2 vienetai | svogūnai |
250 gramų | kiaulienos faršas |
1 vienetas | kopūstai |
2 vienetai | morkos |
šiek tiek | prieskoniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Balandėliai pagal Viką
- Guliašas su kiauliena
- Vištiena, šutinta su daržovėmis
- Virta šerno galva
- Šveicariška veršiena
- Kiauliena aštriame padaže
- Faršu įdarytos paprikos
- Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis
- Guliašas
- Maltos jautienos vyniotiniai
- Troškinta veršiena su svarainiais
- Virta aviena su pomidorais
- Avienos ragu
- Šonkauliai, troškinti kopūstuose
- Mėsa su pipirais
- Kiaulienos ir morkų troškinys
- Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
- Daržovių - kiaulienos troškinukas
- Kiaulienos išpjova su daržovėmis
- Troškinta vištiena
Kopūstų troškinys su faršu
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaulienos faršas,
250 gramų -
Kopūstai,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kopūstą supjaustyti ir apvirti. Morkas nuskusti, sutarkuoti. Faršą ir supjaustytus svogūnus apkepti aliejuje. Pieskonių dėti pagal skonį. Viską supilti ant kopūstų ir troškinti. Baigiant troškinti įdėti sviesto ir grietinės. Valgyti su keptomis bulvėmis.
Komentarai (32)
-
Laimutė ta pati Laimutė
2019-04-04 18:23
Liuks
-
Vilma
2018-06-01 20:42
Bandysim
-
Danutė
2017-12-07 15:44
Sendien iš bandžiau šitą receptuka labai Skaniai gavosi
-
Dana.
2017-12-05 20:20
Tai viską apkepus supilti ant kopūstų į puodą, ar kopūstus nusukti?
-
Irma
2017-07-30 15:07
Šiandien pagaminau.Labai skanu,tik nepagailėkit prieskonių,ypač pagerina skonį uoginė paprika.Skanaus!
-
ALEKSANDRAS
2017-07-05 13:55
SIANDIENA BANDAU KOMENTARAI PO.ITARTINAI SKANU.
-
Laima
2017-02-15 20:06
Visai skanu su sviezimis naminemis desrelemis. Galima ir raugintus kopustus troskinti. Tik kopustus perplauti reikia.
-
imi imi
2016-08-30 22:23
na, visai skanu. su virtom bulvem perfekt :)
-
Ingrida
2016-07-20 14:46
Kaip tik turiu kopūsto ir faršo likutį nuo balandėlių darymo,tai bus puiki proga sunaudoti likučius :) Bėgu bandyt!
-
Andrius
2016-04-07 21:20
Labai greitas ir labai skanus patiekalas katik pavalgem, zmona persivalge:)