Šveicariška veršiena
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 200 gramų | grietinė |
| 500 gramų | veršiena |
| 300 gramų | grybai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 100 mililitrų | vynas (baltas) |
| 4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Mėsą supjaustome nedideliais gabaliukais, pagardiname druska bei pipirais. Svogūną ir grybus susmulkiname. Svieste pakepiname miltus. Veršieną paskrudiname karštame aliejuje, išgriebiame. Tame pačiame aliejuje pakepiname svogūnus su grybais. Po 10 min. supilame vyną, grietinėlę, miltus ir truputį patroškinkite. Tada suberiame mėsą, kepimo skystį ir dar kartą užverdame.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštas plovas
-
Turkiškas kebabas
-
Naminiai mėsainiai
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Stirnienos kumpis
-
Kepta triušiena
-
Pyragas su mėsa
-
Avienos muštiniai
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Kiaulienos šašlykas
-
Kiškio kepsnys
-
Veršienos šniceliai
-
Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
-
Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
-
Jautienos nugarinės kepsnys
-
Ėrienos šašlykas
-
Sūrio kamuoliukai
-
Kotletai
-
Lengvas Zuikis
Šveicariška veršiena
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
200 gramų -
Veršiena,
500 gramų -
Grybai,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vynas, baltas,
100 mililitrų -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustome nedideliais gabaliukais, pagardiname druska bei pipirais. Svogūną ir grybus susmulkiname. Svieste pakepiname miltus. Veršieną paskrudiname karštame aliejuje, išgriebiame. Tame pačiame aliejuje pakepiname svogūnus su grybais. Po 10 min. supilame vyną, grietinėlę, miltus ir truputį patroškinkite. Tada suberiame mėsą, kepimo skystį ir dar kartą užverdame.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
