
Troškinti švendrai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | švendras (šakniastiebiai ir ūgliai) |
3 vienetai | bulvių |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Šakniastiebius ir ūglius nuplauti, supjaustyti 2—3 cm ilgio gabaliukais, išvirti pasūdytame vandenyje. Paskui vandenį nupilti, įdėti bulvių, sviesto, druskos ir ištroškinti. Paduoti su krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti agurkai
-
Troškintas ungurys
-
Graikiška žuvies filė
-
Risoto "Al Baloro"
-
Troškinti burokėliai
-
Kopūstų troškinys
-
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Šutintas ungurys
-
Sojos troškinys
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Troškinti kalmarai
-
Karpis, šutintas aluje
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Troškinys su ankštiniais pipirais
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Jūros gėrybių mišinys
Troškinti švendrai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Švendras, šakniastiebiai ir ūgliai,
200 gramų -
Bulvės,
3 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Krapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šakniastiebius ir ūglius nuplauti, supjaustyti 2—3 cm ilgio gabaliukais, išvirti pasūdytame vandenyje. Paskui vandenį nupilti, įdėti bulvių, sviesto, druskos ir ištroškinti. Paduoti su krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...