Keptos kepenėlės su obuoliais
AUTORIUS:
Tomas
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų jaučio kepenys
3 vienetai obuoliai (rūgštūs)
1 vienetas svogūnai
3 valgomieji šaukštai majonezas ( arba grietinė)
šiek tiek obelių aliejus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kepenėles supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, apkepti keptuvėje su karštu aliejumi, pasūdyti ir papipirinti.
2.
Nuo obuolių nulupti žievę , išimti sėklalizdžius, supjaustyti griežinėliais ir sudėti kepti su kepenėlėmis.
3.
Tada susmulkinti svogūną ir taip pat sudėti kepti. Baigiant kepti dėti kelis šaukštus grietinės arba majonezo ir dar šiek tiek patroškinti.



Šaltinis: Savaitraštis "TV savaitė"

Populiariausi receptai šią savaitę

Keptos kepenėlės su obuoliais

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kepenėles supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, apkepti keptuvėje su karštu aliejumi, pasūdyti ir papipirinti.

  2. Nuo obuolių nulupti žievę , išimti sėklalizdžius, supjaustyti griežinėliais ir sudėti kepti su kepenėlėmis.

  3. Tada susmulkinti svogūną ir taip pat sudėti kepti. Baigiant kepti dėti kelis šaukštus grietinės arba majonezo ir dar šiek tiek patroškinti.



    Šaltinis: Savaitraštis "TV savaitė"

Receptą atsiuntė Tomas
Reklama:

Komentarai (2)


  • Diana 2018-12-20 07:34

    Labai skanios


  • renata 2015-03-13 12:59

    Ska



    Skanu





Daugiau receptų