300 gramų | vištiena |
200 gramų | konservuotų pupelių |
200 gramų | konservuoti žirneliai |
2 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | rausvieji svogūnai |
2 vienetai | lauro lapų |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | vanduo |
Nuluptą svogūną supjaustome griežinėliais.
Valgome su grietine. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sūrio kroketai
- Įdarytos bulvės su vištienos faršu
- „Milžinų bulvės“
- Dešrelės su bulviniais blynais
- Virtų bulvių blynai
- Skaniosios bulvytės
- Bulvių ir kamambero apkepas
- Įdarytos bulvės
- Bulvių ir varškės apkepas
- Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
- Naminiai bulvių traškučiai
- Orkaitėje keptos bulvės
- Dešros tarta
- Bulvės įdarytos faršu
- Vyžos iš bulvių
- Orkaitėje keptos bulvės
- Čanachai su čiobreliais
- Keptos bulvės su žolelių aliejumi
- Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
- Irinos bulvių iešmeliai
Troškinys čenachinėse
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištiena,
300 gramų -
Konservuotos pupelės,
200 gramų -
Konservuoti žirneliai,
200 gramų -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Rausvieji svogūnai,
1 vienetas -
Lauro lapai,
2 vienetai - Prieskoniai
- Vanduo
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištieną (aš naudojau krutinėlę) supjaustome kubeliais, sudedame į indą ir pagardiname mėgstamais prieskoniais.
Bulves, morkas nulupame ir supjaustome kubeliais.
Nuluptą svogūną supjaustome griežinėliais.Į čenachines dedame: apačioje vištieną, ant viršaus bulves, morkas, pupeles, žirnelius, svogūną, lauro lapus. Užpilame vandeniu, kad apsemtų.
Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 180 C laipsnių temperatūroje apie 40 - 60min. Jei reikia įpilame dar vandens.
Valgome su grietine. Skanaus!
Komentarai