
Troškinti švendrai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | švendras (šakniastiebiai ir ūgliai) |
3 vienetai | bulvių |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Šakniastiebius ir ūglius nuplauti, supjaustyti 2—3 cm ilgio gabaliukais, išvirti pasūdytame vandenyje. Paskui vandenį nupilti, įdėti bulvių, sviesto, druskos ir ištroškinti. Paduoti su krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kopūstų troškinys
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Troškinti žiediniai kopūstai
-
Šutintos morkos
-
Troškinti brokoliai
-
Vegetariškas troškinukas
-
Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
-
Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
-
Šutintas upėtakis
-
Šutintos morkos su žirneliais
-
Avižinių dribsnių plovas
-
Sojos troškinys su paprika
-
Kopūstienė su grybais
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Grybų troškinys
-
Troškintos bulvės
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Grybai, troškinti baltajame vyne
-
Kepti rauginti kopūstai
Troškinti švendrai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Švendras, šakniastiebiai ir ūgliai,
200 gramų -
Bulvės,
3 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Krapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šakniastiebius ir ūglius nuplauti, supjaustyti 2—3 cm ilgio gabaliukais, išvirti pasūdytame vandenyje. Paskui vandenį nupilti, įdėti bulvių, sviesto, druskos ir ištroškinti. Paduoti su krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...