800 gramų | veršiena (krūtininė) |
0.5 stiklinės | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 stiklinės | pupelės |
0.5 stiklinės | žirniai |
500 gramų | žiediniai kopūstai |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
8 vienetai | bulvių |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos ir bulvių čenachai
- Troškinti rauginti kopūstai
- Meksikietiškas jautienos ir pupelių troškinys
- Kepta marinuota veršiena
- Troškinta kiauliena
- Troškinti šonkauliai su kmynais
- Troškinta veršiena su pievagrybiais
- Jautienos troškinys su bruknėm
- Vištienos krūtinėlė
- Mėsos troškinys aluje
- Jautienos troškinys su moliūgais
- Pupelių troškinys su sūriu
- Paelja
- Kepenėlių troškinys
- Kiaulienos faršo troškinys
- Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
- Kepta kiaulės širdis su svogūnais
- Troškinta antis su daržovėmis
- Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
- Mėsos ir daržovių troškinys
Veršienos troškinys su daržovėmis
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, krūtininė,
800 gramų -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Morkos,
2 vienetai -
Petražolės,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pupelės,
0.5 stiklinės -
Žirniai,
0.5 stiklinės -
Žiediniai kopūstai,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Bulvės,
8 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Veršiena (su kaulais) sukapojama. Mėsos gabalėliai pakepinami riebaluose, pabarstomi pipirais, druska, miltais ir dar pakaitinami, vėliau sudedami į puodą. Įpylus vandens ar sultinio — troškinama. Baigiant troškinti suberiamos skiltelėmis supjaustytos bulvės, morkos, petražolių šaknelės, svogūnas, vėliau įpilama grietinė ir dar patroškinama. Kai daržovės suminkštėja, suberiamos išvirtos pupelės, išvirti žirniai ir žiediniai kopūstai. Veršienos su daržovėmis troškinys sukrečiamas į pašildytą pusdubenį ir apibarstomas petražolių lapeliais.