
800 gramų | briediena (marinuota) |
1 vienetas | morkos |
2 vienetai | svogūnai |
15 gramų | petražolės |
1 vienetas | salierai |
2 stiklinės | sultinys |
šiek tiek | juodieji pipirai |
40 gramų | taukai (kiaulių) (ar aliejaus) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | kalendra |
šiek tiek | druska |
Ištroškinta minkšta mėsa sudedama į pašildytą pusdubenį ir užpilama iškoštu, grietine pagardintu padažu, kuriame troškinta. Atskirai duodama bulvių košės, virtų makaronų, troškintų burokėlių ar bruknių uogienės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Stirnienos troškinys
-
Kiauliena, troškinta su svogūnais
-
Troškinti šonkauliai su kmynais
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Aviena su špinatais
-
Šparaginių pupelių troškinys su dešra
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Vištienos troškinys orkaitėje
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Troškinys su faršu
-
Jautiena su ryžiais
-
Kiaulienos ir morkų troškinys
-
Troškinukas su krevetėmis
-
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
-
Virta veršiena su daržovėmis
-
Veršienos troškinys su lęšiais
-
Kopūstų troškinys su faršu
-
Vištiena su abrikosais
Troškinta briediena

- Paruošimo laikas:
-
Briediena, marinuota,
800 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Petražolės,
15 gramų -
Salierai,
1 vienetas -
Sultinys,
2 stiklinės - Juodieji pipirai
-
Taukai (kiaulių), ar aliejaus,
40 gramų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Lauro lapai
- Kalendra
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa supjaustoma gabalais, pasūdoma, apibarstoma maltais prieskoniais ir apkepinama riebaluose. Vėliau dedama į puodą su sultiniu arba verdančiu vandeniu (kad vos būtų apsemta), suberiamos susmulkintos prieskoninės daržovės, įdedama riebalų ir troškinama ant mažos ugnies.
Ištroškinta minkšta mėsa sudedama į pašildytą pusdubenį ir užpilama iškoštu, grietine pagardintu padažu, kuriame troškinta. Atskirai duodama bulvių košės, virtų makaronų, troškintų burokėlių ar bruknių uogienės.
Komentarai (10)
-
Virginija
2015-08-15 18:50
K tik visi paalge, tra labaikanu, butinai pakatosiu :)
-
Virginija
2015-08-15 08:15
Na jei skanu tai siandien ir as pasiaminsiu :)
-
Arturas
2012-12-30 14:35
Sveiki,noreciau pasigaminti si patiekala,turiu jauna brieduka,bet nezinau kaip geriau mesa ismarinuoti.
-
jurgita
2011-12-23 18:36
tikrai labai skanu pagal si recepta troskinta brediena :super2: ,ne viena karta gaminau.Per Kaledas ir vel gaminsiu
-
fancis
2010-03-19 20:37
turetu buti skanu :super: