Vištienos guliašas su bruknių padažu
AUTORIUS:
Jakov
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
0.5 kilogramo vištiena (krūtinėlė)
0.5 litro pienas
0.5 litro vanduo
3 valgomieji šaukštai miltai
2 valgomieji šaukštai sviestas ((lydytas))
100 gramų bruknės ((šaldytos arba šviežios))
šiek tiek pipirai (kvapnieji)
šiek tiek bazilikas ((šviežūs arba džiovinti))
šiek tiek prieskonių vištienai
šiek tiek petražolės
3 vienetai pomidorai ((marinuoti))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištienos krūtinėlę troškinti 0,5 val., pridėjus prieskonių: kvepiančiųjų pipirų, žalio arba džiovinto baziliko, prieskonių vištienai.
2.
Padažui miltus pakepinti lydytame svieste.,Maišant, srovele, kad nesusidarytų gumuliukai , pilti pieno, vandens, įberti druskos, pipirų, ir apie 100 g bruknių (gali būti šaldytos).
Padažą užpilti ant troškintos vištienos, papuošti petražolių lapeliais ir patiekti su marinuotais luptais pomidorais. Mes mėgstame , nes tai skanu, greita, pigu ir sveika.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vištienos guliašas su bruknių padažu

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Vištienos krūtinėlę troškinti 0,5 val., pridėjus prieskonių: kvepiančiųjų pipirų, žalio arba džiovinto baziliko, prieskonių vištienai.

  2. Padažui miltus pakepinti lydytame svieste.,Maišant, srovele, kad nesusidarytų gumuliukai , pilti pieno, vandens, įberti druskos, pipirų, ir apie 100 g bruknių (gali būti šaldytos).
    Padažą užpilti ant troškintos vištienos, papuošti petražolių lapeliais ir patiekti su marinuotais luptais pomidorais. Mes mėgstame , nes tai skanu, greita, pigu ir sveika.

Receptą atsiuntė Jakov
Reklama:

Komentarai (1)


  • kokletas 2015-05-14 09:09

    skanu


Daugiau receptų