Troškinys žarijose
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 sauja | kiauliena (kumpis) |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 3 skiltelės | česnakas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai (juodieji) |
| šiek tiek | sojos padažas |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 2 vienetai | bulvių |
| 3 vienetai | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kiaulieną supjaustome stambesniais kubeliais, dedame i dubenį, česnaką,svogūnus supjaustau stambiom riekėm, pagardiname druska, pipirais, sojos padažu, sviestu. Viską išmaišome ir paliekame mėsą valandai marinuotis. Nuskustas morkas, supjaustome 1cm griežinėliais. Kai laužas baigia įsidegti, suformuojame vietą kur galima būtų pastatyti puodą, tarp žarijų. Į puodą ar ąsotį dedame, morkas, mėsą ant viršaus bulves pjaustytas skiltelėmis (galima pasluoksniuoti) įpilame vandens maždaug pusę jūsų indo (kitaip prisvils). Jei jūsų puodas ar ąsotis be dangčio, galite uždengti folija.Kepa maždaug 30 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Troškinta žuvis
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Vengriškas troškinys su ryžiais
-
Kiauliena bulgariškai
-
Vištiena su ananasais
-
Troškinti inkstai su citrina
-
Troškintos vištų širdelės
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Vištiena su sojų daigais
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
-
Avienos ragu
-
Šparaginių pupelių troškinys su dešra
-
Paprikos įdarytos kalakutiena
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Vyniotiniai su stirniena
-
Smegenų troškinys
-
Kepti ryžiai
Troškinys žarijose
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, kumpis,
1 sauja -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės - Druska
- Pipirai, juodieji
- Sojos padažas
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustome stambesniais kubeliais, dedame i dubenį, česnaką,svogūnus supjaustau stambiom riekėm, pagardiname druska, pipirais, sojos padažu, sviestu. Viską išmaišome ir paliekame mėsą valandai marinuotis. Nuskustas morkas, supjaustome 1cm griežinėliais. Kai laužas baigia įsidegti, suformuojame vietą kur galima būtų pastatyti puodą, tarp žarijų. Į puodą ar ąsotį dedame, morkas, mėsą ant viršaus bulves pjaustytas skiltelėmis (galima pasluoksniuoti) įpilame vandens maždaug pusę jūsų indo (kitaip prisvils). Jei jūsų puodas ar ąsotis be dangčio, galite uždengti folija.Kepa maždaug 30 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
