Troškinta kiauliena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 400 gramų | kiauliena (kumpis) |
| 1 vienetas | svogūnai (didesnis) |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 200 mililitrų | grietinėlės, 35% (neriebi, apie 10 proc.) |
| 4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai (apvoliojimui) |
| 2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaulienos kumpį pjaustytą juostelėmis apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Keptą kiaulieną sudedame į puodą, o keptuvėje pakepiname supjaustytus svogūnus ir smulkiai sukapotus česnakus. Apkepus, dedame į tą patį puodą ant mėsos ir įpilame grietinėlės, įdedame pomidorų padažo ir troškiname mėsą apie 15 minučių. Baigiant troškinti įmaišome smulkintų petražolių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautiena su ryžiais
-
Indiška vištiena visai šeimai
-
Vištiena troškinta su morkomis
-
Čenachai "Be pastangų"
-
Troškinta kiauliena su razinomis
-
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
-
Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
-
Makaronai su faršu
-
Kotletų troškinys
-
Kiaulienos troškinys
-
Ypatingas jautienos troškinys
-
Vištiena su sojų daigais
-
Šernienos troškinys
-
Daniškas plovas
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Daržovių - kiaulienos guliašas
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Greitas makaronų troškinys
Troškinta kiauliena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, kumpis,
400 gramų -
Svogūnai, didesnis,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Grietinėlė, 35%, neriebi, apie 10 proc.,
200 mililitrų -
Kvietiniai miltai, apvoliojimui,
4 valgomieji šaukštai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos kumpį pjaustytą juostelėmis apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Keptą kiaulieną sudedame į puodą, o keptuvėje pakepiname supjaustytus svogūnus ir smulkiai sukapotus česnakus. Apkepus, dedame į tą patį puodą ant mėsos ir įpilame grietinėlės, įdedame pomidorų padažo ir troškiname mėsą apie 15 minučių. Baigiant troškinti įmaišome smulkintų petražolių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
virejas
2015-03-01 16:02
paprastas receptukas bet turetu but labai skanu, siandien darysiu :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
