
Veršienos troškinys su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena (krūtininė) |
0.5 stiklinės | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 stiklinės | pupelės |
0.5 stiklinės | žirniai |
500 gramų | žiediniai kopūstai |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
8 vienetai | bulvių |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Veršiena (su kaulais) sukapojama. Mėsos gabalėliai pakepinami riebaluose, pabarstomi pipirais, druska, miltais ir dar pakaitinami, vėliau sudedami į puodą. Įpylus vandens ar sultinio — troškinama. Baigiant troškinti suberiamos skiltelėmis supjaustytos bulvės, morkos, petražolių šaknelės, svogūnas, vėliau įpilama grietinė ir dar patroškinama. Kai daržovės suminkštėja, suberiamos išvirtos pupelės, išvirti žirniai ir žiediniai kopūstai. Veršienos su daržovėmis troškinys sukrečiamas į pašildytą pusdubenį ir apibarstomas petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos troškinys
-
Lęšiai su špinatais ir lašinukais
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Vištiena grybų padaže
-
Troškinta mėsa
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Virta šerno galva
-
Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
-
Su daržovėmis troškinta vištiena
-
Libietiškas ragu su kaukazietiškais prieskoniais
-
Virta veršiena su daržovėmis
-
Vištiena kinietiškai
-
Vištiena troškinta daržovėse
-
Aviena su špinatais
-
Troškintas triušis
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Virta aviena su pomidorais
-
Baklažanai japoniškai
-
Šveicariška veršiena
-
Kiaulienos troškinys su daržovėmis
Veršienos troškinys su daržovėmis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, krūtininė,
800 gramų -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Morkos,
2 vienetai -
Petražolės,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pupelės,
0.5 stiklinės -
Žirniai,
0.5 stiklinės -
Žiediniai kopūstai,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Bulvės,
8 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršiena (su kaulais) sukapojama. Mėsos gabalėliai pakepinami riebaluose, pabarstomi pipirais, druska, miltais ir dar pakaitinami, vėliau sudedami į puodą. Įpylus vandens ar sultinio — troškinama. Baigiant troškinti suberiamos skiltelėmis supjaustytos bulvės, morkos, petražolių šaknelės, svogūnas, vėliau įpilama grietinė ir dar patroškinama. Kai daržovės suminkštėja, suberiamos išvirtos pupelės, išvirti žirniai ir žiediniai kopūstai. Veršienos su daržovėmis troškinys sukrečiamas į pašildytą pusdubenį ir apibarstomas petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...