700 gramų | kiauliena |
1 litras | voveraitės |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | morkos |
100 gramų | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | svogūnų laiškai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinti rauginti kopūstai
- Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
- Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
- Šviežių kopūstų troškinys su vištiena
- Klajoklių kiškiena
- Plovas orkaitėje
- Kiškiena, troškinta su grybais
- Troškinta antiena
- Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
- Troškinta briediena
- Kalakutienos guliašas
- Arvydo kiaulienos delikatesas
- Troškinta veršiena su pievagrybiais
- Soti čili sriuba - troškinys
- Troškinta žąsiena
- Ryžių makaronai su kumpiu
- Troškinta triušiena
- Jautiena su slyvomis
- Mėsos ir daržovių troškinys
- Bulgariškas avienos ragu
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiauliena,
700 gramų -
Voveraitės,
1 litras -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Sviestas,
100 gramų -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Svogūnų laiškai
- Lauro lapai
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
kiaulieną supjaustytą kubeliais pakepkite su 50 g sviesto. Tada sudėkite sutarkuotas morkas ir susmulkintą svogūną, dar pakepkite. Po to viską sudėkite į puodą , užpilkite šiek tiek vandens, įberkite druskos, prieskonių ir troškinkite. Voveraites pakepkite keptuvėje su likusiu sviestu, p[askaninkite druska. Kai mėsa suminkštės , sudėkite voveraites, pakeptus miltus, krapus, susmulkintus svogūnų laiškus, supilkite grietinę. Traškinį užvirkite, nuimkite nuo ugnies ir 10 min. palaikykite uždengtą. Valgykite su bulvėmis.