1 stiklinė | pupelės (raudonos) |
1 stiklinė | pupelės (raudonos) |
15 vienetų | svogūnai (labai mažiukai) |
2 vienetai | morkos |
300 gramų | kiauliena |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | petražolės |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | aliejaus |
Troškinkite, kol mėsa ir pupelės suminkštėja.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėsos troškinys laivelyje
- Troškinti įdaryti agurkai
- Aleksandro troškinys
- Kepta marinuota veršiena
- Troškinta laukinė antis
- Troškinta kiauliena su razinomis
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
- Troškinukas
- Miglės guliašas
- Kukuliukai "a lia Italia"
- Taškuoti sodžiaus kukuliukai
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- Orkaitėje troškintos kepenėlės
- Aviena su špinatais
- Troškinti inkstai su citrina
- Troškinta briediena
- Vištiena su abrikosais
- Vištienos paelija
- Vištiena su troškintomis daržovėmis
Pupelių troškinys su mėsa
- Paruošimo laikas:
-
Pupelės, raudonos,
1 stiklinė -
Pupelės, raudonos,
1 stiklinė -
Svogūnai, labai mažiukai,
15 vienetų -
Morkos,
2 vienetai -
Kiauliena,
300 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės
-
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pupeles išmirkykite. Kiaulieną supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska bei pipirais ir apkepkite su aliejumi. Į puodą sudėkite pupeles, pasūdykite ir virkite kelias minutes. Tada sudėkite pakeptą mėsą, griežinėliais supjaustytas ir pakeptas morkas, truputį patroškinkite ir sudėkite pakeptus su aliejumi svogūniukus, supilkite grietinę, suberkite susmukintas petražoles, druskos, pipirų.
Troškinkite, kol mėsa ir pupelės suminkštėja.
Komentarai (5)
-
romualda
2011-01-14 16:55
Lengva atrodo visai....
-
(anonimas)
2010-02-20 09:22
:-( %-) :super: :bloga: :-D :-p ;-) :-D %-)