Pupeles išmirkykite. Kiaulieną supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska bei pipirais ir apkepkite su aliejumi. Į puodą sudėkite pupeles, pasūdykite ir virkite kelias minutes. Tada sudėkite pakeptą mėsą, griežinėliais supjaustytas ir pakeptas morkas, truputį patroškinkite ir sudėkite pakeptus su aliejumi svogūniukus, supilkite grietinę, suberkite susmukintas petražoles, druskos, pipirų.
Troškinkite, kol mėsa ir pupelės suminkštėja.
Pupelių troškinys su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 stiklinė | pupelės (raudonos) |
| 1 stiklinė | pupelės (raudonos) |
| 15 vienetų | svogūnai (labai mažiukai) |
| 2 vienetai | morkos |
| 300 gramų | kiauliena |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| šiek tiek | petražolės |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Šventinis kiaulienos karis
-
Vištiena su ananasais
-
Vištiena troškinta su morkomis
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Avienos troškinys
-
Paprastas lietuviškas troškinukas
-
Baklažanai japoniškai
-
Ryžių makaronai su kumpiu
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Troškinta žąsiena
-
Avienos ragu
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Meksikietiškas ragu
-
Mėsos kukuliukai su daržovėmis
-
Šveicariška veršiena
-
Kiauliena su imbieru
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
Pupelių troškinys su mėsa
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pupelės, raudonos,
1 stiklinė -
Pupelės, raudonos,
1 stiklinė -
Svogūnai, labai mažiukai,
15 vienetų -
Morkos,
2 vienetai -
Kiauliena,
300 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės
-
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupeles išmirkykite. Kiaulieną supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska bei pipirais ir apkepkite su aliejumi. Į puodą sudėkite pupeles, pasūdykite ir virkite kelias minutes. Tada sudėkite pakeptą mėsą, griežinėliais supjaustytas ir pakeptas morkas, truputį patroškinkite ir sudėkite pakeptus su aliejumi svogūniukus, supilkite grietinę, suberkite susmukintas petražoles, druskos, pipirų.
Troškinkite, kol mėsa ir pupelės suminkštėja.
Reklama:
Komentarai (5)
-
romualda
2011-01-14 16:55
Lengva atrodo visai....
-
(anonimas)
2010-02-20 09:22
:-( %-) :super: :bloga: :-D :-p ;-) :-D %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
