Šonkauliai, troškinti kopūstuose
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | kiauliena (šonkauliai) |
| 800 gramų | rauginti kopūstai |
| 1 vienetas | morkos |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 3 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| 5 vienetai | slyvos (džiovintos) |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Jei kopūstai labai rūgštūs — nuplaunami ir troškinami, pridėjus stambiai tarkuotą morką, užpylus truputį verdančio vandens. Pakepinti riebaluose šonkauliai sudedami į troškinamus kopūstus, suberiamas supjaustytas pakepintas svogūnas, slyvos, prieskoniai. Troškinama uždengtame puode apie 45 min. Vėliausiai supilami riebaluose pakepinti miltai, viskas išmaišoma. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Meksikietiškas Sigitos troškinys
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Stirnienos troškinys
-
Lęšiai su špinatais ir lašinukais
-
Aluje troškinta jautiena
-
Troškinukas žiemai
-
Bulgariškas avienos ragu
-
Plovas su brokoliais
-
Troškinys - ruduo
-
Avienos troškinys
-
Troškinta pikantiška kiauliena
-
Troškinta laukinė antis
-
Avienos troškinys su ryžiais
-
Lęšiai su vynu
-
Šparaginių pupelių troškinys su dešra
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Kiauliena, troškinta su svogūnais
-
Paelja
-
Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
-
Troškinta veršiena
Šonkauliai, troškinti kopūstuose
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, šonkauliai,
800 gramų -
Rauginti kopūstai,
800 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Slyvos, džiovintos,
5 vienetai - Juodieji pipirai
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jei kopūstai labai rūgštūs — nuplaunami ir troškinami, pridėjus stambiai tarkuotą morką, užpylus truputį verdančio vandens. Pakepinti riebaluose šonkauliai sudedami į troškinamus kopūstus, suberiamas supjaustytas pakepintas svogūnas, slyvos, prieskoniai. Troškinama uždengtame puode apie 45 min. Vėliausiai supilami riebaluose pakepinti miltai, viskas išmaišoma. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
