0.5 vieneto | batonas (supjaustytas) |
225 gramai | fermentinio sūrio (mėgstamas) |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai (mažas) |
2 žiupsneliai | maltų juodųjų pipirų |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
- Karšti sumuštiniai su krevetėmis
- Pikantiški sumuštiniai
- Sumuštiniai su sūriu
- Burgeris
- Lengvas ir greitas hamburgeriukas
- Sumuštiniai
- Burgeris and laužo
- Gardūs sumuštiniai su ananasu
- Sumuštiniai su pievagrybiais
- Karališki pusryčiai
- Kepti sumuštiniai su obuoliais
- Tobulas mėsainis su maltiniu ir ananasais
- Mėsainis su pelėsiniu sūriu
- Sumuštinukai su mozarelos sūriu
- Labai lengvai pagaminami pikantiški sumuštinukai
- Pakepintos baltos duonos riekelės
- Vegetariški sumuštiniai
- Gardūs dešrainiai
- Šilti sumuštiniai
Kepti sūrio sumuštiniai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Batonas, supjaustytas,
0.5 vieneto -
Fermentinis sūris, mėgstamas,
225 gramai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai, mažas,
1 vienetas -
Malti juodieji pipirai,
2 žiupsneliai - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nulupame svogūną, susmulkiname.
Kiaušinius išplakame su pipirais.
Sūrį smulkiai sutarkuojame, sumaišome su kiaušinių plakiniu, įmaišome svogūną.
Batono riekeles perpjauname perpus. Ant kiekvienos batono riekelės užtepame šiek tiek sūrio mišinio, išlyginame paviršių.
Keptuvėje ant silpnos ugnies įkaitiname šiek tiek aliejaus. Dedame sumuštinius į keptuvę pirmiausia sūrio puse, kepiname, kol gražiai parunda, tada apverčiame ir apskrudiname kitą pusę. Iškepusius sumuštinius dedame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus. Valgome karštus arba šaltus. Skanaus!
Komentarai