
Troškinti švendrai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | švendras (šakniastiebiai ir ūgliai) |
3 vienetai | bulvių |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Šakniastiebius ir ūglius nuplauti, supjaustyti 2—3 cm ilgio gabaliukais, išvirti pasūdytame vandenyje. Paskui vandenį nupilti, įdėti bulvių, sviesto, druskos ir ištroškinti. Paduoti su krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sojos troškinys
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Troškinta vištiena
-
Prancūziškai pagaminti žirneliai
-
Troškintos bulvės
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Troškintas ungurys
-
Karpis, troškintas piene
-
Troškintos cukinijos su pomidorais
-
Menkės ir kopūstų troškinys
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Grybų troškinys moliniame inde
-
Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
-
Troškinti griežčiai
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Vegetariškas troškinukas
-
Daržovių troškinys
-
Troškintos voveraitės
-
Porai su ryžiais
-
Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
Troškinti švendrai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Švendras, šakniastiebiai ir ūgliai,
200 gramų -
Bulvės,
3 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Krapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šakniastiebius ir ūglius nuplauti, supjaustyti 2—3 cm ilgio gabaliukais, išvirti pasūdytame vandenyje. Paskui vandenį nupilti, įdėti bulvių, sviesto, druskos ir ištroškinti. Paduoti su krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...