Troškinys
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 500 gramų | kiauliena (kumpis) |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | paprika |
| 1 saujelė | žirneliai (konservuoti) |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 1 stiklinė | vanduo |
| 1 pundelis | svogūnai (laiškai) |
| 1 pundelis | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Mėsytę supjaustykit nedideliais gabaliukais, kepkit aliejuje sudėjus supjaustytą morką ir svogūną, pagardinkite prieskoniais.
2.
Kai apkeps mėsa, įpilkite vandens ir suberkite smulkiai supjaustytą papriką.
Patroškinkite 10 minučių.
Patroškinkite 10 minučių.
3.
Pilkite grietinę, žirnelius, sukapotus krapus ir svogūno laiškus, dar patroškinkite 5 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos troškinys orkaitėje
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Šveicariška veršiena
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Libietiškas ragu su kaukazietiškais prieskoniais
-
Troškinys iš molinio troškintuvo
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Tėčio kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
-
Troškinta kiauliena
-
Virta šerno galva
-
Troškinys su kopūstais
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Šutinta šerniena
-
Troškinys su vištiena ir morkom
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Daržovių troškinys
Troškinys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena, kumpis,
500 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Žirneliai, konservuoti,
1 saujelė -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Svogūnai, laiškai,
1 pundelis -
Krapai,
1 pundelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsytę supjaustykit nedideliais gabaliukais, kepkit aliejuje sudėjus supjaustytą morką ir svogūną, pagardinkite prieskoniais.
Kai apkeps mėsa, įpilkite vandens ir suberkite smulkiai supjaustytą papriką.
Patroškinkite 10 minučių.Pilkite grietinę, žirnelius, sukapotus krapus ir svogūno laiškus, dar patroškinkite 5 minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
