
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
450 mililitrų | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų pasta |
šiek tiek | druska |
2 skiltelės | česnakas |
350 gramų | bulvių |
450 gramų | kalakutiena (krūtinėlė) |
4 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | paprika (žalia) |
šiek tiek | prieskoniai (vištienai) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 vienetas | svogūnai |
2. Supilkite likusį aliejų ir sudėkite kubeliais supjaustytą kalakutieną. Apkepkite iš visų pusių. Atgal sudėkite daržoves ir apibarstykite prieskonių mišiniu vištienai bei miltais. Kepkite 2 min. nuolat maišydami. Supilkite vandenį ir užberkite universalius prieskonius, pomidorų pastą. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
3. Užvirkite ir sudėkite susmulkintus pomidorus. Troškinkite 20 min.
4. Verdančiame vandenyje 4 min. apvirkite stambiai gabalais supjaustytą papriką; nukoškite ir sudėkite į keptuvę. Kepkite 5-10 min.
5. Galima valgyti pasiskaninus grietine, bet skanu ir be jos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta antis su obuoliais
-
Vištienos blyneliai
-
Marinuoti vištų sparneliai su šonine
-
Įdarytos paprikos
-
Šventiška žąsies krūtinelė
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Vištiena su ananasais
-
Viščiukas folijoje
-
Vištienos filė šašlykas
-
Naminės mini tortilijos
-
Antis Velykų stalui
-
„Šypsena“
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Aluje keptas viščiukas
-
Vištų blauzdelės
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Vištiena garų puode
Kalakutienos guliašas

- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
450 mililitrų -
Pomidorų pasta,
1 valgomasis šaukštas - Druska
-
Česnakas,
2 skiltelės -
Bulvės,
350 gramų -
Kalakutiena, krūtinėlė,
450 gramų -
Pomidorai,
4 vienetai -
Paprika, žalia,
1 vienetas - Prieskoniai, vištienai
-
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas
1. Šaukštą aliejaus įkaitinkite keptuvėje ir 5 min. troškinkite susmulkintą svogūną, kol suminkštės. Sudėkite nuluptas ir stambiai supjaustytas bulves ir troškinkite dar 2 min. Kiaurasamčiu viską išsemkite.
2. Supilkite likusį aliejų ir sudėkite kubeliais supjaustytą kalakutieną. Apkepkite iš visų pusių. Atgal sudėkite daržoves ir apibarstykite prieskonių mišiniu vištienai bei miltais. Kepkite 2 min. nuolat maišydami. Supilkite vandenį ir užberkite universalius prieskonius, pomidorų pastą. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
3. Užvirkite ir sudėkite susmulkintus pomidorus. Troškinkite 20 min.
4. Verdančiame vandenyje 4 min. apvirkite stambiai gabalais supjaustytą papriką; nukoškite ir sudėkite į keptuvę. Kepkite 5-10 min.
5. Galima valgyti pasiskaninus grietine, bet skanu ir be jos.
Komentarai (3)
-
sandra
2015-11-29 14:45
Ka ten pradziuoje reikia semti su kiaurasamciu- sauksta aliejaus hahaha
-
Alina
2011-12-01 14:07
kiek pakoregavo receptą, bet naujojau būtent prieskonių mišinį vištienai vegeta natur , nes skoniai prieskonių mišinių visgi skiriasi ir patiekalas kitokio skonio gaunasi.
-
renata
2011-11-28 14:00
cia greiciau troskinys... :-D