Vištiena troškinta daržovėse
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 10 vienetų | vištiena (kulšelės) |
| 4 vienetai | pomidorai |
| 4 vienetai | svogūnai |
| 1 pundelis | petražolės |
| 1 vienetas | citrinos |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Svogūnus supjaustykite ir apkepinkite puode su keliais šaukštais aliejaus.
2.
Sudėkite druska ir pipirais įtrintas vištienos kulšeles į apkepintus svogūnus.
3.
Suberkite kapotus česnakus ir supjaustytus pomidorus, pašlakstykite citrinos sultimis.
4.
Užpilkite vandeniu, kad apsemtų vištieną, troškinkite apie 35 minutes.
Pabaigai užbarstykite kapotų patražolių ir dar patroškinkite 5 minutes.
Pabaigai užbarstykite kapotų patražolių ir dar patroškinkite 5 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lęšiai su špinatais ir lašinukais
-
Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
-
Troškinta triušiena
-
Meksikietiškas troškinys
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Kepta kiaulės širdis su svogūnais
-
Troškinta veršiena su svarainiais
-
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Libietiškas ragu su kaukazietiškais prieskoniais
-
Kotletų troškinys
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištiena su abrikosais
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Triušio kepsnys
-
Šviežių ir raugintų kopūstų troškinys
-
Miglės guliašas
-
Vištiena grybų padaže
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
Vištiena troškinta daržovėse
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Vištiena, kulšelės,
10 vienetų -
Pomidorai,
4 vienetai -
Svogūnai,
4 vienetai -
Petražolės,
1 pundelis -
Citrinos,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus supjaustykite ir apkepinkite puode su keliais šaukštais aliejaus.
Sudėkite druska ir pipirais įtrintas vištienos kulšeles į apkepintus svogūnus.
Suberkite kapotus česnakus ir supjaustytus pomidorus, pašlakstykite citrinos sultimis.
Užpilkite vandeniu, kad apsemtų vištieną, troškinkite apie 35 minutes.
Pabaigai užbarstykite kapotų patražolių ir dar patroškinkite 5 minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
