šiek tiek | vištiena (geriausia rinktis visą vištą arba mėsingiausias jos dalis) |
100 gramų | sviestas |
50 gramų | krienai |
100 gramų | migdolai |
1 skiltelė | česnakas |
2 vienetai | morkos |
šiek tiek | pastarnokas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Vištiena su krienais tiekiama ant stalo tame pačiame inde, kuriame buvo ir troškinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinta kiškiena su grybais
- Kiauliena su ryžiais ir ananasais
- Kepta kiaulės širdis su svogūnais
- Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
- Troškinta triušiena
- Konservuotas kiaulienos troškinys
- Virta šerno galva
- Kepti ryžiai
- Daržovės su mėsa ir sūriu
- Vištiena su sojų daigais
- Vištiena su grybais
- Troškinys su vištiena ir morkom
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Višta ispaniškai
- Kiaulienos troškinys su daržovėmis
- Amerikietiškai pagaminta mėsa
- Rūgštus kabesas
- Kiaulienos troškinys
- Vištiena grybų padaže
- Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Vištiena, geriausia rinktis visą vištą arba mėsingiausias jos dalis
-
Sviestas,
100 gramų -
Krienai,
50 gramų -
Migdolai,
100 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė -
Morkos,
2 vienetai - Pastarnokas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištieną supjaustykite, pasūdykite, užbarstykite juodųjų pipirų ir pakepinkite. Iškepusią vištieną sudėkite į kepimui orkaitėje skirtą indą.
Kubeliais supjaustykite morkas ir pastarnoką, susmulkinkite česnaką ir įdėkite į indą su vištiena.
Susmulkinkite migdolus, sumaišykite juos su krienais ir sudėkite į indą.
Įpilkite stiklinę vandens, įdėkite sviesto, pagardinkite druska ir pipirais, šiek tiek pamaišykite.
Indą pusvalandžiui pašaukite į iki 210° C įkaitintą orkaitę.
Vištiena su krienais tiekiama ant stalo tame pačiame inde, kuriame buvo ir troškinama.
Komentarai (5)
-
Trolis
2016-05-25 18:27
Labai skani, atrodo neypatingai, bet skonis labai geras
-
Milda
2015-02-24 10:38
Nelabai skaniai ir ne estetiškai atrodo :/ neragaučiau . . .