
Vyniotiniai su stirniena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | stirniena (be kaulų) |
200 gramų | kiaulienos lašiniai |
200 gramų | kiauliena (kumpis, rūkytas) |
2 vienetai | agurkų (marinuoti) |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | kadagio uogos |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa supjaustoma į 8 gabalus. Kiekvienas jų pamušamas kūjeliu, apibarstomas prieskoniais, apšlakstomas pomidorų padažu, toliau dedama supjaustytų lašiniukų bei kumpio, į vidurį sudedami smulkiai supjaustyti agurkai. Mėsos muštiniai su įdaru suvyniojami, aprišami siūlais, pavoliojami miltuose, pakepinami riebaluose, pašlakstomi vandeniu ir troškinami ant mažos ugnies uždengtame puode. Baigiant troškinti pilama grietinė, išmaišyta su likusiais miltais, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis ar makaronais, troškintais burokėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
-
Greitas makaronų troškinys
-
Keri viščiukas
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Troškinta kalakutiena
-
Indiška vištiena visai šeimai
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Troškinys
-
Plovas
-
Meksikietiškas jautienos ir pupelių troškinys
-
Troškinta aviena su moliūgais
-
Vištienos kepenėlės su obuoliais
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Troškinta laukinė antis
-
Baltasis čili troškinys
-
Avienos ragu
-
Kiškiena, troškinta su grybais
-
Kiaulienos guliašas
-
Vištiena su ananasais
Vyniotiniai su stirniena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Stirniena, be kaulų,
800 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
200 gramų -
Kiauliena, kumpis, rūkytas,
200 gramų -
Agurkai, marinuoti,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
1 stiklinė - Taukai (kiaulių)
- Pipirai, juodieji
- Kadagio uogos
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma į 8 gabalus. Kiekvienas jų pamušamas kūjeliu, apibarstomas prieskoniais, apšlakstomas pomidorų padažu, toliau dedama supjaustytų lašiniukų bei kumpio, į vidurį sudedami smulkiai supjaustyti agurkai. Mėsos muštiniai su įdaru suvyniojami, aprišami siūlais, pavoliojami miltuose, pakepinami riebaluose, pašlakstomi vandeniu ir troškinami ant mažos ugnies uždengtame puode. Baigiant troškinti pilama grietinė, išmaišyta su likusiais miltais, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis ar makaronais, troškintais burokėliais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...