0.5 kilogramo | vištiena (krūtinėlė) |
0.5 litro | pienas |
0.5 litro | vanduo |
3 valgomieji šaukštai | miltai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas ((lydytas)) |
100 gramų | bruknės ((šaldytos arba šviežios)) |
šiek tiek | pipirai (kvapnieji) |
šiek tiek | bazilikas ((šviežūs arba džiovinti)) |
šiek tiek | prieskonių vištienai |
šiek tiek | petražolės |
3 vienetai | pomidorai ((marinuoti)) |
Padažą užpilti ant troškintos vištienos, papuošti petražolių lapeliais ir patiekti su marinuotais luptais pomidorais. Mes mėgstame , nes tai skanu, greita, pigu ir sveika.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptos kepenėlės su obuoliais
- Troškinta mėsa
- Troškinys
- Troškinti šonkauliai su kmynais
- Aviena totoriškai
- Daržovių bei mėsos troškinys
- Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
- Jautienos troškinys su moliūgais
- Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
- Sotus troškinys moliūge "Smile"
- Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
- Paprastas lietuviškas troškinukas
- Lęšiai su špinatais ir lašinukais
- Veršienos troškinys su daržovėmis
- Jautienos čili su makaronais
- Aštrios vištų kepenėlės
- Troškinta antis su daržovėmis
- Balandėliai pagal Viką
- Troškinta veršiena
- Troškinys
Vištienos guliašas su bruknių padažu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištiena, krūtinėlė,
0.5 kilogramo -
Pienas,
0.5 litro -
Vanduo,
0.5 litro -
Miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas, (lydytas),
2 valgomieji šaukštai -
Bruknės, (šaldytos arba šviežios),
100 gramų - Pipirai, kvapnieji
- Bazilikas, (šviežūs arba džiovinti)
- Prieskoniai vištienai
- Petražolės
-
Pomidorai, (marinuoti),
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištienos krūtinėlę troškinti 0,5 val., pridėjus prieskonių: kvepiančiųjų pipirų, žalio arba džiovinto baziliko, prieskonių vištienai.
Padažui miltus pakepinti lydytame svieste.,Maišant, srovele, kad nesusidarytų gumuliukai , pilti pieno, vandens, įberti druskos, pipirų, ir apie 100 g bruknių (gali būti šaldytos).
Padažą užpilti ant troškintos vištienos, papuošti petražolių lapeliais ir patiekti su marinuotais luptais pomidorais. Mes mėgstame , nes tai skanu, greita, pigu ir sveika.
Komentarai (2)
-
kokletas
2015-05-14 09:09
skanu