1 sauja | kiauliena (kumpis) |
2 vienetai | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | sojos padažas |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 vienetai | bulvių |
3 vienetai | morkos |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinta vištiena
- Vištiena su daržovemis
- Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
- Troškinys čenachinėse
- Naminis jautienos troškinys
- Jautienos troškinys su bruknėm
- Vištiena svogūnų ir krapų
- Mėsos troškinys su kava
- Vištienos troškinys orkaitėje
- Troškinta antiena
- Daržovių - kiaulienos guliašas
- Kiauliena su aguročiais
- Vištiena kinietiškai
- Vištiena su ananasais
- Troškinukas
- Greitas makaronų troškinys
- Stirnienos troškinys (ubagiškai)
- Uzbekiškas plovas
- Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
- Mėsos kukuliukai su daržovėmis
Troškinys žarijose
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, kumpis,
1 sauja -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės - Druska
- Pipirai, juodieji
- Sojos padažas
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulieną supjaustome stambesniais kubeliais, dedame i dubenį, česnaką,svogūnus supjaustau stambiom riekėm, pagardiname druska, pipirais, sojos padažu, sviestu. Viską išmaišome ir paliekame mėsą valandai marinuotis. Nuskustas morkas, supjaustome 1cm griežinėliais. Kai laužas baigia įsidegti, suformuojame vietą kur galima būtų pastatyti puodą, tarp žarijų. Į puodą ar ąsotį dedame, morkas, mėsą ant viršaus bulves pjaustytas skiltelėmis (galima pasluoksniuoti) įpilame vandens maždaug pusę jūsų indo (kitaip prisvils). Jei jūsų puodas ar ąsotis be dangčio, galite uždengti folija.Kepa maždaug 30 min.