
Veršienos troškinys su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena (krūtininė) |
0.5 stiklinės | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 stiklinės | pupelės |
0.5 stiklinės | žirniai |
500 gramų | žiediniai kopūstai |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
8 vienetai | bulvių |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Veršiena (su kaulais) sukapojama. Mėsos gabalėliai pakepinami riebaluose, pabarstomi pipirais, druska, miltais ir dar pakaitinami, vėliau sudedami į puodą. Įpylus vandens ar sultinio — troškinama. Baigiant troškinti suberiamos skiltelėmis supjaustytos bulvės, morkos, petražolių šaknelės, svogūnas, vėliau įpilama grietinė ir dar patroškinama. Kai daržovės suminkštėja, suberiamos išvirtos pupelės, išvirti žirniai ir žiediniai kopūstai. Veršienos su daržovėmis troškinys sukrečiamas į pašildytą pusdubenį ir apibarstomas petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti kiaulių inkstai
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Veršiena su vyno padažu
-
Šernienos troškinys
-
Avienos šutinys su pupomis
-
Kepenėlių troškinys
-
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
-
Vištienos krūtinėlė
-
Kotletų troškinys
-
Avienos troškinys su ryžiais
-
Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
-
Aštri troškinta aviena
-
Lęšiai su vynu
-
Troškinta žąsiena
-
Orkaitėje troškintos kepenėlės
-
Kiaulienos troškinys
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Mėsos troškinys su kava
-
Jautiena su slyvomis
-
Aštrios vištų kepenėlės
Veršienos troškinys su daržovėmis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, krūtininė,
800 gramų -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Morkos,
2 vienetai -
Petražolės,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pupelės,
0.5 stiklinės -
Žirniai,
0.5 stiklinės -
Žiediniai kopūstai,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Bulvės,
8 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršiena (su kaulais) sukapojama. Mėsos gabalėliai pakepinami riebaluose, pabarstomi pipirais, druska, miltais ir dar pakaitinami, vėliau sudedami į puodą. Įpylus vandens ar sultinio — troškinama. Baigiant troškinti suberiamos skiltelėmis supjaustytos bulvės, morkos, petražolių šaknelės, svogūnas, vėliau įpilama grietinė ir dar patroškinama. Kai daržovės suminkštėja, suberiamos išvirtos pupelės, išvirti žirniai ir žiediniai kopūstai. Veršienos su daržovėmis troškinys sukrečiamas į pašildytą pusdubenį ir apibarstomas petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...