6 vienetai | agurkų (švieži arba rauginti) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 vienetai | pomidorai |
250 gramų | kiaulienos faršas |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | svogūnai |
Tiekiama (nuėmus siūlus) pašildytame pusdubenyje su tuo pačiu padažu, kuriame buvo troškinama. Patiekalas apibarstomas susmulkintais krapais, petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
- Klasikinis sprandinės šašlykas
- Turkiškas kebabas
- Bulvytės su dešrelėmis
- Karbonadas „Skanumas“
- Kepenys japoniškai
- Kiaulienos kukuliai su ryžiais
- Skanus šašlykiukas
- Gardusis šašlykas majoneze
- Įdarytos paprikos
- Kibinai
- Šašlykas svogūnų marinate
- Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
- Mėsos pynutės
- Uzbekiškas šašlykas
- Baklažanai įdaryti jautienos faršu
- Aurimo šašlykas
- Aštrus šašlykas
- Sūdyti kaimiški lašiniai
- Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
Troškinti įdaryti agurkai
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai, švieži arba rauginti,
6 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorai,
2 vienetai -
Kiaulienos faršas,
250 gramų -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Juodieji pipirai
- Druska
- Petražolės
- Krapai
- Svogūnai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Agurkai (vienodo dydžio) nulupami, perpjaunami pusiau, išgremžus sėklas, pasūdomi ir prikemšami pasūdyto ir papipirinto mėsos faršo įdaro. Tada abi pusės suvožiamos, surišamos siūlais, apibarstomos miltais ir pakepinamos svieste. Apkepę įdaryti agurkai sudedami į puodą, supilamas likęs sviestas, pridedama pomidorų skiltelių, supjaustytų svogūnų, įpilama grietinės, įberiama pipirų, druskos ir troškinama.
Tiekiama (nuėmus siūlus) pašildytame pusdubenyje su tuo pačiu padažu, kuriame buvo troškinama. Patiekalas apibarstomas susmulkintais krapais, petražolėmis.