Pupeles išmirkykite. Kiaulieną supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska bei pipirais ir apkepkite su aliejumi. Į puodą sudėkite pupeles, pasūdykite ir virkite kelias minutes. Tada sudėkite pakeptą mėsą, griežinėliais supjaustytas ir pakeptas morkas, truputį patroškinkite ir sudėkite pakeptus su aliejumi svogūniukus, supilkite grietinę, suberkite susmukintas petražoles, druskos, pipirų.
Troškinkite, kol mėsa ir pupelės suminkštėja.

Pupelių troškinys su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | pupelės (raudonos) |
1 stiklinė | pupelės (raudonos) |
15 vienetų | svogūnai (labai mažiukai) |
2 vienetai | morkos |
300 gramų | kiauliena |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | petražolės |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
-
Mėsos troškinys aluje
-
Troškinti kiaulių inkstai
-
Klajoklių kiškiena
-
Avienos pilavas
-
Plovas
-
Orkaitėje troškintos kepenėlės
-
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
-
Studentiškas troškinys su dešrelėmis
-
Troškinta veršiena su pievagrybiais
-
Naminis jautienos troškinys
-
Troškinukas su krevetėmis
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Avienos troškinys su ryžiais
-
Kepenėlių troškinys
-
Kepta kiaulės širdis su svogūnais
-
Kareiviškas kiaulienos troškinys
-
Kopūstų troškinys su faršu
-
Lęšiai su špinatais ir lašinukais
-
Guliašas
Pupelių troškinys su mėsa
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pupelės, raudonos,
1 stiklinė -
Pupelės, raudonos,
1 stiklinė -
Svogūnai, labai mažiukai,
15 vienetų -
Morkos,
2 vienetai -
Kiauliena,
300 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės
-
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupeles išmirkykite. Kiaulieną supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska bei pipirais ir apkepkite su aliejumi. Į puodą sudėkite pupeles, pasūdykite ir virkite kelias minutes. Tada sudėkite pakeptą mėsą, griežinėliais supjaustytas ir pakeptas morkas, truputį patroškinkite ir sudėkite pakeptus su aliejumi svogūniukus, supilkite grietinę, suberkite susmukintas petražoles, druskos, pipirų.
Troškinkite, kol mėsa ir pupelės suminkštėja.
Reklama:
Komentarai (5)
-
romualda
2011-01-14 16:55
Lengva atrodo visai....
-
(anonimas)
2010-02-20 09:22
:-( %-) :super: :bloga: :-D :-p ;-) :-D %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...