Veršienos troškinys su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena (krūtininė) |
0.5 stiklinės | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 stiklinės | pupelės |
0.5 stiklinės | žirniai |
500 gramų | žiediniai kopūstai |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
8 vienetai | bulvių |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Veršiena (su kaulais) sukapojama. Mėsos gabalėliai pakepinami riebaluose, pabarstomi pipirais, druska, miltais ir dar pakaitinami, vėliau sudedami į puodą. Įpylus vandens ar sultinio — troškinama. Baigiant troškinti suberiamos skiltelėmis supjaustytos bulvės, morkos, petražolių šaknelės, svogūnas, vėliau įpilama grietinė ir dar patroškinama. Kai daržovės suminkštėja, suberiamos išvirtos pupelės, išvirti žirniai ir žiediniai kopūstai. Veršienos su daržovėmis troškinys sukrečiamas į pašildytą pusdubenį ir apibarstomas petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jautienos troškinys su bruknėm
- Troškinta veršiena
- Naminis jautienos troškinys
- Greitas makaronų troškinys
- Sotus troškinys moliūge "Smile"
- Kiaulienos troškinys grietinėlėje
- Šparaginių pupelių troškinys su dešra
- Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
- Bulgariškas avienos ragu
- Šutinta šerniena
- Pupelių troškinys su mėsa
- Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
- Troškinti įdaryti agurkai
- Saldžiarūgštis kiaulienos troškinys
- Šveicariška veršiena
- Mėsos troškinys aluje
- Avienos ragu
- Troškinys
- Veršienos troškinys su daržovėmis
- Veršiena su vyno padažu
Veršienos troškinys su daržovėmis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, krūtininė,
800 gramų -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Morkos,
2 vienetai -
Petražolės,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pupelės,
0.5 stiklinės -
Žirniai,
0.5 stiklinės -
Žiediniai kopūstai,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Bulvės,
8 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršiena (su kaulais) sukapojama. Mėsos gabalėliai pakepinami riebaluose, pabarstomi pipirais, druska, miltais ir dar pakaitinami, vėliau sudedami į puodą. Įpylus vandens ar sultinio — troškinama. Baigiant troškinti suberiamos skiltelėmis supjaustytos bulvės, morkos, petražolių šaknelės, svogūnas, vėliau įpilama grietinė ir dar patroškinama. Kai daržovės suminkštėja, suberiamos išvirtos pupelės, išvirti žirniai ir žiediniai kopūstai. Veršienos su daržovėmis troškinys sukrečiamas į pašildytą pusdubenį ir apibarstomas petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...