
Kepta marinuota veršiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena |
60 gramų | kiaulienos lašiniai |
30 gramų | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | citrinų sultys |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | petražolės |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Veršiena įtrinama supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis. Iš pipirų, lauro lapelių, acto, cukraus, vandens išverdamas marinatas ir atvėsinamas. Juo užpilta mėsa laikoma 4 val. Vėliau išimama, nusausinama, pasūdoma, prismaigstoma supjaustytų lašiniukų (išilgai raumenų), dedama į keptuvą su riebalais ir kepama apie 1 val. orkaitėje, vis palaistant atsiradusiu skysčiu. Skersai skaidulų supjaustyta mėsa tiekiama pusdubenyje, užpilta padažu, kuriame kepė. Kartu duodama šviežių ir raugintų daržovių salotų, marinuotų vaisių, virtų bulvių tyrės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
"Ponios cepelinai"
-
Apkepas „Greitukas“
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Maltinukai su sūriu
-
Keptas jautienos kumpis
-
Naminiai mėsainiai
-
Mūsų šašlikas
-
Kepsniukai folijoje
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Kiaulienos kepsnys su kmynais
-
Netikras zuikis
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Kiaulienos šašlykai
-
Keptas kiaulienos kumpis
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Kotletai
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
-
Kotletai lenkiškai
-
Veršienos troškinys drebučiuose
Kepta marinuota veršiena
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena,
800 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
60 gramų -
Taukai (kiaulių),
30 gramų - Citrinų sultys
-
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
- Actas
- Cukrus
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršiena įtrinama supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis. Iš pipirų, lauro lapelių, acto, cukraus, vandens išverdamas marinatas ir atvėsinamas. Juo užpilta mėsa laikoma 4 val. Vėliau išimama, nusausinama, pasūdoma, prismaigstoma supjaustytų lašiniukų (išilgai raumenų), dedama į keptuvą su riebalais ir kepama apie 1 val. orkaitėje, vis palaistant atsiradusiu skysčiu. Skersai skaidulų supjaustyta mėsa tiekiama pusdubenyje, užpilta padažu, kuriame kepė. Kartu duodama šviežių ir raugintų daržovių salotų, marinuotų vaisių, virtų bulvių tyrės.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...