
2 vienetai | svogūnai |
250 gramų | kiaulienos faršas |
1 vienetas | kopūstai |
2 vienetai | morkos |
šiek tiek | prieskoniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Kepenėlių troškinys
-
Smegenų troškinys
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Vengriškas troškinys su ryžiais
-
Vištienos guliašas su bruknių padažu
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
-
Triušienos troškinys su ryžiais
-
Troškinta aviena su moliūgais
-
Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
-
Šventinis kiaulienos karis
-
Lęšiai su vynu
-
Vištienos paelija
-
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
-
Aluje troškinta višta
-
Miglės guliašas
-
Troškinta triušiena
-
Vištienos troškinys
-
Vištiena svogūnų ir krapų
Kopūstų troškinys su faršu

- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaulienos faršas,
250 gramų -
Kopūstai,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai - Prieskoniai
Kopūstą supjaustyti ir apvirti. Morkas nuskusti, sutarkuoti. Faršą ir supjaustytus svogūnus apkepti aliejuje. Pieskonių dėti pagal skonį. Viską supilti ant kopūstų ir troškinti. Baigiant troškinti įdėti sviesto ir grietinės. Valgyti su keptomis bulvėmis.
Komentarai (32)
-
Laimutė ta pati Laimutė
2019-04-04 18:23
Liuks
-
Vilma
2018-06-01 20:42
Bandysim
-
Danutė
2017-12-07 15:44
Sendien iš bandžiau šitą receptuka labai Skaniai gavosi
-
Dana.
2017-12-05 20:20
Tai viską apkepus supilti ant kopūstų į puodą, ar kopūstus nusukti?
-
Irma
2017-07-30 15:07
Šiandien pagaminau.Labai skanu,tik nepagailėkit prieskonių,ypač pagerina skonį uoginė paprika.Skanaus!
-
ALEKSANDRAS
2017-07-05 13:55
SIANDIENA BANDAU KOMENTARAI PO.ITARTINAI SKANU.
-
Laima
2017-02-15 20:06
Visai skanu su sviezimis naminemis desrelemis. Galima ir raugintus kopustus troskinti. Tik kopustus perplauti reikia.
-
imi imi
2016-08-30 22:23
na, visai skanu. su virtom bulvem perfekt :)
-
Ingrida
2016-07-20 14:46
Kaip tik turiu kopūsto ir faršo likutį nuo balandėlių darymo,tai bus puiki proga sunaudoti likučius :) Bėgu bandyt!
-
Andrius
2016-04-07 21:20
Labai greitas ir labai skanus patiekalas katik pavalgem, zmona persivalge:)