Troškinys žarijose
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 sauja | kiauliena (kumpis) |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 3 skiltelės | česnakas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai (juodieji) |
| šiek tiek | sojos padažas |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 2 vienetai | bulvių |
| 3 vienetai | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kiaulieną supjaustome stambesniais kubeliais, dedame i dubenį, česnaką,svogūnus supjaustau stambiom riekėm, pagardiname druska, pipirais, sojos padažu, sviestu. Viską išmaišome ir paliekame mėsą valandai marinuotis. Nuskustas morkas, supjaustome 1cm griežinėliais. Kai laužas baigia įsidegti, suformuojame vietą kur galima būtų pastatyti puodą, tarp žarijų. Į puodą ar ąsotį dedame, morkas, mėsą ant viršaus bulves pjaustytas skiltelėmis (galima pasluoksniuoti) įpilame vandens maždaug pusę jūsų indo (kitaip prisvils). Jei jūsų puodas ar ąsotis be dangčio, galite uždengti folija.Kepa maždaug 30 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Vištienos troškinys orkaitėje
-
Naminis jautienos troškinys
-
Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Troškinys su kopūstais
-
Troškinta veršiena su svarainiais
-
Bulgariškas avienos ragu
-
Vištienos krūtinėlė
-
Greitas makaronų troškinys
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Šutinta šerniena
-
Troškinta vištiena
-
Aviena totoriškai
-
Virta veršienos krūtininė
-
Troškinta kiauliena su razinomis
-
Vištiena su ananasais
-
Troškinta antiena
-
Vištienos kepenėlės su obuoliais
Troškinys žarijose
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, kumpis,
1 sauja -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės - Druska
- Pipirai, juodieji
- Sojos padažas
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustome stambesniais kubeliais, dedame i dubenį, česnaką,svogūnus supjaustau stambiom riekėm, pagardiname druska, pipirais, sojos padažu, sviestu. Viską išmaišome ir paliekame mėsą valandai marinuotis. Nuskustas morkas, supjaustome 1cm griežinėliais. Kai laužas baigia įsidegti, suformuojame vietą kur galima būtų pastatyti puodą, tarp žarijų. Į puodą ar ąsotį dedame, morkas, mėsą ant viršaus bulves pjaustytas skiltelėmis (galima pasluoksniuoti) įpilame vandens maždaug pusę jūsų indo (kitaip prisvils). Jei jūsų puodas ar ąsotis be dangčio, galite uždengti folija.Kepa maždaug 30 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
