| 2 vienetai | svogūnai |
| 250 gramų | kiaulienos faršas |
| 1 vienetas | kopūstai |
| 2 vienetai | morkos |
| šiek tiek | prieskoniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Stirnienos troškinys
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Lęšiai su špinatais ir lašinukais
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Guliašas su kiauliena
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Greitas makaronų troškinys
-
Veršiena su vyno padažu
-
Miglės guliašas
-
Troškinti veršienos šonkauliai
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Troškinta kiauliena su razinomis
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Uzbekiškas plovas
-
Vištiena "afigiena"
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Su daržovėmis troškinta vištiena
-
Vištiena su sojų daigais
Kopūstų troškinys su faršu
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaulienos faršas,
250 gramų -
Kopūstai,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kopūstą supjaustyti ir apvirti. Morkas nuskusti, sutarkuoti. Faršą ir supjaustytus svogūnus apkepti aliejuje. Pieskonių dėti pagal skonį. Viską supilti ant kopūstų ir troškinti. Baigiant troškinti įdėti sviesto ir grietinės. Valgyti su keptomis bulvėmis.
Komentarai (32)
-
Laimutė ta pati Laimutė
2019-04-04 18:23
Liuks
-
Vilma
2018-06-01 20:42
Bandysim
-
Danutė
2017-12-07 15:44
Sendien iš bandžiau šitą receptuka labai Skaniai gavosi
-
Dana.
2017-12-05 20:20
Tai viską apkepus supilti ant kopūstų į puodą, ar kopūstus nusukti?
-
Irma
2017-07-30 15:07
Šiandien pagaminau.Labai skanu,tik nepagailėkit prieskonių,ypač pagerina skonį uoginė paprika.Skanaus!
-
ALEKSANDRAS
2017-07-05 13:55
SIANDIENA BANDAU KOMENTARAI PO.ITARTINAI SKANU.
-
Laima
2017-02-15 20:06
Visai skanu su sviezimis naminemis desrelemis. Galima ir raugintus kopustus troskinti. Tik kopustus perplauti reikia.
-
imi imi
2016-08-30 22:23
na, visai skanu. su virtom bulvem perfekt :)
-
Ingrida
2016-07-20 14:46
Kaip tik turiu kopūsto ir faršo likutį nuo balandėlių darymo,tai bus puiki proga sunaudoti likučius :) Bėgu bandyt!
-
Andrius
2016-04-07 21:20
Labai greitas ir labai skanus patiekalas katik pavalgem, zmona persivalge:)
