Vištienos ir ryžių troškinys
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų vištienos filė
250 gramų pievagrybiai (pjaustyti)
200 gramų ryžiai
1 vienetas paprika
4 valgomieji šaukštai sojos padažas
3 valgomieji šaukštai raudonas vynas
2 valgomieji šaukštai svogūnai (laiškai)
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištienos filė supjaustyti kubeliais ir pakepinti svieste ar aliejuje 10 minučių.
Riebalų reikia tik tiek, kad nesviltų mėsa.
2.
Ryžius virti pasūdytame vandenyje apie 20 minučių. Po to perlieti šaltu vandeniu ir nusausinti.
3.
Papriką supjaustyti juostelėmis ir kartu su sukapotais svogūnų laiškais pakepinti keptuvėje iki 3 minučių.
Į keptuvę sudėti vištieną, ryžius, grybus, supilti sojos padažą ir vyną. Viską išmaišyti ir uždengus dangčiu troškinti apie 5 minutes.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vištienos ir ryžių troškinys

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Vištienos filė supjaustyti kubeliais ir pakepinti svieste ar aliejuje 10 minučių.
    Riebalų reikia tik tiek, kad nesviltų mėsa.

  2. Ryžius virti pasūdytame vandenyje apie 20 minučių. Po to perlieti šaltu vandeniu ir nusausinti.

  3. Papriką supjaustyti juostelėmis ir kartu su sukapotais svogūnų laiškais pakepinti keptuvėje iki 3 minučių.
    Į keptuvę sudėti vištieną, ryžius, grybus, supilti sojos padažą ir vyną. Viską išmaišyti ir uždengus dangčiu troškinti apie 5 minutes.

Reklama:

Komentarai (5)


  • Mona 2012-12-07 19:42

    Mano vyrui labai patiko, taciau man nepadare ispudzio. Antrakart negaminciau.


  • Erika 2012-09-13 15:55

    Pagaminom :) kadangi pati nelabai mėgstu vištiena bet vyrui ir kitiem šeimos nariams labai patiko :) tik aš vištiena kepdama dejau prieskoniu kadangi visad dedu prieskonius ne pagal paskirti tai naudojau Maltos mėsos prieskonius santa Maria kvapą pagerino begalo ir skonis visiems patiko . ir dar kadangi abejojau ar per trumpa laiką kartu su viskuo issitroskins pievagrybiai juos ir pakepinau. Tikrai kadangi visi buvo patenkinti manau puikus receptukas beto lengvas ir nėra brangus :)


Daugiau receptų