Agurkai (vienodo dydžio) nulupami, perpjaunami pusiau, išgremžus sėklas, pasūdomi ir prikemšami pasūdyto ir papipirinto mėsos faršo įdaro. Tada abi pusės suvožiamos, surišamos siūlais, apibarstomos miltais ir pakepinamos svieste. Apkepę įdaryti agurkai sudedami į puodą, supilamas likęs sviestas, pridedama pomidorų skiltelių, supjaustytų svogūnų, įpilama grietinės, įberiama pipirų, druskos ir troškinama.
Tiekiama (nuėmus siūlus) pašildytame pusdubenyje su tuo pačiu padažu, kuriame buvo troškinama. Patiekalas apibarstomas susmulkintais krapais, petražolėmis.

Troškinti įdaryti agurkai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 vienetai | agurkų (švieži arba rauginti) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 vienetai | pomidorai |
250 gramų | kiaulienos faršas |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sprandinės kepsnys
-
Šašlykai su majonezu
-
Kiaulienos kepsnys su kmynais
-
Pietūs moliniame inde
-
Avienos kebabas
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Aštrus guliašas
-
Šveicariška veršiena
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Įdarytos paprikos
-
Suktinukai
-
Avienos šonkauliukai
-
Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Kepti inkstai
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
-
Dzūkiški kukulaičiai
Troškinti įdaryti agurkai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai, švieži arba rauginti,
6 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorai,
2 vienetai -
Kiaulienos faršas,
250 gramų -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Juodieji pipirai
- Druska
- Petražolės
- Krapai
- Svogūnai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurkai (vienodo dydžio) nulupami, perpjaunami pusiau, išgremžus sėklas, pasūdomi ir prikemšami pasūdyto ir papipirinto mėsos faršo įdaro. Tada abi pusės suvožiamos, surišamos siūlais, apibarstomos miltais ir pakepinamos svieste. Apkepę įdaryti agurkai sudedami į puodą, supilamas likęs sviestas, pridedama pomidorų skiltelių, supjaustytų svogūnų, įpilama grietinės, įberiama pipirų, druskos ir troškinama.
Tiekiama (nuėmus siūlus) pašildytame pusdubenyje su tuo pačiu padažu, kuriame buvo troškinama. Patiekalas apibarstomas susmulkintais krapais, petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...