
Šveicariška veršiena
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | grietinė |
500 gramų | veršiena |
300 gramų | grybai |
1 vienetas | svogūnai |
100 mililitrų | vynas (baltas) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Mėsą supjaustome nedideliais gabaliukais, pagardiname druska bei pipirais. Svogūną ir grybus susmulkiname. Svieste pakepiname miltus. Veršieną paskrudiname karštame aliejuje, išgriebiame. Tame pačiame aliejuje pakepiname svogūnus su grybais. Po 10 min. supilame vyną, grietinėlę, miltus ir truputį patroškinkite. Tada suberiame mėsą, kepimo skystį ir dar kartą užverdame.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kebabas ant iešmo
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Šašlykiukai storuliukams
-
Kepti inkstai
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Veršienos pjausniai
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
-
Guliašas
-
Lengvas Zuikis
-
Bulvių patiekalas
-
Kepenys japoniškai
-
Šašlykai su majonezu
-
Šašlykas pomidorų sultyse
-
Kiaulienos suktinukai
-
Balandėliai pagal Viką
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Guliašiukas
-
Kepsnys Du milžinai
Šveicariška veršiena
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
200 gramų -
Veršiena,
500 gramų -
Grybai,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vynas, baltas,
100 mililitrų -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustome nedideliais gabaliukais, pagardiname druska bei pipirais. Svogūną ir grybus susmulkiname. Svieste pakepiname miltus. Veršieną paskrudiname karštame aliejuje, išgriebiame. Tame pačiame aliejuje pakepiname svogūnus su grybais. Po 10 min. supilame vyną, grietinėlę, miltus ir truputį patroškinkite. Tada suberiame mėsą, kepimo skystį ir dar kartą užverdame.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...