
Šveicariška veršiena
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | grietinė |
500 gramų | veršiena |
300 gramų | grybai |
1 vienetas | svogūnai |
100 mililitrų | vynas (baltas) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Mėsą supjaustome nedideliais gabaliukais, pagardiname druska bei pipirais. Svogūną ir grybus susmulkiname. Svieste pakepiname miltus. Veršieną paskrudiname karštame aliejuje, išgriebiame. Tame pačiame aliejuje pakepiname svogūnus su grybais. Po 10 min. supilame vyną, grietinėlę, miltus ir truputį patroškinkite. Tada suberiame mėsą, kepimo skystį ir dar kartą užverdame.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiškas jautienos kepsnys
-
Šašlykai
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
-
Jautienos čenakai
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Plovas
-
Veršienos maltiniai
-
Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Naminiai kotletukai
-
Mėsos kukuliukai
-
Kepta jautiena su kriaušėmis
-
Bačkonių suktinukas
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Įdarytas netikras zuikis
Šveicariška veršiena
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
200 gramų -
Veršiena,
500 gramų -
Grybai,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vynas, baltas,
100 mililitrų -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustome nedideliais gabaliukais, pagardiname druska bei pipirais. Svogūną ir grybus susmulkiname. Svieste pakepiname miltus. Veršieną paskrudiname karštame aliejuje, išgriebiame. Tame pačiame aliejuje pakepiname svogūnus su grybais. Po 10 min. supilame vyną, grietinėlę, miltus ir truputį patroškinkite. Tada suberiame mėsą, kepimo skystį ir dar kartą užverdame.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...