
Šonkauliai, troškinti kopūstuose
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiauliena (šonkauliai) |
800 gramų | rauginti kopūstai |
1 vienetas | morkos |
2 vienetai | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
5 vienetai | slyvos (džiovintos) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Jei kopūstai labai rūgštūs — nuplaunami ir troškinami, pridėjus stambiai tarkuotą morką, užpylus truputį verdančio vandens. Pakepinti riebaluose šonkauliai sudedami į troškinamus kopūstus, suberiamas supjaustytas pakepintas svogūnas, slyvos, prieskoniai. Troškinama uždengtame puode apie 45 min. Vėliausiai supilami riebaluose pakepinti miltai, viskas išmaišoma. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virta šerno galva
-
Višta ispaniškai
-
Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Troškinukas su krevetėmis
-
Pastarnokai su svogūnų laiškais
-
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
-
Vištiena troškinta daržovėse
-
Troškinta mėsa
-
Veršienos troškinys su lęšiais
-
Šventinis kiaulienos karis
-
Su daržovėmis troškinta vištiena
-
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Vyniotiniai su stirniena
-
Troškinta žuvis
-
Čenachai "Be pastangų"
-
Avienos ragu
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
Šonkauliai, troškinti kopūstuose
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, šonkauliai,
800 gramų -
Rauginti kopūstai,
800 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Slyvos, džiovintos,
5 vienetai - Juodieji pipirai
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Druska
Gaminimo eiga:
Jei kopūstai labai rūgštūs — nuplaunami ir troškinami, pridėjus stambiai tarkuotą morką, užpylus truputį verdančio vandens. Pakepinti riebaluose šonkauliai sudedami į troškinamus kopūstus, suberiamas supjaustytas pakepintas svogūnas, slyvos, prieskoniai. Troškinama uždengtame puode apie 45 min. Vėliausiai supilami riebaluose pakepinti miltai, viskas išmaišoma. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...