Vištą išdarinėti ir išimti kaulus. Mėsą išlyginti, išmušti, pabarstyti citrinos rūgšties, kmynų, druskos, tarkuoto muskato riešuto mišiniu.
Slyvas gerai išmirkyti, supjaustyti šiaudeliais, sumaišyti su gerai išplaktu kiaušiniu, sudėti ant mėsos, suvynioti vyniotinį, stipriai suspausti, surišti, dėti į skardą, viršą aptepti sviestu, įpilti truputį vandens ir kepti orkaitėje apie 1—1,5 val. retkarčiais palaistant.
Iškepusį vyniotinį truputį paslėgti ir atšaldyti. Vietoj slyvų galima dėti razinas, džiovintų obuolių skilteles bei šviežių obuolių skilteles, pakepintas svieste.
Prieš tiekiant nuo vyniotinio nuimami siūlai, vyniotinis pjaustomas griežinėliais, puošiamas žalumynais.

Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištiena |
2 stiklinės | slyvos (džiovintos, be kauliukų) |
1 valgomasis šaukštas | kmynai |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | muskatas (Tarkuotas) |
šiek tiek | vanduo |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena ant druskos
-
Kepti vištienos sparneliai
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Įdaryta antis pagal Austrus
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Marinuoti vištų sparneliai su šonine
-
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
-
Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
-
Vištiena su čili
-
Irmos paukštiena patale
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Eskalopas su pomidorais ir sūriu
-
Kepsnys su persikais ir majonezu
-
Vištiena su kopūstais
-
Įdaryta vištienos krūtinėlė
-
Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
-
Vištiena su anakardžių riešutais
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Vištienos juostelės su sezamu
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
1 vienetas -
Slyvos, džiovintos, be kauliukų,
2 stiklinės -
Kmynai,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Muskatas, Tarkuotas
- Vanduo
- Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištą išdarinėti ir išimti kaulus. Mėsą išlyginti, išmušti, pabarstyti citrinos rūgšties, kmynų, druskos, tarkuoto muskato riešuto mišiniu.
Slyvas gerai išmirkyti, supjaustyti šiaudeliais, sumaišyti su gerai išplaktu kiaušiniu, sudėti ant mėsos, suvynioti vyniotinį, stipriai suspausti, surišti, dėti į skardą, viršą aptepti sviestu, įpilti truputį vandens ir kepti orkaitėje apie 1—1,5 val. retkarčiais palaistant.
Iškepusį vyniotinį truputį paslėgti ir atšaldyti. Vietoj slyvų galima dėti razinas, džiovintų obuolių skilteles bei šviežių obuolių skilteles, pakepintas svieste.
Prieš tiekiant nuo vyniotinio nuimami siūlai, vyniotinis pjaustomas griežinėliais, puošiamas žalumynais.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Sandra
2016-09-06 21:50
Kaip isimti kaulus?
-
lana
2015-04-18 19:12
O kur kiausini deti?,
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...