Troškinti švendrai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 200 gramų | švendras (šakniastiebiai ir ūgliai) |
| 3 vienetai | bulvių |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Šakniastiebius ir ūglius nuplauti, supjaustyti 2—3 cm ilgio gabaliukais, išvirti pasūdytame vandenyje. Paskui vandenį nupilti, įdėti bulvių, sviesto, druskos ir ištroškinti. Paduoti su krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Prancūziškai pagaminti žirneliai
-
Džambalaja
-
Vištienos kamuoliukai
-
Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Troškinti topinambai
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Rudmėsės svogūnų padaže
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Avižinių dribsnių plovas
-
Šutintos morkos
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Risoto "Al Baloro"
-
Troškinti pievagrybiai
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Piene virta menkė
-
Troškinti daržovių suktinukai
Troškinti švendrai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Švendras, šakniastiebiai ir ūgliai,
200 gramų -
Bulvės,
3 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Krapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šakniastiebius ir ūglius nuplauti, supjaustyti 2—3 cm ilgio gabaliukais, išvirti pasūdytame vandenyje. Paskui vandenį nupilti, įdėti bulvių, sviesto, druskos ir ištroškinti. Paduoti su krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
