1 kilogramas | bulvių |
0.5 kilogramo | jautienos faršas |
2 vienetai | morkos |
2 skiltelės | česnakas |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
3 vienetai | lauro lapų (lapai) |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 litro | vanduo |
Faršą sumaišykite su prieskoniais ir sutrintais česnakais.
Faršo pridėkite į bulvių puseles.
Bulves su įdaru sudėkite į puodą.
Susmulkintą svogūną ir sutarkuotas morkas pakepinkite aliejuje 2-3 minutes ir sudėkite ant bulvių.
Įmeskite lauro lapelį, įdėkite grietinės ir užpilkite karštu vandeniu.
Virkite apie 1 valandą.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos ir bulvių čenachai
- Irinos bulvių iešmeliai
- Blyninės picos iš bulvių
- Skanu ir greita
- Bulvių plokštainis
- Pikantiškos bulvės
- Bulvių salotos
- Mėsos apkepas
- Su žalumynais keptos šviežios bulvės
- Čanachai su čiobreliais
- Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
- Sicilietiškas bulvių pyragas
- Tarkuotų bulvių apkepas
- Bulviniai zrazai su jautiena
- Bulvių kroketai
- Bulvės įdarytos faršu
- Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos ir varškės įdarais
- Sūrio kroketai
- Baltarusiški bulviniai
- Keptos bulvės su grybais
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Jautienos faršas,
0.5 kilogramo -
Morkos,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai -
Lauro lapai, lapai,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vanduo,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulves perpjaukite per pusę ir išskaptuokite, kad tilptų mėsos įdaras.
Faršą sumaišykite su prieskoniais ir sutrintais česnakais.
Faršo pridėkite į bulvių puseles.
Bulves su įdaru sudėkite į puodą.
Susmulkintą svogūną ir sutarkuotas morkas pakepinkite aliejuje 2-3 minutes ir sudėkite ant bulvių.
Įmeskite lauro lapelį, įdėkite grietinės ir užpilkite karštu vandeniu.
Virkite apie 1 valandą.
Komentarai (10)
-
aš
2018-01-28 13:31
O į faršą druskos nededat ir pipiriukų? Ar aš ne taip supratau gal.Kaip tik noriu gamint šį patiekalą
-
komentatorius
2016-08-09 17:03
Renata,labai logiskai darote
-
renata
2015-03-21 10:41
Egle aš visalaiką viską užpilu karštu vandeniu kad greičiau užvirtų
-
skanu,
2013-11-25 12:12
bet aš tas bulvykes keppu uždengtam folija inde. bulves prieš tai vos apverdu.
-
Egle
2013-10-14 15:16
Kodel karstu vandeniu uzpilt?Ar saltu netinka?
-
virga
2012-10-23 18:08
siandiena gaminau,labai skanu,verta buvo pabandyti :super: ;-)
-
(anonimas)
2012-02-03 11:49
pradejom gamint,tikiuosi bus skanu :-)
-
Agata
2012-01-25 21:09
labai skanu isejo :) aciu uz recepta :)