Žuvys išvalomos ir, išėmus kaulus, supjaustomos. Gabalai apšlakstomi citrinos sultimis, pasūdomi, apibarstomi maltais raudonaisiais pipirais. Dalis prieskoninių žalumynų, ankštiniai pipirai ir svogūnai, česnakai smulkiai supjaustomi ir pakepinami svieste. Į juos pridedama pomidorų padažo, sudedama žuvis, ir viskas troškinama ant lengvos ugnies.
Troškinys tiekiamas apibarstytas likusiais prieskoniniais žalumynais.
Žuvies troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | žuvis |
| 200 gramų | sviestas |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | salierai |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | juozažolė |
| šiek tiek | gelsvė |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 2 vienetai | česnakas (skiltelės) |
| 1 vienetas | citrinos |
| šiek tiek | pomidorų padažas |
| šiek tiek | aitriosios paprikos |
| šiek tiek | paprika |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvis padaže
-
Žuvis tešloje
-
Keptos plekšnės
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Menkės kukuliai
-
Folijoje kepta žuvis
-
Kepta menkė majonezo padaže
-
Lašiša su pievagrybiais
-
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
-
Žuvies-kumpio suktinukai
-
Kepta skumbrė
-
Troškinta žuvis
-
Pikantiškosios krevetės grilyje
-
Lašišų šašlykai
-
Žuvies zrazai
Žuvies troškinys
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis,
1 kilogramas -
Sviestas,
200 gramų - Petražolės
- Salierai
- Krapai
- Juozažolė
- Gelsvė
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas, skiltelės,
2 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas - Pomidorų padažas
- Aitrioji paprika
- Paprika
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvys išvalomos ir, išėmus kaulus, supjaustomos. Gabalai apšlakstomi citrinos sultimis, pasūdomi, apibarstomi maltais raudonaisiais pipirais. Dalis prieskoninių žalumynų, ankštiniai pipirai ir svogūnai, česnakai smulkiai supjaustomi ir pakepinami svieste. Į juos pridedama pomidorų padažo, sudedama žuvis, ir viskas troškinama ant lengvos ugnies.
Troškinys tiekiamas apibarstytas likusiais prieskoniniais žalumynais.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Vida
2016-10-03 11:20
kokia kaina šio patiekalo
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
