
Troškinys žarijose
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 sauja | kiauliena (kumpis) |
2 vienetai | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | sojos padažas |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 vienetai | bulvių |
3 vienetai | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kiaulieną supjaustome stambesniais kubeliais, dedame i dubenį, česnaką,svogūnus supjaustau stambiom riekėm, pagardiname druska, pipirais, sojos padažu, sviestu. Viską išmaišome ir paliekame mėsą valandai marinuotis. Nuskustas morkas, supjaustome 1cm griežinėliais. Kai laužas baigia įsidegti, suformuojame vietą kur galima būtų pastatyti puodą, tarp žarijų. Į puodą ar ąsotį dedame, morkas, mėsą ant viršaus bulves pjaustytas skiltelėmis (galima pasluoksniuoti) įpilame vandens maždaug pusę jūsų indo (kitaip prisvils). Jei jūsų puodas ar ąsotis be dangčio, galite uždengti folija.Kepa maždaug 30 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Plovas
-
Kiaulienos troškinys
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Šernienos troškinys
-
Troškinta kiauliena
-
Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
-
Uzbekiškas plovas
-
Indiška vištiena visai šeimai
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Vištiena su daržovemis
-
Troškinys su faršu
-
Troškinta aviena
-
Kiauliena su aguročiais
-
Šviežių ir raugintų kopūstų troškinys
Troškinys žarijose
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, kumpis,
1 sauja -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės - Druska
- Pipirai, juodieji
- Sojos padažas
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustome stambesniais kubeliais, dedame i dubenį, česnaką,svogūnus supjaustau stambiom riekėm, pagardiname druska, pipirais, sojos padažu, sviestu. Viską išmaišome ir paliekame mėsą valandai marinuotis. Nuskustas morkas, supjaustome 1cm griežinėliais. Kai laužas baigia įsidegti, suformuojame vietą kur galima būtų pastatyti puodą, tarp žarijų. Į puodą ar ąsotį dedame, morkas, mėsą ant viršaus bulves pjaustytas skiltelėmis (galima pasluoksniuoti) įpilame vandens maždaug pusę jūsų indo (kitaip prisvils). Jei jūsų puodas ar ąsotis be dangčio, galite uždengti folija.Kepa maždaug 30 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...