0.5 vieneto | batonas (supjaustytas) |
225 gramai | fermentinio sūrio (mėgstamas) |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai (mažas) |
2 žiupsneliai | maltų juodųjų pipirų |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Prancūziškas skrebutis
- Mėsainis su vištiena
- Pikantiški sumuštiniai
- Sumuštinukai per 5 minutes
- Lauko sumuštinis su krevetėmis
- Burgeris
- Nerealus mėsainis su maltiniu
- Traškūs pusryčių skrebučiai
- Tobulas mėsainis
- Karališki pusryčiai
- Pakepintos baltos duonos riekelės
- Kepti sumuštiniai su sūriu, kiaušiniu ir česnaku
- Sumuštiniai su kiaušiniu
- Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
- Sotusis mėsainis
- Saldūs sumuštinukai prie arbatos
- Krevečių sumuštiniai
- Mėsainis su pelėsiniu sūriu
- Sumuštinukai su mozarelos sūriu
- Sumuštinis "Ara"
Kepti sūrio sumuštiniai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Batonas, supjaustytas,
0.5 vieneto -
Fermentinis sūris, mėgstamas,
225 gramai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai, mažas,
1 vienetas -
Malti juodieji pipirai,
2 žiupsneliai - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nulupame svogūną, susmulkiname.
Kiaušinius išplakame su pipirais.
Sūrį smulkiai sutarkuojame, sumaišome su kiaušinių plakiniu, įmaišome svogūną.
Batono riekeles perpjauname perpus. Ant kiekvienos batono riekelės užtepame šiek tiek sūrio mišinio, išlyginame paviršių.
Keptuvėje ant silpnos ugnies įkaitiname šiek tiek aliejaus. Dedame sumuštinius į keptuvę pirmiausia sūrio puse, kepiname, kol gražiai parunda, tada apverčiame ir apskrudiname kitą pusę. Iškepusius sumuštinius dedame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus. Valgome karštus arba šaltus. Skanaus!
Komentarai