Keptos kepenėlės su obuoliais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 400 gramų | jaučio kepenys |
| 3 vienetai | obuoliai (rūgštūs) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 3 valgomieji šaukštai | majonezas ( arba grietinė) |
| šiek tiek | obelių aliejus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kepenėles supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, apkepti keptuvėje su karštu aliejumi, pasūdyti ir papipirinti.
2.
Nuo obuolių nulupti žievę , išimti sėklalizdžius, supjaustyti griežinėliais ir sudėti kepti su kepenėlėmis.
3.
Tada susmulkinti svogūną ir taip pat sudėti kepti. Baigiant kepti dėti kelis šaukštus grietinės arba majonezo ir dar šiek tiek patroškinti.
Šaltinis: Savaitraštis "TV savaitė"
Šaltinis: Savaitraštis "TV savaitė"
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Šašlykai su actu ir žalumynais
-
Klasikinis sprandinės šašlykas
-
Mėsa su apelsinais
-
Kaukazietiškas šašlykas
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Įdarytos paprikos
-
Kotletai su kukurūzų kruopom
-
Šašlykai iškylai
-
Dzūkiški kukulaičiai
-
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
-
Skanūs kiaulienos kepsniukai
-
Kiaulienos šašlykas majoneze
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Maltinukai su sūriu
-
Kepsniai su ananasais
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Jautienos cimesas
Keptos kepenėlės su obuoliais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Jaučio kepenys,
400 gramų -
Obuoliai, rūgštūs,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Majonezas, arba grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Obelių aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kepenėles supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, apkepti keptuvėje su karštu aliejumi, pasūdyti ir papipirinti.
Nuo obuolių nulupti žievę , išimti sėklalizdžius, supjaustyti griežinėliais ir sudėti kepti su kepenėlėmis.
Tada susmulkinti svogūną ir taip pat sudėti kepti. Baigiant kepti dėti kelis šaukštus grietinės arba majonezo ir dar šiek tiek patroškinti.
Šaltinis: Savaitraštis "TV savaitė"
Reklama:
Komentarai (4)
-
Diana
2018-12-20 07:34
Labai skanios
-
renata
2015-03-13 12:59
Ska
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
