
Troškinys žarijose
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 sauja | kiauliena (kumpis) |
2 vienetai | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | sojos padažas |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 vienetai | bulvių |
3 vienetai | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kiaulieną supjaustome stambesniais kubeliais, dedame i dubenį, česnaką,svogūnus supjaustau stambiom riekėm, pagardiname druska, pipirais, sojos padažu, sviestu. Viską išmaišome ir paliekame mėsą valandai marinuotis. Nuskustas morkas, supjaustome 1cm griežinėliais. Kai laužas baigia įsidegti, suformuojame vietą kur galima būtų pastatyti puodą, tarp žarijų. Į puodą ar ąsotį dedame, morkas, mėsą ant viršaus bulves pjaustytas skiltelėmis (galima pasluoksniuoti) įpilame vandens maždaug pusę jūsų indo (kitaip prisvils). Jei jūsų puodas ar ąsotis be dangčio, galite uždengti folija.Kepa maždaug 30 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinukas
-
Plovas su brokoliais
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Kepenėlių troškinys
-
Meksikietiškas jautienos ir pupelių troškinys
-
Vištienos krūtinėlė
-
Daržovių - kiaulienos guliašas
-
Troškinys žarijose
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Troškinta kiauliena
-
Kepta marinuota veršiena
-
Jautienos troškinys su moliūgais
-
Vištiena su sojų daigais
-
Vištiena "afigiena"
-
Troškintas triušis
-
Paelja
Troškinys žarijose
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, kumpis,
1 sauja -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės - Druska
- Pipirai, juodieji
- Sojos padažas
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustome stambesniais kubeliais, dedame i dubenį, česnaką,svogūnus supjaustau stambiom riekėm, pagardiname druska, pipirais, sojos padažu, sviestu. Viską išmaišome ir paliekame mėsą valandai marinuotis. Nuskustas morkas, supjaustome 1cm griežinėliais. Kai laužas baigia įsidegti, suformuojame vietą kur galima būtų pastatyti puodą, tarp žarijų. Į puodą ar ąsotį dedame, morkas, mėsą ant viršaus bulves pjaustytas skiltelėmis (galima pasluoksniuoti) įpilame vandens maždaug pusę jūsų indo (kitaip prisvils). Jei jūsų puodas ar ąsotis be dangčio, galite uždengti folija.Kepa maždaug 30 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...