
Vyniotiniai su stirniena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | stirniena (be kaulų) |
200 gramų | kiaulienos lašiniai |
200 gramų | kiauliena (kumpis, rūkytas) |
2 vienetai | agurkų (marinuoti) |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | kadagio uogos |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa supjaustoma į 8 gabalus. Kiekvienas jų pamušamas kūjeliu, apibarstomas prieskoniais, apšlakstomas pomidorų padažu, toliau dedama supjaustytų lašiniukų bei kumpio, į vidurį sudedami smulkiai supjaustyti agurkai. Mėsos muštiniai su įdaru suvyniojami, aprišami siūlais, pavoliojami miltuose, pakepinami riebaluose, pašlakstomi vandeniu ir troškinami ant mažos ugnies uždengtame puode. Baigiant troškinti pilama grietinė, išmaišyta su likusiais miltais, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis ar makaronais, troškintais burokėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Mėsos troškinys su kava
-
Jautienos troškinys su moliūgais
-
Soti čili sriuba - troškinys
-
Makaronai su faršu
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Troškinys - ruduo
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Triušienos troškinys su ryžiais
-
Plovas
-
Troškinta kalakutiena
-
Virta veršienos krūtininė
-
Kiaulienos troškinys
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Paprastas lietuviškas troškinukas
-
Greitas makaronų troškinys
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
Vyniotiniai su stirniena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Stirniena, be kaulų,
800 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
200 gramų -
Kiauliena, kumpis, rūkytas,
200 gramų -
Agurkai, marinuoti,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
1 stiklinė - Taukai (kiaulių)
- Pipirai, juodieji
- Kadagio uogos
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma į 8 gabalus. Kiekvienas jų pamušamas kūjeliu, apibarstomas prieskoniais, apšlakstomas pomidorų padažu, toliau dedama supjaustytų lašiniukų bei kumpio, į vidurį sudedami smulkiai supjaustyti agurkai. Mėsos muštiniai su įdaru suvyniojami, aprišami siūlais, pavoliojami miltuose, pakepinami riebaluose, pašlakstomi vandeniu ir troškinami ant mažos ugnies uždengtame puode. Baigiant troškinti pilama grietinė, išmaišyta su likusiais miltais, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis ar makaronais, troškintais burokėliais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...