Vištiena troškinta daržovėse
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 10 vienetų | vištiena (kulšelės) |
| 4 vienetai | pomidorai |
| 4 vienetai | svogūnai |
| 1 pundelis | petražolės |
| 1 vienetas | citrinos |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Svogūnus supjaustykite ir apkepinkite puode su keliais šaukštais aliejaus.
2.
Sudėkite druska ir pipirais įtrintas vištienos kulšeles į apkepintus svogūnus.
3.
Suberkite kapotus česnakus ir supjaustytus pomidorus, pašlakstykite citrinos sultimis.
4.
Užpilkite vandeniu, kad apsemtų vištieną, troškinkite apie 35 minutes.
Pabaigai užbarstykite kapotų patražolių ir dar patroškinkite 5 minutes.
Pabaigai užbarstykite kapotų patražolių ir dar patroškinkite 5 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Triušienos troškinys su ryžiais
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
-
Studentiškas troškinys su dešrelėmis
-
Troškinys
-
Vištienos krūtinėlė
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Tikro dzūko pietūs
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Čenachai "Be pastangų"
-
Troškinys su vištiena ir morkom
-
Kiaulienos troškinys
-
Plovas orkaitėje
-
Aleksandro troškinys
-
Aštrus troškinys
-
Guliašas
-
Aviena totoriškai
-
Vištienos paelija
Vištiena troškinta daržovėse
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Vištiena, kulšelės,
10 vienetų -
Pomidorai,
4 vienetai -
Svogūnai,
4 vienetai -
Petražolės,
1 pundelis -
Citrinos,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus supjaustykite ir apkepinkite puode su keliais šaukštais aliejaus.
Sudėkite druska ir pipirais įtrintas vištienos kulšeles į apkepintus svogūnus.
Suberkite kapotus česnakus ir supjaustytus pomidorus, pašlakstykite citrinos sultimis.
Užpilkite vandeniu, kad apsemtų vištieną, troškinkite apie 35 minutes.
Pabaigai užbarstykite kapotų patražolių ir dar patroškinkite 5 minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
