
Troškinys
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | kiauliena (kumpis) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | paprika |
1 saujelė | žirneliai (konservuoti) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 stiklinė | vanduo |
1 pundelis | svogūnai (laiškai) |
1 pundelis | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Mėsytę supjaustykit nedideliais gabaliukais, kepkit aliejuje sudėjus supjaustytą morką ir svogūną, pagardinkite prieskoniais.
2.
Kai apkeps mėsa, įpilkite vandens ir suberkite smulkiai supjaustytą papriką.
Patroškinkite 10 minučių.
Patroškinkite 10 minučių.
3.
Pilkite grietinę, žirnelius, sukapotus krapus ir svogūno laiškus, dar patroškinkite 5 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta aviena kaimiškai
-
Kiaulienos ir morkų troškinys
-
Lęšiai su vynu
-
Troškinti šonkauliai su kmynais
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Troškinti kiaulių inkstai
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Troškinys su kopūstais
-
Uzbekiškas plovas
-
Fazano troškinys
-
Jautienos troškinys su bruknėm
-
Klajoklių kiškiena
-
Aviena su špinatais
-
Kotletų troškinys
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Virta šerno galva
-
Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
-
Baklažanai japoniškai
-
Ryžių makaronai su kumpiu
-
Maltos jautienos vyniotiniai
Troškinys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena, kumpis,
500 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Žirneliai, konservuoti,
1 saujelė -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Svogūnai, laiškai,
1 pundelis -
Krapai,
1 pundelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsytę supjaustykit nedideliais gabaliukais, kepkit aliejuje sudėjus supjaustytą morką ir svogūną, pagardinkite prieskoniais.
Kai apkeps mėsa, įpilkite vandens ir suberkite smulkiai supjaustytą papriką.
Patroškinkite 10 minučių.Pilkite grietinę, žirnelius, sukapotus krapus ir svogūno laiškus, dar patroškinkite 5 minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...