Šonkauliai, troškinti kopūstuose
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | kiauliena (šonkauliai) |
| 800 gramų | rauginti kopūstai |
| 1 vienetas | morkos |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 3 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| 5 vienetai | slyvos (džiovintos) |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Jei kopūstai labai rūgštūs — nuplaunami ir troškinami, pridėjus stambiai tarkuotą morką, užpylus truputį verdančio vandens. Pakepinti riebaluose šonkauliai sudedami į troškinamus kopūstus, suberiamas supjaustytas pakepintas svogūnas, slyvos, prieskoniai. Troškinama uždengtame puode apie 45 min. Vėliausiai supilami riebaluose pakepinti miltai, viskas išmaišoma. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventinis kiaulienos karis
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Troškinta briediena
-
Pastarnokai su svogūnų laiškais
-
Avienos ragu
-
Troškinta mėsa
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Troškinta aviena kaimiškai
-
Troškinti kiaulių inkstai
-
Aviena su špinatais
-
Baklažanai japoniškai
-
Miglės guliašas
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Paelja
-
Troškinta vištiena su daržovėmis
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
-
Aleksandro troškinys
-
Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
-
Troškinta veršiena su pievagrybiais
Šonkauliai, troškinti kopūstuose
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, šonkauliai,
800 gramų -
Rauginti kopūstai,
800 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Slyvos, džiovintos,
5 vienetai - Juodieji pipirai
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jei kopūstai labai rūgštūs — nuplaunami ir troškinami, pridėjus stambiai tarkuotą morką, užpylus truputį verdančio vandens. Pakepinti riebaluose šonkauliai sudedami į troškinamus kopūstus, suberiamas supjaustytas pakepintas svogūnas, slyvos, prieskoniai. Troškinama uždengtame puode apie 45 min. Vėliausiai supilami riebaluose pakepinti miltai, viskas išmaišoma. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
