 
    Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
            Porcijų skaičius: 
        4
    
            Paruošimo laikas: 
        Apie 45 min
    
INGREDIENTAI:
        
                            
                Porcijų skaičius: 4
                    
        | šiek tiek | vištiena (geriausia rinktis visą vištą arba mėsingiausias jos dalis) | 
| 100 gramų | sviestas | 
| 50 gramų | krienai | 
| 100 gramų | migdolai | 
| 1 skiltelė | česnakas | 
| 2 vienetai | morkos | 
| šiek tiek | pastarnokas | 
| šiek tiek | druska | 
| šiek tiek | juodieji pipirai | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        
                            Paruošimo laikas: Apie 45 min
                    
                    1.
                                                                Vištieną supjaustykite, pasūdykite, užbarstykite juodųjų pipirų ir pakepinkite. Iškepusią vištieną sudėkite į kepimui orkaitėje skirtą indą.
                            2.
                                                                Kubeliais supjaustykite morkas ir pastarnoką, susmulkinkite česnaką ir įdėkite į indą su vištiena.
                            3.
                                                                Susmulkinkite migdolus, sumaišykite juos su krienais ir sudėkite į indą.
                            4.
                                                                Įpilkite stiklinę vandens, įdėkite sviesto, pagardinkite druska ir pipirais, šiek tiek pamaišykite.
                            5.
                                                                Indą pusvalandžiui pašaukite į iki 210° C įkaitintą orkaitę.
Vištiena su krienais tiekiama ant stalo tame pačiame inde, kuriame buvo ir troškinama.
                            Vištiena su krienais tiekiama ant stalo tame pačiame inde, kuriame buvo ir troškinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                         Vištiena kinietiškai Vištiena kinietiškai
- 
                
                                         Troškinukas su krevetėmis Troškinukas su krevetėmis
- 
                
                                         Balandėliai pagal Viką Balandėliai pagal Viką
- 
                
                                         Šviežių kopūstų troškinys su vištiena Šviežių kopūstų troškinys su vištiena
- 
                
                                         Keri viščiukas Keri viščiukas
- 
                
                                         Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
- 
                
                                         Vištiena troškinta su morkomis Vištiena troškinta su morkomis
- 
                
                                         Pupelių ir mėsos troškinys Pupelių ir mėsos troškinys
- 
                
                                         Virta veršiena su daržovėmis Virta veršiena su daržovėmis
- 
                
                                         Indiškai kepta kiauliena Indiškai kepta kiauliena
- 
                
                                         Kiaulienos troškinys Kiaulienos troškinys
- 
                
                                         Guliašas Guliašas
- 
                
                                         Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
- 
                
                                         Šviežių ir raugintų kopūstų troškinys Šviežių ir raugintų kopūstų troškinys
- 
                
                                         Veršienos troškinys su daržovėmis Veršienos troškinys su daržovėmis
- 
                
                                         Troškinta mėsa Troškinta mėsa
- 
                
                                         Mėsos troškinys aluje Mėsos troškinys aluje
- 
                
                                         Avienos šutinys su pupomis Avienos šutinys su pupomis
- 
                
                                         Aštrios vištų kepenėlės Aštrios vištų kepenėlės
- 
                
                                         Kukuliukai "a lia Italia" Kukuliukai "a lia Italia"
Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
                Komentarai:
                5
            
                        
            
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Vištiena, geriausia rinktis visą vištą arba mėsingiausias jos dalis
- 
                                                            
                                                            Sviestas, 100 gramų 
- 
                                                            
                                                            Krienai, 50 gramų 
- 
                                                            
                                                            Migdolai, 100 gramų 
- 
                                                            
                                                            Česnakas, 1 skiltelė 
- 
                                                            
                                                            Morkos, 2 vienetai 
- Pastarnokas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            - Vištieną supjaustykite, pasūdykite, užbarstykite juodųjų pipirų ir pakepinkite. Iškepusią vištieną sudėkite į kepimui orkaitėje skirtą indą. 
- Kubeliais supjaustykite morkas ir pastarnoką, susmulkinkite česnaką ir įdėkite į indą su vištiena. 
- Susmulkinkite migdolus, sumaišykite juos su krienais ir sudėkite į indą. 
- Įpilkite stiklinę vandens, įdėkite sviesto, pagardinkite druska ir pipirais, šiek tiek pamaišykite. 
- Indą pusvalandžiui pašaukite į iki 210° C įkaitintą orkaitę. 
 Vištiena su krienais tiekiama ant stalo tame pačiame inde, kuriame buvo ir troškinama.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (5)
- 
        Trolis
        2016-05-25 18:27
    
   Labai skani, atrodo neypatingai, bet skonis labai geras 
 
- 
        Milda
        2015-02-24 10:38
    
   Nelabai skaniai ir ne estetiškai atrodo :/ neragaučiau . . . 
 
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        
 
                 
                     
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
                                        Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
                                     Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
                                        Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
                                     Jogurtinis tortas su vaisiais
                                        Jogurtinis tortas su vaisiais
                                     Greiti vištienos kąsneliai
                                        Greiti vištienos kąsneliai
                                     Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
                                        Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
                                     Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
                                        Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas