Vištą išdarinėti ir išimti kaulus. Mėsą išlyginti, išmušti, pabarstyti citrinos rūgšties, kmynų, druskos, tarkuoto muskato riešuto mišiniu.
Slyvas gerai išmirkyti, supjaustyti šiaudeliais, sumaišyti su gerai išplaktu kiaušiniu, sudėti ant mėsos, suvynioti vyniotinį, stipriai suspausti, surišti, dėti į skardą, viršą aptepti sviestu, įpilti truputį vandens ir kepti orkaitėje apie 1—1,5 val. retkarčiais palaistant.
Iškepusį vyniotinį truputį paslėgti ir atšaldyti. Vietoj slyvų galima dėti razinas, džiovintų obuolių skilteles bei šviežių obuolių skilteles, pakepintas svieste.
Prieš tiekiant nuo vyniotinio nuimami siūlai, vyniotinis pjaustomas griežinėliais, puošiamas žalumynais.

Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištiena |
2 stiklinės | slyvos (džiovintos, be kauliukų) |
1 valgomasis šaukštas | kmynai |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | muskatas (Tarkuotas) |
šiek tiek | vanduo |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Laukinis ryžių plovas
-
Antis su grybų įdaru
-
Paukštienos apkepas
-
Pica su vištiena "Ką turėjom tą sudėjom"
-
Vištienos apkepėlė
-
Kepsnys su persikais ir majonezu
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Farširuota višta šventiniam stalui
-
Kepta antiena
-
Vištiena su paprika po garų
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Labai paprasti koldūnai
-
Šventinis kalakutas
-
Vištiena saldžiarūgščiai
-
Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Vištiena su baltuoju padažu
-
Rūkytas kalakutas
-
Vištienos kepsniukai
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
1 vienetas -
Slyvos, džiovintos, be kauliukų,
2 stiklinės -
Kmynai,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Muskatas, Tarkuotas
- Vanduo
- Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištą išdarinėti ir išimti kaulus. Mėsą išlyginti, išmušti, pabarstyti citrinos rūgšties, kmynų, druskos, tarkuoto muskato riešuto mišiniu.
Slyvas gerai išmirkyti, supjaustyti šiaudeliais, sumaišyti su gerai išplaktu kiaušiniu, sudėti ant mėsos, suvynioti vyniotinį, stipriai suspausti, surišti, dėti į skardą, viršą aptepti sviestu, įpilti truputį vandens ir kepti orkaitėje apie 1—1,5 val. retkarčiais palaistant.
Iškepusį vyniotinį truputį paslėgti ir atšaldyti. Vietoj slyvų galima dėti razinas, džiovintų obuolių skilteles bei šviežių obuolių skilteles, pakepintas svieste.
Prieš tiekiant nuo vyniotinio nuimami siūlai, vyniotinis pjaustomas griežinėliais, puošiamas žalumynais.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Sandra
2016-09-06 21:50
Kaip isimti kaulus?
-
lana
2015-04-18 19:12
O kur kiausini deti?,
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...