
Terrine kalakutienos ir vištienos
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
700 gramų | vištiena (file) |
300 gramų | kalakutiena |
2 arbatiniai šaukšteliai | garstyčios (su grūdėliais ) |
2 skiltelės | česnakas |
200 gramų | kiauliena ((šoninė)) |
100 gramų | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Vištienos filė supjaustyti mažais gabaliukais. Pridėti garstyčių, tarkuotų česnakų. Druskos ir pipirų pagal skonį.
2.
Pridėti grietinėlė ir smulkintą blenderiu iki vientisos masės (gali likti tik garstyčių grūdėliai).
3.
Formą iškloti šonine, įdėti pusę maltos vištienos. Kalakutieną supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais. Uždėkite ant įdaro. Tada vėl malta vištiena.
4.
Formą įdėti į didelio dydžio formą. Didelė formą užpildyti verdantį vandenį taip, kad jis pasiektų viršutinio trečdalio formos su terrine. Kepti įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje 1 valandą. Tada leisti atvesti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiniški sparneliai
-
Vištienos kepsneliai
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
-
Auksinės šlaunelės
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Kalakutienos maltiniai su migdolais
-
Vištienos kotletas su siurprizu
-
Vištiena su sojų daigais
-
Farširuotos vištų šlaunelės
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Kalakutiena bulvių geldelėse
-
Vištiena jogurto marinate
-
Neįprasti kotletukai
-
Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
-
Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais
-
Virta apkepinta vištiena
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Įdarytos vištienos šlaunelės
Terrine kalakutienos ir vištienos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, file,
700 gramų -
Kalakutiena,
300 gramų -
Garstyčios, su grūdėliais ,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Kiauliena, (šoninė),
200 gramų -
Grietinėlė, 35%,
100 gramų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė supjaustyti mažais gabaliukais. Pridėti garstyčių, tarkuotų česnakų. Druskos ir pipirų pagal skonį.
Pridėti grietinėlė ir smulkintą blenderiu iki vientisos masės (gali likti tik garstyčių grūdėliai).
Formą iškloti šonine, įdėti pusę maltos vištienos. Kalakutieną supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais. Uždėkite ant įdaro. Tada vėl malta vištiena.
Formą įdėti į didelio dydžio formą. Didelė formą užpildyti verdantį vandenį taip, kad jis pasiektų viršutinio trečdalio formos su terrine. Kepti įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje 1 valandą. Tada leisti atvesti.
Reklama:
Komentarai (2)
-
pfff
2015-11-23 00:39
Kas cia taip rase si recepta?ar verte?google translate?gal butu ir skanu,bet nelabai supratau ta bendrati...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...