
300 gramų | kiaulienos lašiniai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | vanduo |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
3 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
1 kilogramas | rauginti kopūstai |
Valgoma su virtomis bulvėmis pavakariams arba duodama pietums prie šviežios dešros, kiaulienos patiekalų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta mėsa
-
Saldžiarūgštis kiaulienos troškinys
-
Lęšiai su špinatais ir lašinukais
-
Vištiena kinietiškai
-
Veršiena su vyno padažu
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Kiaulienos troškinys
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Aluje troškinta jautiena
-
Troškinta aviena kaimiškai
-
Aluje troškinta višta
-
Pupelių troškinys su sūriu
-
Paprastas lietuviškas troškinukas
-
Višta ispaniškai
-
Troškinta žąsiena
-
Belgiškas jautienos ir alaus troškinys
-
Ypatingas jautienos troškinys
-
Vištiena su daržovemis
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
Troškinti rauginti kopūstai

- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos lašiniai,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Vanduo
-
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai, malti
- Druska
-
Lauro lapai, lapeliai,
3 vienetai -
Rauginti kopūstai,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulienos lašinukai smulkiai supjaustomi ir pakepinami keptuvėje. Kartu pakepinamas smulkiai supjaustytas svogūnas. Rauginti kopūstai sudedami į puodą, užpilami vandeniu ir troškinama. Kiek patroškinus, sudedami pakepinti lašinukai su svogūnas ir dar įdėjus porą gerų šaukštų pomidorų padažo, toliau viskas troškinama. Baigiant troškinti, sudedami prieskoniai.
Valgoma su virtomis bulvėmis pavakariams arba duodama pietums prie šviežios dešros, kiaulienos patiekalų.
Komentarai (32)
-
Unte
2017-09-03 11:41
As tai keptuvej su dangciu troskinu ir skanu ir greiciau
-
Sigitas
2016-10-19 16:53
Šiaip nieko, tik pipirų padauginau:(
-
Arvydas
2016-05-19 02:07
Gerai butu kad laikas butu minutemis, o ne kiek patroskinus... ar baigiant troskinti....
-
aš
2015-02-22 17:40
jau 50metų žinau kokie nuostabūs troškinti kopūstai,jaunimas-pirmyn...
-
alytus
2015-01-15 05:46
Ir aš tokį gaminu tik aš dedu dešrelių kaimiško sviesto ir labai skanus būna
-
Vika
2014-11-25 16:12
Dievinu si patiekala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
jurga
2012-11-28 15:54
super receptas, paprastas ir daug kartu isbandytas
-
jurga
2012-11-28 15:52
man skaniausi kepimo rankovej, prikisi ju truputi vandenuko ir siek tiek riebalu, o ant virsaus bet ka desreles, kauliukus, zrazus. kepu val. 180temperaturoj, tik po 50 min prapjaunu rankove, kad apskrustu. pabandykit, kas nenori riebei. skanaus
-
Vijokle
2012-11-23 11:21
Vietoj lasinuku ipilkite saulegrazu aliejaus.
-
tadas
2012-11-11 16:55
;-) :-( :-p : :super: %-) ;-) :-( :-) :-( :-) :-) ;-) :-( :-p :-D : :super: %-) niam niam