| 1 vienetas | vištos |
| 2 vienetai | obuoliai |
| 2 pakeliai | ryžiai (virti) |
| 4 skiltelės | česnakas |
| šiek tiek | pipirai |
| 2 valgomieji šaukštai | majonezas |
| 2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
| šiek tiek | kmynai |
| šiek tiek | karis |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Vištienos kulšelės
-
Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Vištienos kotletai su slyvomis
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Vištienos file kepsnys
-
Naminis šnicelis
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Farširuota višta šventiniam stalui
-
Vištiena su pupelemis
-
Sparneliai su spanguolėmis
-
Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
-
Vištienos kepsnys prancūziškai
-
Vištienos sparneliai su medumi
-
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
-
„Šypsena“
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Bulvių košė su vištiena
-
Vištienos širdelių blyneliai
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Višta,
1 vienetas -
Obuoliai,
2 vienetai -
Ryžiai, virti,
2 pakeliai -
Česnakas,
4 skiltelės - Pipirai
-
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai - Kmynai
- Karis
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištą gerai įtrinkite česnaku, druska, pipirais, kariu ir kmynais. Laikykite mažiausiai tris valandas, o geriausia marinuoti iš vakaro ir kitą dieną kepti.
Nupjauname obuolio žievelę, po to perpjauname per pusę, išskobiame ir supjaustome obuolį į kelias dalis bei sumaišome su virtais ryžiais. Pagardiname druska, pipirais, kariu ir įspaudžiame šiek tiek citrinos.
Įdarą sudedame į vištą ir užsiuvame. Tuomet vištą sutepame majonezu ir apšlakstome citrinos sultimis.
Kepimo skardą patepame aliejumi ir dedame vištą krūtine į dugną. Dedame į 210-230 laipsnių įkaitintą orkaitę. Į kitą skardą pilame vandenį ir dedame į orkaitės dugną. Vištą reikia kepti ne mažiau kaip 3 val. Dažnai tikrinkite skardą su vandeniu ir vis įpilinėkite. Kepdami vištą, dažnai apšlakstykite jos išsiskyrusiomis sultimis. Vartokite su orkaitėje keptomis bulvėmis ir obuoliais bei daržovėmis.
Komentarai (2)
-
gerai
2018-12-17 08:58
kad ne 3paras paras o valandas kepti reikia
