Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 700 gramų | kiauliena |
| 1 litras | voveraitės |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 vienetai | morkos |
| 100 gramų | sviestas |
| 3 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | svogūnų laiškai |
| šiek tiek | lauro lapų |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
kiaulieną supjaustytą kubeliais pakepkite su 50 g sviesto. Tada sudėkite sutarkuotas morkas ir susmulkintą svogūną, dar pakepkite. Po to viską sudėkite į puodą , užpilkite šiek tiek vandens, įberkite druskos, prieskonių ir troškinkite. Voveraites pakepkite keptuvėje su likusiu sviestu, p[askaninkite druska. Kai mėsa suminkštės , sudėkite voveraites, pakeptus miltus, krapus, susmulkintus svogūnų laiškus, supilkite grietinę. Traškinį užvirkite, nuimkite nuo ugnies ir 10 min. palaikykite uždengtą. Valgykite su bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta veršiena su pievagrybiais
-
Troškinta kiškiena su grybais
-
Lietuviška kopūstienė
-
Troškinta žuvis
-
Vištienos kepenėlės su obuoliais
-
Troškinys
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Kiškiena bulgariškai
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Lęšiai su špinatais ir lašinukais
-
Daržovių troškinys
-
Makaronai su faršu
-
Kepenėlių troškinys
-
Vištienos ir ryžių troškinys
-
Avienos troškinys su ryžiais
-
Troškinti kiaulių inkstai
-
Troškinta briediena
-
Troškinta triušiena
-
Belgiškas jautienos ir alaus troškinys
-
Aštrios vištų kepenėlės
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiauliena,
700 gramų -
Voveraitės,
1 litras -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Sviestas,
100 gramų -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Svogūnų laiškai
- Lauro lapai
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
kiaulieną supjaustytą kubeliais pakepkite su 50 g sviesto. Tada sudėkite sutarkuotas morkas ir susmulkintą svogūną, dar pakepkite. Po to viską sudėkite į puodą , užpilkite šiek tiek vandens, įberkite druskos, prieskonių ir troškinkite. Voveraites pakepkite keptuvėje su likusiu sviestu, p[askaninkite druska. Kai mėsa suminkštės , sudėkite voveraites, pakeptus miltus, krapus, susmulkintus svogūnų laiškus, supilkite grietinę. Traškinį užvirkite, nuimkite nuo ugnies ir 10 min. palaikykite uždengtą. Valgykite su bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
