Avižinių dribsnių plovas
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 stiklinės | vanduo |
| 1 vienetas | paprika |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 1 vienetas | paprika |
| šiek tiek | prieskoniai |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 stiklinė | avižinių dribsnių |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į gilią keptuvę įpilkite truputį aliejaus ir troškinkite kubeliais supjaustytą svogūną, stambiai sutarkuotą morką, susmulkintas paprikas, kol daržovės apkeps. Tada suberkite avižinius dribsnius, išmaišykite, įpilkite karšto virinto vandens, įberkite pagal skonį druskos, prieskonių, smulkiai pjaustyto česnako. Kaitinkite ant silpnos ugnies apie 5 -7 min., kol išgaruos skystis . Patiekdami į stalą apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti salierai
-
Daržovių troškinys
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
-
Troškinti kalmarai
-
Troškinti agurkai
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Porai su grybais
-
Žuvies troškinys
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Troškinta vištiena
-
Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
-
Troškinti kopūstai
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Amerikietiškas sūrio troškinys
-
Troškintos voveraitės
-
Troškinti pievagrybiai
Avižinių dribsnių plovas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Vanduo,
2 stiklinės -
Paprika,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Paprika,
1 vienetas - Prieskoniai
-
Morkos,
1 vienetas -
Avižiniai dribsniai,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į gilią keptuvę įpilkite truputį aliejaus ir troškinkite kubeliais supjaustytą svogūną, stambiai sutarkuotą morką, susmulkintas paprikas, kol daržovės apkeps. Tada suberkite avižinius dribsnius, išmaišykite, įpilkite karšto virinto vandens, įberkite pagal skonį druskos, prieskonių, smulkiai pjaustyto česnako. Kaitinkite ant silpnos ugnies apie 5 -7 min., kol išgaruos skystis . Patiekdami į stalą apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
