800 gramų | stirniena (be kaulų) |
200 gramų | kiaulienos lašiniai |
200 gramų | kiauliena (kumpis, rūkytas) |
2 vienetai | agurkų (marinuoti) |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | kadagio uogos |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aluje troškinta višta
- Kepta marinuota veršiena
- Avienos troškinys su ryžiais
- Kotletų troškinys
- Kopūstų troškinys su faršu
- Troškinti šonkauliai su kmynais
- Pupelių ir mėsos troškinys
- Arvydo kiaulienos delikatesas
- Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
- Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
- Jautienos čenakai
- Indiškai kepta kiauliena
- Daržovių - kiaulienos guliašas
- Troškinta mėsa
- Pupelių troškinys su sūriu
- Vištienos kepenėlės su obuoliais
- Troškinta veršiena
- Tėčio kiaulienos ir daržovių troškinys
- Kepta kiaulės širdis su svogūnais
- Meksikietiškas Sigitos troškinys
Vyniotiniai su stirniena
- Paruošimo laikas:
-
Stirniena, be kaulų,
800 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
200 gramų -
Kiauliena, kumpis, rūkytas,
200 gramų -
Agurkai, marinuoti,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
1 stiklinė - Taukai (kiaulių)
- Pipirai, juodieji
- Kadagio uogos
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa supjaustoma į 8 gabalus. Kiekvienas jų pamušamas kūjeliu, apibarstomas prieskoniais, apšlakstomas pomidorų padažu, toliau dedama supjaustytų lašiniukų bei kumpio, į vidurį sudedami smulkiai supjaustyti agurkai. Mėsos muštiniai su įdaru suvyniojami, aprišami siūlais, pavoliojami miltuose, pakepinami riebaluose, pašlakstomi vandeniu ir troškinami ant mažos ugnies uždengtame puode. Baigiant troškinti pilama grietinė, išmaišyta su likusiais miltais, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis ar makaronais, troškintais burokėliais.