
Troškinti švendrai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | švendras (šakniastiebiai ir ūgliai) |
3 vienetai | bulvių |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Šakniastiebius ir ūglius nuplauti, supjaustyti 2—3 cm ilgio gabaliukais, išvirti pasūdytame vandenyje. Paskui vandenį nupilti, įdėti bulvių, sviesto, druskos ir ištroškinti. Paduoti su krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtas karšis
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Troškinta lašiša
-
Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Troškintas daržovių garnyras
-
Pievagrybiai grietinėlės padaže
-
Troškintos bulvės
-
Ukrainietiški ryžiai
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Patisonai su grybais ir daržovėmis
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Troškintas ungurys
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
Troškinti švendrai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Švendras, šakniastiebiai ir ūgliai,
200 gramų -
Bulvės,
3 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Krapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šakniastiebius ir ūglius nuplauti, supjaustyti 2—3 cm ilgio gabaliukais, išvirti pasūdytame vandenyje. Paskui vandenį nupilti, įdėti bulvių, sviesto, druskos ir ištroškinti. Paduoti su krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...