Troškinys čenachinėse
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 300 gramų | vištiena |
| 200 gramų | konservuotų pupelių |
| 200 gramų | konservuoti žirneliai |
| 2 vienetai | bulvių |
| 2 vienetai | morkos |
| 1 vienetas | rausvieji svogūnai |
| 2 vienetai | lauro lapų |
| šiek tiek | prieskoniai |
| šiek tiek | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Vištieną (aš naudojau krutinėlę) supjaustome kubeliais, sudedame į indą ir pagardiname mėgstamais prieskoniais.
2.
Bulves, morkas nulupame ir supjaustome kubeliais.
Nuluptą svogūną supjaustome griežinėliais.
Nuluptą svogūną supjaustome griežinėliais.
3.
Į čenachines dedame: apačioje vištieną, ant viršaus bulves, morkas, pupeles, žirnelius, svogūną, lauro lapus. Užpilame vandeniu, kad apsemtų.
4.
Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 180 C laipsnių temperatūroje apie 40 - 60min. Jei reikia įpilame dar vandens.
Valgome su grietine. Skanaus!
Valgome su grietine. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos ir varškės įdarais
-
Įdaryti bulvių kukuliai
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Grilyje keptos bulvės
-
Bulvių kotletai su porais
-
Faršu įdarytos bulvių "geldelės"
-
Baltarusiški bulviniai
-
Vėdarai
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Čanachai su čiobreliais
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Bulvinės bandelės
-
Tarkuotų bulvių blynai
-
Bulvės su grietine ir sūriu
-
Su žalumynais keptos šviežios bulvės
-
Žemaičių blynai
-
Pievagrybiai ant žarijų
-
Bulvių ir varškės apkepas
Troškinys čenachinėse
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištiena,
300 gramų -
Konservuotos pupelės,
200 gramų -
Konservuoti žirneliai,
200 gramų -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Rausvieji svogūnai,
1 vienetas -
Lauro lapai,
2 vienetai - Prieskoniai
- Vanduo
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Eisvina
Gaminimo eiga:
Vištieną (aš naudojau krutinėlę) supjaustome kubeliais, sudedame į indą ir pagardiname mėgstamais prieskoniais.
Bulves, morkas nulupame ir supjaustome kubeliais.
Nuluptą svogūną supjaustome griežinėliais.Į čenachines dedame: apačioje vištieną, ant viršaus bulves, morkas, pupeles, žirnelius, svogūną, lauro lapus. Užpilame vandeniu, kad apsemtų.
Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 180 C laipsnių temperatūroje apie 40 - 60min. Jei reikia įpilame dar vandens.
Valgome su grietine. Skanaus!
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai