Mėsą nuplauti, nusausinti ir išimti kaulą. Supjaustyti mažais gabalėliais, pasūdyti ir pavolioti miltuose. Svogūnus ir česnaką sukapoti. Puode įkaitinti aliejų, jame apkepinti mėsą, sudėti svogūnus, česnaką, užpilti sultiniu, pasūdyti, įberti pipirų. Kol mėsa troškinasi supjaustyti morkas griežinėliais, cukinijas- stambiais kubeliais. Patroškinus 30min į mėsą sudėti morkas, baigiant troškinti- cukiniją ir grietinę. Pievagrybius supjaustyti gabaliukais, pakepinti su trupučiu sviesto ar aliejaus, pasūdyti. Veršieną su daržovėmis dėti į lėkštes, užpilti padažu, kuriame troškinosi, ant viršaus sudėti pievagrybius.
Troškinys paruoštas!
Troškinta veršiena su pievagrybiais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 1.5 kilogramo | veršiena (su kaulu, mentė) |
| 2 stiklinės | sultinys (mėsos) |
| 0.5 stiklinės | grietinė |
| 500 gramų | pievagrybiai |
| 300 gramų | cukinija |
| 3 vienetai | morkos |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 0.5 stiklinės | aliejaus |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis
-
Kinietiška kiauliena
-
Vištiena su abrikosais
-
Avienos troškinys su ryžiais
-
Bulgariškas avienos ragu
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Troškinti veršienos šonkauliai
-
Aviena totoriškai
-
Indiška vištiena visai šeimai
-
Nesudėtingas mėsos ir daržovių troškinys
-
Kepenėlių troškinys
-
Pupelių troškinys su sūriu
-
Vištienos guliašas su bruknių padažu
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Jautienos troškinys
-
Daržovių - kiaulienos guliašas
-
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
-
Su daržovėmis troškinta vištiena
-
Plovas su brokoliais
Troškinta veršiena su pievagrybiais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, su kaulu, mentė,
1.5 kilogramo -
Sultinys, mėsos,
2 stiklinės -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Pievagrybiai,
500 gramų -
Cukinija,
300 gramų -
Morkos,
3 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
0.5 stiklinės - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti, nusausinti ir išimti kaulą. Supjaustyti mažais gabalėliais, pasūdyti ir pavolioti miltuose. Svogūnus ir česnaką sukapoti. Puode įkaitinti aliejų, jame apkepinti mėsą, sudėti svogūnus, česnaką, užpilti sultiniu, pasūdyti, įberti pipirų. Kol mėsa troškinasi supjaustyti morkas griežinėliais, cukinijas- stambiais kubeliais. Patroškinus 30min į mėsą sudėti morkas, baigiant troškinti- cukiniją ir grietinę. Pievagrybius supjaustyti gabaliukais, pakepinti su trupučiu sviesto ar aliejaus, pasūdyti. Veršieną su daržovėmis dėti į lėkštes, užpilti padažu, kuriame troškinosi, ant viršaus sudėti pievagrybius.
Troškinys paruoštas!
Reklama:
Komentarai (3)
-
Test
2022-02-05 07:29
test
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
