Žuvys išvalomos ir, išėmus kaulus, supjaustomos. Gabalai apšlakstomi citrinos sultimis, pasūdomi, apibarstomi maltais raudonaisiais pipirais. Dalis prieskoninių žalumynų, ankštiniai pipirai ir svogūnai, česnakai smulkiai supjaustomi ir pakepinami svieste. Į juos pridedama pomidorų padažo, sudedama žuvis, ir viskas troškinama ant lengvos ugnies.
Troškinys tiekiamas apibarstytas likusiais prieskoniniais žalumynais.

Žuvies troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žuvis |
200 gramų | sviestas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | salierai |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | juozažolė |
šiek tiek | gelsvė |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | česnakas (skiltelės) |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | pomidorų padažas |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
šiek tiek | paprika |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Menkė tešloje
-
Menkės kukuliai
-
Tagliatelle all`astice
-
Silkė su svogūniukais
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Įdaryti kalmarai
-
Troškinta lydeka
-
Žuvytės tešloje
-
Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
-
„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Lašišų šašlykai
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Lašiša su pievagrybiais
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Žuvies kukulaičiai
-
Orkaitėje kepta lašiša
-
Lašišos suktiniai
-
Karpis su sūrio kepurėle
Žuvies troškinys
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis,
1 kilogramas -
Sviestas,
200 gramų - Petražolės
- Salierai
- Krapai
- Juozažolė
- Gelsvė
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas, skiltelės,
2 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas - Pomidorų padažas
- Aitrioji paprika
- Paprika
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvys išvalomos ir, išėmus kaulus, supjaustomos. Gabalai apšlakstomi citrinos sultimis, pasūdomi, apibarstomi maltais raudonaisiais pipirais. Dalis prieskoninių žalumynų, ankštiniai pipirai ir svogūnai, česnakai smulkiai supjaustomi ir pakepinami svieste. Į juos pridedama pomidorų padažo, sudedama žuvis, ir viskas troškinama ant lengvos ugnies.
Troškinys tiekiamas apibarstytas likusiais prieskoniniais žalumynais.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Vida
2016-10-03 11:20
kokia kaina šio patiekalo
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...