietinėlė, 35%,
100 gramų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė supjaustyti mažais gabaliukais. Pridėti garstyčių, tarkuotų česnakų. Druskos ir pipirų pagal skonį.
Pridėti grietinėlė ir smulkintą blenderiu iki vientisos masės (gali likti tik garstyčių grūdėliai).
Formą iškloti šonine, įdėti pusę maltos vištienos. Kalakutieną supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais. Uždėkite ant įdaro. Tada vėl malta vištiena.
Formą įdėti į didelio dydžio formą. Didelė formą užpildyti verdantį vandenį taip, kad jis pasiektų viršutinio trečdalio formos su terrine. Kepti įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje 1 valandą. Tada leisti atvesti.
Reklama:
Komentarai (2)
-
pfff
2015-11-23 00:39
Kas cia taip rase si recepta?ar verte?google translate?gal butu ir skanu,bet nelabai supratau ta bendrati...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
