Išvalytas sterkas supjaustomas, pasūdomas, apibarstomas maltais prieskoniais ir troškinamas su prieskoninėmis daržovėmis, obuolių sultimis bei sviestu.
Tiekiamas su virtomis bulvėmis ar pupelėmis. Atskirai duodama krienų.
Troškintas sterkas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | starkis |
| 0.5 stiklinės | obuolių sultys |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
| 1 stiklinė | krienai |
| 1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
| 3 vienetai | juodieji pipirai |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | poras |
| 1 vienetas | petražolės (šakelė) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šutintas karosas
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Troškinta vištiena
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Gardus daržovių troškinys
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Troškinti kazlėkai
-
Troškintas sterkas
-
Patisonai su grybais ir daržovėmis
-
Marinuotų kalafiorų troškinukas
-
Troškinti žiediniai kopūstai
-
Šutintas ungurys
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Bulvės su slyvomis ir abrikosais
-
Įdarytos kaliaropės
-
Makaronų troškinys su alyvuogėmis
-
Troškinti kalmarai
-
Troškinti obuoliai su ryžiais
-
Troškinti kopūstai su morkomis
Troškintas sterkas
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Starkis,
1 kilogramas -
Obuolių sultys,
0.5 stiklinės -
Sviestas, tirpintas,
2 valgomieji šaukštai -
Krienai,
1 stiklinė -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Juodieji pipirai,
3 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas sterkas supjaustomas, pasūdomas, apibarstomas maltais prieskoniais ir troškinamas su prieskoninėmis daržovėmis, obuolių sultimis bei sviestu.
Tiekiamas su virtomis bulvėmis ar pupelėmis. Atskirai duodama krienų.
Reklama:
Komentarai (7)
-
..
2009-09-11 22:40
%-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
