
Avienos šutinys su pupomis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | avienos (virta) |
4 vienetai | morkos |
6 vienetai | bulvių |
3 stiklinės | pupelės (žalios) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
3 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | kalendra |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Supjaustyta mėsa sudedama į puodą su karštu sultiniu arba vandeniu, pasūdoma, suberiamos supjaustytos prieskoninės daržovės, bulvės, pupos ir šutinama, kol viskas suminkštėja. Baigiant šutinti, supilama grietinė. Šutinys sukrečiamas į pašildytą pusdubenį ir apibarstomas petražolių lapeliais. Atskirai tiekiama raugintų ar marinuotų agurkų, pomidorų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Plovas
-
Kiaulienos troškinys
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Šernienos troškinys
-
Troškinta kiauliena
-
Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
-
Uzbekiškas plovas
-
Indiška vištiena visai šeimai
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Vištiena su daržovemis
-
Troškinys su faršu
-
Troškinta aviena
-
Kiauliena su aguročiais
-
Šviežių ir raugintų kopūstų troškinys
Avienos šutinys su pupomis
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, virta,
800 gramų -
Morkos,
4 vienetai -
Bulvės,
6 vienetai -
Pupelės, žalios,
3 stiklinės - Juodieji pipirai
-
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
3 vienetai - Lauro lapai
- Petražolės
- Kalendra
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustyta mėsa sudedama į puodą su karštu sultiniu arba vandeniu, pasūdoma, suberiamos supjaustytos prieskoninės daržovės, bulvės, pupos ir šutinama, kol viskas suminkštėja. Baigiant šutinti, supilama grietinė. Šutinys sukrečiamas į pašildytą pusdubenį ir apibarstomas petražolių lapeliais. Atskirai tiekiama raugintų ar marinuotų agurkų, pomidorų.
Reklama:
Komentarai (9)
-
Ilma aukle
2011-06-17 12:28
:-) :-D ;-) ;-) ;-) ;-)
-
neringa
2010-09-30 14:51
gal pabandysiu bet nezinau kas ises ,tikiuosi kad mano seiminelei patiks.
-
(anonimas)
2009-11-04 19:00
:taip: ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...