
Avienos pilavas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | avienos |
3 valgomieji šaukštai | razinos |
2 valgomieji šaukštai | migdolai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1.5 stiklinės | ryžiai |
0.5 stiklinės | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
3 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | krapai (smulkinti) |
šiek tiek | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Mėsa supjaustoma kubeliais ir apkepinama, po to sudedama česnakas, stambiai supjaustyti svogūnai, įpilama truputį vandens. Prieš baigiant mėsą troškinti, suberiami perplauti, nusausinti ryžiai. Kai tik ryžiai pasidaro birūs, sukrečiamas pomidorų padažas, sudedami prieskoniai, įpilama truputį verdančio vandens, puodas uždengiamas dangčiu ir pastatomas ant mažos ugnies (kartkartėmis įpilama po truputį karšto vandens). Ryžiai turi išlikti birūs. Į ištroškintą pilavą tuoj pat supilama nuplautos razinos, migdolai ir smulkiai supjaustyti žalumynai. Puodas su patiekalu gerai įvyniojamas ir pastatomas į šiltą vietą. Valgyti paduodamas karštas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Triušienos troškinys su ryžiais
-
Pupelių troškinys su mėsa
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Vengriškas troškinys su ryžiais
-
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
-
Meksikietiškas troškinys
-
Šparaginių pupelių troškinys su dešra
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Troškinukas
-
Paprastas lietuviškas troškinukas
-
Meksikietiškas ragu
-
Veršiena su vyno padažu
-
Baltasis čili troškinys
-
Troškinta vištiena su daržovėmis
-
Troškinys su faršu
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Kiaulienos troškinys
Avienos pilavas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
500 gramų -
Razinos,
3 valgomieji šaukštai -
Migdolai,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
-
Ryžiai,
1.5 stiklinės -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
3 vienetai -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas - Druska
- Cukrus
-
Krapai, smulkinti,
1 valgomasis šaukštas - Vanduo
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma kubeliais ir apkepinama, po to sudedama česnakas, stambiai supjaustyti svogūnai, įpilama truputį vandens. Prieš baigiant mėsą troškinti, suberiami perplauti, nusausinti ryžiai. Kai tik ryžiai pasidaro birūs, sukrečiamas pomidorų padažas, sudedami prieskoniai, įpilama truputį verdančio vandens, puodas uždengiamas dangčiu ir pastatomas ant mažos ugnies (kartkartėmis įpilama po truputį karšto vandens). Ryžiai turi išlikti birūs. Į ištroškintą pilavą tuoj pat supilama nuplautos razinos, migdolai ir smulkiai supjaustyti žalumynai. Puodas su patiekalu gerai įvyniojamas ir pastatomas į šiltą vietą. Valgyti paduodamas karštas.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Danguole
2011-06-17 12:15
super pilavas :-*
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...