Kepti sūrio sumuštiniai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
0.5 vieneto | batonas (supjaustytas) |
225 gramai | fermentinio sūrio (mėgstamas) |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai (mažas) |
2 žiupsneliai | maltų juodųjų pipirų |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Nulupame svogūną, susmulkiname.
2.
Kiaušinius išplakame su pipirais.
3.
Sūrį smulkiai sutarkuojame, sumaišome su kiaušinių plakiniu, įmaišome svogūną.
4.
Batono riekeles perpjauname perpus. Ant kiekvienos batono riekelės užtepame šiek tiek sūrio mišinio, išlyginame paviršių.
5.
Keptuvėje ant silpnos ugnies įkaitiname šiek tiek aliejaus. Dedame sumuštinius į keptuvę pirmiausia sūrio puse, kepiname, kol gražiai parunda, tada apverčiame ir apskrudiname kitą pusę. Iškepusius sumuštinius dedame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus. Valgome karštus arba šaltus. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pusryčių skrebučiai
- Karšti sumuštiniai
- Kepti sumuštiniai su avokadu
- Tobulas mėsainis su jautienos maltiniu
- Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
- Keptos batono riekelės su medumi
- Keptas batonas su kiaušiniais
- Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
- Pikantiški sumuštiniai
- Šefo Luko mėsainis
- VILIUKO sumuštiniai
- Skrebučiai su sūriu
- Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
- Pusryčiai puodelyje
- Slovakiški sumuštinukai
- Karšti sumuštiniai su krevetėmis
- Naminis burgeris su maltiniu
- Festivalio sumuštinis
- Greitas mėsainis su maltinuku
- Krevečių sumuštiniai
Kepti sūrio sumuštiniai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Batonas, supjaustytas,
0.5 vieneto -
Fermentinis sūris, mėgstamas,
225 gramai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai, mažas,
1 vienetas -
Malti juodieji pipirai,
2 žiupsneliai - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Gaminimo eiga:
Nulupame svogūną, susmulkiname.
Kiaušinius išplakame su pipirais.
Sūrį smulkiai sutarkuojame, sumaišome su kiaušinių plakiniu, įmaišome svogūną.
Batono riekeles perpjauname perpus. Ant kiekvienos batono riekelės užtepame šiek tiek sūrio mišinio, išlyginame paviršių.
Keptuvėje ant silpnos ugnies įkaitiname šiek tiek aliejaus. Dedame sumuštinius į keptuvę pirmiausia sūrio puse, kepiname, kol gražiai parunda, tada apverčiame ir apskrudiname kitą pusę. Iškepusius sumuštinius dedame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus. Valgome karštus arba šaltus. Skanaus!
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai