Vištienos file įtrinti česnaku, pabarstyti vištienos prieskoniais. pipirais bei druska. Tada apkepti krūtinėlės kepsnius karštame aliejuje ant didelės ugnies ir perdėti į kepimo skardą ant gražiai supjaustytų apelsino griežinukų bei pašauti į įkaitintą orkaitė 30 minučių.
Skanaus.

Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 | vištiena (krūtinėlė) |
2 valgomieji šaukštai | prieskoniai (vištienai) |
1 vienetas | apelsinų |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
3 skiltelės | česnakas (trinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti vištų sparneliai prie alaus
-
Vaisiais įdaryta višta
-
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
-
Vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Paukštiena lizdeliuose (greitai)
-
Skanus viščiukas
-
Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
-
Vištienos apkepėlė
-
Vištiena ant druskos
-
Keptos kurapkos
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Vištienos pyragas
-
Antis su grybų įdaru
-
Vištienos krūtinėlės japoniškai
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Vištiena grybų padaže
-
Vištiena su ryžiais
-
Paukštienos apkepas
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Vištienos gabaliukai aluje
Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena, krūtinėlė,
4 -
Prieskoniai, vištienai,
2 valgomieji šaukštai -
Apelsinai,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Aliejus
-
Česnakas, trinti,
3 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos file įtrinti česnaku, pabarstyti vištienos prieskoniais. pipirais bei druska. Tada apkepti krūtinėlės kepsnius karštame aliejuje ant didelės ugnies ir perdėti į kepimo skardą ant gražiai supjaustytų apelsino griežinukų bei pašauti į įkaitintą orkaitė 30 minučių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Arvydas
2015-12-08 18:14
Butinai rytoj isbandysiu
-
Neringaite
2015-07-15 18:02
Kepiau tik ne vistiena, o kiauliena. I skardele dar ipyliau vandens, kad pusiau apsemtu mesyte. Super! Sultinga, skanu!
-
nmmm
2015-04-11 22:03
Y folija akepus ydeti apelsinus is abieju pusiu tada skanu tikrai
-
mmm
2015-01-07 17:45
Pati vištiena sultinga, bet apelsinų visai nesijautė :( Daugiau nebekepsiu.
-
šefas
2015-01-04 17:12
Tai kas iš tos filės gausis,kaip dar 30min pašausi i orkaitę. Jei nori kad būtų sultinga,pakanka 5-10min.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...