Kepta marinuota veršiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena |
60 gramų | kiaulienos lašiniai |
30 gramų | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | citrinų sultys |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | petražolės |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Veršiena įtrinama supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis. Iš pipirų, lauro lapelių, acto, cukraus, vandens išverdamas marinatas ir atvėsinamas. Juo užpilta mėsa laikoma 4 val. Vėliau išimama, nusausinama, pasūdoma, prismaigstoma supjaustytų lašiniukų (išilgai raumenų), dedama į keptuvą su riebalais ir kepama apie 1 val. orkaitėje, vis palaistant atsiradusiu skysčiu. Skersai skaidulų supjaustyta mėsa tiekiama pusdubenyje, užpilta padažu, kuriame kepė. Kartu duodama šviežių ir raugintų daržovių salotų, marinuotų vaisių, virtų bulvių tyrės.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
- Mėsos troškinys laivelyje
- Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
- Vasaros šašlykiukas
- Kotletai "Du viename"
- Kepenėlės su vaisiais
- Naminiai mėsainiai
- Mėsos kepsniai
- Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
- Jautienos didkepsnis su pistacijomis
- Sotieji zrazai
- Guliašas su šafranu
- Bifšteksas ant grotelių
- Pietų kotletukai
- Marinuoti kiaulienos šonkauliai
- Veršienos pjausniai
- Aluje troškinta jautiena
- Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
- Mėsos duona
- Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
Kepta marinuota veršiena
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena,
800 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
60 gramų -
Taukai (kiaulių),
30 gramų - Citrinų sultys
-
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
- Actas
- Cukrus
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršiena įtrinama supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis. Iš pipirų, lauro lapelių, acto, cukraus, vandens išverdamas marinatas ir atvėsinamas. Juo užpilta mėsa laikoma 4 val. Vėliau išimama, nusausinama, pasūdoma, prismaigstoma supjaustytų lašiniukų (išilgai raumenų), dedama į keptuvą su riebalais ir kepama apie 1 val. orkaitėje, vis palaistant atsiradusiu skysčiu. Skersai skaidulų supjaustyta mėsa tiekiama pusdubenyje, užpilta padažu, kuriame kepė. Kartu duodama šviežių ir raugintų daržovių salotų, marinuotų vaisių, virtų bulvių tyrės.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...