
Avižinių dribsnių plovas
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas | svogūnai |
2 stiklinės | vanduo |
1 vienetas | paprika |
2 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | paprika |
šiek tiek | prieskoniai |
1 vienetas | morkos |
1 stiklinė | avižinių dribsnių |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į gilią keptuvę įpilkite truputį aliejaus ir troškinkite kubeliais supjaustytą svogūną, stambiai sutarkuotą morką, susmulkintas paprikas, kol daržovės apkeps. Tada suberkite avižinius dribsnius, išmaišykite, įpilkite karšto virinto vandens, įberkite pagal skonį druskos, prieskonių, smulkiai pjaustyto česnako. Kaitinkite ant silpnos ugnies apie 5 -7 min., kol išgaruos skystis . Patiekdami į stalą apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kamuoliukai
-
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
-
Šutintos morkos
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Troškinti brokoliai
-
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
-
Troškinti kazlėkai
-
Marinuotų kalafiorų troškinukas
-
Šutintas upėtakis
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
-
Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
-
Troškinti kopūstai
-
Rudmėsės svogūnų padaže
-
Pomidorai su svogūnais
-
Bulvių guliašas
-
Kopūstų troškinys
-
Troškintas sterkas
-
Amerikietiškas sūrio troškinys
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
Avižinių dribsnių plovas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Vanduo,
2 stiklinės -
Paprika,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Paprika,
1 vienetas - Prieskoniai
-
Morkos,
1 vienetas -
Avižiniai dribsniai,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į gilią keptuvę įpilkite truputį aliejaus ir troškinkite kubeliais supjaustytą svogūną, stambiai sutarkuotą morką, susmulkintas paprikas, kol daržovės apkeps. Tada suberkite avižinius dribsnius, išmaišykite, įpilkite karšto virinto vandens, įberkite pagal skonį druskos, prieskonių, smulkiai pjaustyto česnako. Kaitinkite ant silpnos ugnies apie 5 -7 min., kol išgaruos skystis . Patiekdami į stalą apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...