Kalakutienos guliašas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
2 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
450 mililitrų vanduo
1 valgomasis šaukštas pomidorų pasta
šiek tiek druska
2 skiltelės česnakas
350 gramų bulvių
450 gramų kalakutiena (krūtinėlė)
4 vienetai pomidorai
1 vienetas paprika (žalia)
šiek tiek prieskoniai (vištienai)
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
1 vienetas svogūnai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1. Šaukštą aliejaus įkaitinkite keptuvėje ir 5 min. troškinkite susmulkintą svogūną, kol suminkštės. Sudėkite nuluptas ir stambiai supjaustytas bulves ir troškinkite dar 2 min. Kiaurasamčiu viską išsemkite.
2. Supilkite likusį aliejų ir sudėkite kubeliais supjaustytą kalakutieną. Apkepkite iš visų pusių. Atgal sudėkite daržoves ir apibarstykite prieskonių mišiniu vištienai bei miltais. Kepkite 2 min. nuolat maišydami. Supilkite vandenį ir užberkite universalius prieskonius, pomidorų pastą. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
3. Užvirkite ir sudėkite susmulkintus pomidorus. Troškinkite 20 min.
4. Verdančiame vandenyje 4 min. apvirkite stambiai gabalais supjaustytą papriką; nukoškite ir sudėkite į keptuvę. Kepkite 5-10 min.
5. Galima valgyti pasiskaninus grietine, bet skanu ir be jos.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kalakutienos guliašas

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

1. Šaukštą aliejaus įkaitinkite keptuvėje ir 5 min. troškinkite susmulkintą svogūną, kol suminkštės. Sudėkite nuluptas ir stambiai supjaustytas bulves ir troškinkite dar 2 min. Kiaurasamčiu viską išsemkite.
2. Supilkite likusį aliejų ir sudėkite kubeliais supjaustytą kalakutieną. Apkepkite iš visų pusių. Atgal sudėkite daržoves ir apibarstykite prieskonių mišiniu vištienai bei miltais. Kepkite 2 min. nuolat maišydami. Supilkite vandenį ir užberkite universalius prieskonius, pomidorų pastą. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
3. Užvirkite ir sudėkite susmulkintus pomidorus. Troškinkite 20 min.
4. Verdančiame vandenyje 4 min. apvirkite stambiai gabalais supjaustytą papriką; nukoškite ir sudėkite į keptuvę. Kepkite 5-10 min.
5. Galima valgyti pasiskaninus grietine, bet skanu ir be jos.

Reklama:

Komentarai (3)


  • sandra 2015-11-29 14:45

    Ka ten pradziuoje reikia semti su kiaurasamciu- sauksta aliejaus hahaha


  • Alina 2011-12-01 14:07

    kiek pakoregavo receptą, bet naujojau būtent prieskonių mišinį vištienai vegeta natur , nes skoniai prieskonių mišinių visgi skiriasi ir patiekalas kitokio skonio gaunasi.


  • renata 2011-11-28 14:00

    cia greiciau troskinys... :-D


Daugiau receptų