
Vištienos guliašas su bruknių padažu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
0.5 kilogramo | vištiena (krūtinėlė) |
0.5 litro | pienas |
0.5 litro | vanduo |
3 valgomieji šaukštai | miltai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas ((lydytas)) |
100 gramų | bruknės ((šaldytos arba šviežios)) |
šiek tiek | pipirai (kvapnieji) |
šiek tiek | bazilikas ((šviežūs arba džiovinti)) |
šiek tiek | prieskonių vištienai |
šiek tiek | petražolės |
3 vienetai | pomidorai ((marinuoti)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištienos krūtinėlę troškinti 0,5 val., pridėjus prieskonių: kvepiančiųjų pipirų, žalio arba džiovinto baziliko, prieskonių vištienai.
2.
Padažui miltus pakepinti lydytame svieste.,Maišant, srovele, kad nesusidarytų gumuliukai , pilti pieno, vandens, įberti druskos, pipirų, ir apie 100 g bruknių (gali būti šaldytos).
Padažą užpilti ant troškintos vištienos, papuošti petražolių lapeliais ir patiekti su marinuotais luptais pomidorais. Mes mėgstame , nes tai skanu, greita, pigu ir sveika.
Padažą užpilti ant troškintos vištienos, papuošti petražolių lapeliais ir patiekti su marinuotais luptais pomidorais. Mes mėgstame , nes tai skanu, greita, pigu ir sveika.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virta aviena su pomidorais
-
Troškinukas žiemai
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Troškinys su kopūstais
-
Mėsos kukuliukai su daržovėmis
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Sotusis lauko troškinys greitai
-
Višta ispaniškai
-
Jautiena su slyvomis
-
Avienos troškinys
-
Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
-
Aviena totoriškai
-
Jautiena su ryžiais
-
Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
-
Plovas su brokoliais
-
Vištienos kepenėlės su obuoliais
-
Virta veršiena su daržovėmis
-
Naminis jautienos troškinys
Vištienos guliašas su bruknių padažu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištiena, krūtinėlė,
0.5 kilogramo -
Pienas,
0.5 litro -
Vanduo,
0.5 litro -
Miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas, (lydytas),
2 valgomieji šaukštai -
Bruknės, (šaldytos arba šviežios),
100 gramų - Pipirai, kvapnieji
- Bazilikas, (šviežūs arba džiovinti)
- Prieskoniai vištienai
- Petražolės
-
Pomidorai, (marinuoti),
3 vienetai
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėlę troškinti 0,5 val., pridėjus prieskonių: kvepiančiųjų pipirų, žalio arba džiovinto baziliko, prieskonių vištienai.
Padažui miltus pakepinti lydytame svieste.,Maišant, srovele, kad nesusidarytų gumuliukai , pilti pieno, vandens, įberti druskos, pipirų, ir apie 100 g bruknių (gali būti šaldytos).
Padažą užpilti ant troškintos vištienos, papuošti petražolių lapeliais ir patiekti su marinuotais luptais pomidorais. Mes mėgstame , nes tai skanu, greita, pigu ir sveika.
Reklama:
Komentarai (2)
-
kokletas
2015-05-14 09:09
skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...