Veršiena su vyno padažu
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | veršiena (išpjova) |
| 1 stiklinė | raudonas vynas |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
| šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsą supjaustome gabaliukais ir keletą valandų palaikome užpiltą vynu. Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, įkaitiname jį ir apkepame mėsą. Mėsą pabarstome druska, pipirais, sudedame griežinėliais supjaustytą svogūną, užpilame dalį vyno ir troškiname. Kai svogūnas suminkštėja, jį pertriname per sietelį, vėl sudedame prie mėsos, supilame likusį vyną ir troškiname, kol mėsa pasidaro visai minkšta.Patiekiame su virtomis bulvėmis, šviežiomis daržovėmis ir salotomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena kinietiškai
-
Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
-
Lęšiai su vynu
-
Troškintos vištų širdelės
-
Meksikietiškas troškinys
-
Kiauliena su aguročiais
-
Višta ispaniškai
-
Mėsos troškinys aluje
-
Troškinys su faršu
-
Saldžiarūgštis kiaulienos troškinys
-
Jautienos troškinys
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Mėsos ir daržovių troškinys
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Aluje troškinta višta
-
Troškinta vištiena
-
Fazano troškinys
-
Nesudėtingas mėsos ir daržovių troškinys
-
Triušio kepsnys
-
Ypatingas jautienos troškinys
Veršiena su vyno padažu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, išpjova,
500 gramų -
Raudonas vynas,
1 stiklinė -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Kvapieji pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustome gabaliukais ir keletą valandų palaikome užpiltą vynu. Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, įkaitiname jį ir apkepame mėsą. Mėsą pabarstome druska, pipirais, sudedame griežinėliais supjaustytą svogūną, užpilame dalį vyno ir troškiname. Kai svogūnas suminkštėja, jį pertriname per sietelį, vėl sudedame prie mėsos, supilame likusį vyną ir troškiname, kol mėsa pasidaro visai minkšta.Patiekiame su virtomis bulvėmis, šviežiomis daržovėmis ir salotomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
