Troškinti švendrai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | švendras (šakniastiebiai ir ūgliai) |
3 vienetai | bulvių |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Šakniastiebius ir ūglius nuplauti, supjaustyti 2—3 cm ilgio gabaliukais, išvirti pasūdytame vandenyje. Paskui vandenį nupilti, įdėti bulvių, sviesto, druskos ir ištroškinti. Paduoti su krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinti grybai su bulvėmis
- Troškinti kopūstai
- Virtas karšis su obuoliais
- Rusiškai troškinti kazlėkai
- Lynas, keptas su džiūvėsėliais
- Pupelių ir kopūstų troškinys
- Grikių košė su daržovėmis
- Troškinti rauginti kopūstai
- Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
- Gardus daržovių troškinys
- Daržovių troškinys
- Piene virta menkė
- Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
- Sojos kubelių daržovių troškinys
- Pomidorai su svogūnais
- Cukinijų ir obuolių uogienė
- Asturiškai pagaminta žuvis
- Bulvių guliašas
- Sojos faršo ir makaronų troškinys
- Šparagai svieste su peletrūnais
Troškinti švendrai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Švendras, šakniastiebiai ir ūgliai,
200 gramų -
Bulvės,
3 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Krapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šakniastiebius ir ūglius nuplauti, supjaustyti 2—3 cm ilgio gabaliukais, išvirti pasūdytame vandenyje. Paskui vandenį nupilti, įdėti bulvių, sviesto, druskos ir ištroškinti. Paduoti su krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...