
Šventinė višta
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas | vištos | |
2 vienetai | apelsinų | |
1 vienetas | citrinos | |
0.5 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai | |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska | |
5 skiltelės | česnakas | |
Aptepimui: | ||
50 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Višta išvalyti, nuplauti ir nusausinti.
2.
Česnaką susmulkinti, sumaišyti su druska ir pipirais. Ištrinti vištą iš vidaus ir išorės. Palikti marinuotis nakčiai.
3.
Vištos vidų prikimšti pjaustytais apelsinais ir citrinomis.
4.
Vištą aptepti tirpintu sviestu. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1.5 valandos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
-
Vištiena su traškia plutele
-
Vištienos kotletai su slyvomis
-
Maltos vištienos kebabas
-
Vištienos užkepėlė
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
-
Aštrūs vištų sparneliai
-
Kalakutiena bulvių geldelėse
-
Įdarytos bandelės
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Keptas viščiukas
-
Pikantiški kalakutienos šašlykai
-
Velykinis patiekalas vaikams
-
Vištiena ant druskos
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Kepta višta su grikiais
-
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
-
Višta vyne
-
Kepta žąsis su obuoliais
Šventinė višta
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Višta,
1 vienetas -
Apelsinai,
2 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Juodieji pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Česnakas,
5 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sviestas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Višta išvalyti, nuplauti ir nusausinti.
Česnaką susmulkinti, sumaišyti su druska ir pipirais. Ištrinti vištą iš vidaus ir išorės. Palikti marinuotis nakčiai.
Vištos vidų prikimšti pjaustytais apelsinais ir citrinomis.
Vištą aptepti tirpintu sviestu. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1.5 valandos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...