Guliašas su kiauliena
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų kiauliena
8 vienetai bulvių
šiek tiek pomidorų padažas
2 valgomieji šaukštai grietinė
1 valgomasis šaukštas kvietiniai miltai
1 vienetas svogūnai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Supjaustyti kiaulieną gabalėliais, pakepinti apvoliojus  miltuose.Bulves nuskusti, supjaustyti kubeliais. Į puodą sudėti apkeptą mėsytę, bulves, supjaustytą svogūną. Ir troškinti. Kai bulvės taps minkštos, sumaišyti šaukštą miltų su pomidorų padažu ir dėti į puodą. Įdėti grietinę ir truputį pavirti, kol sutirštės.

Populiariausi receptai šią savaitę

Guliašas su kiauliena

Komentarai: 8
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Supjaustyti kiaulieną gabalėliais, pakepinti apvoliojus  miltuose.Bulves nuskusti, supjaustyti kubeliais. Į puodą sudėti apkeptą mėsytę, bulves, supjaustytą svogūną. Ir troškinti. Kai bulvės taps minkštos, sumaišyti šaukštą miltų su pomidorų padažu ir dėti į puodą. Įdėti grietinę ir truputį pavirti, kol sutirštės.

Reklama:

Komentarai (8)


  • angela 2011-10-08 13:37

    skanu bet per riebu geriau su jautiena ;-) :-p


  • saule 2011-10-01 12:16

    tiesa pamirsau , kad reikia deti dar supjaustyta paprika raudona, pries troskinant, jei nededame parikos, galima raugintu kopustu, bet tada nereikia deti marinuotu agurku ir grybu. :super:


  • saule 2011-09-30 18:49

    mano uosviene vokiete, bet ji kitaip gamina: reikia specialaus puodo-keptuves, su tokiu stikliniu dangciu, pailgos formos. is pradziu ant margarino apkepa kiaulienos rukyta lasinukus kur su mesyte, kubeliais supjaustyti, kai apkepa, deda supjaustytus bet ne griezineliais svogunus, tada kai apkepa sudeda mesyte ir apkepa. veliau vis kaskart dapila truputu vandens, troskina, kai nugaruoja vanduo ir vel dapila. veliau supjaustom marinuotus agurkus griezineliais, tada pievagrybiu. Aisku reikia prieskoniu: druska, pipirai, oreganas, majorunas. ir taip apie valanda troskinti, vis dapilant vandens, bet ne perdaug, kad vos apsemtu iki puses mesa. kai vandens nelieka kas kart leisti apskrudinti, ir vel dapilti vandens. veliau gaminame padaza: keptuveleje tirpdom sviesta, kai istirpsta 1.5 valgomojo sauksto miltu issukame svieste, kad nebutu gumuleliu, kol pagels, tada sia mase pilti i puoda, ismaisyti. tada ipilame vandens mazdaug 1 stikline, ismaisome,ir gaunasi padazas. cia yra tikras vokiskas guliasas. As taip irgi darau, labai skanu.


  • Simas 2011-07-01 19:04

    Gal patartumet kanors ka galima vietoj grietines naudot?


  • ziko 2011-06-02 11:00

    ai kaip skanu.mes gaminame neblogiau,uz vokiecius


  • irma 2010-11-17 13:43

    dariau si receptuka liuksiskai skanu! :super:


  • Daina 2010-08-19 06:30

    ka tik pasigaminau :mmm: :valgau:


  • rima 2010-08-09 16:43

    :super: :super:


Daugiau receptų