Avižinių dribsnių plovas
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas | svogūnai |
2 stiklinės | vanduo |
1 vienetas | paprika |
2 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | paprika |
šiek tiek | prieskoniai |
1 vienetas | morkos |
1 stiklinė | avižinių dribsnių |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į gilią keptuvę įpilkite truputį aliejaus ir troškinkite kubeliais supjaustytą svogūną, stambiai sutarkuotą morką, susmulkintas paprikas, kol daržovės apkeps. Tada suberkite avižinius dribsnius, išmaišykite, įpilkite karšto virinto vandens, įberkite pagal skonį druskos, prieskonių, smulkiai pjaustyto česnako. Kaitinkite ant silpnos ugnies apie 5 -7 min., kol išgaruos skystis . Patiekdami į stalą apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Višta, troškinta su česnaku
- Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Trinta bulvienė
- Troškintas daržovių garnyras
- Daržovių troškinys
- Grybų troškinys moliniame inde
- Žuvies filė
- Troškinys su soja (mėsa)
- Rusiškai troškinti kazlėkai
- Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
- Lynas, troškintas su kopūstais
- Gardus daržovių troškinys
- Troškinti rauginti kopūstai su grybais
- Troškinta žuvis su morkomis
- Troškinti burokėliai
- Vegetariškas troškinukas
- Rudmėsės svogūnų padaže
- Pikantiški ryžiai su apelsinais
- Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
- Troškintos bulvės
Avižinių dribsnių plovas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Vanduo,
2 stiklinės -
Paprika,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Paprika,
1 vienetas - Prieskoniai
-
Morkos,
1 vienetas -
Avižiniai dribsniai,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į gilią keptuvę įpilkite truputį aliejaus ir troškinkite kubeliais supjaustytą svogūną, stambiai sutarkuotą morką, susmulkintas paprikas, kol daržovės apkeps. Tada suberkite avižinius dribsnius, išmaišykite, įpilkite karšto virinto vandens, įberkite pagal skonį druskos, prieskonių, smulkiai pjaustyto česnako. Kaitinkite ant silpnos ugnies apie 5 -7 min., kol išgaruos skystis . Patiekdami į stalą apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...