
Kepti sūrio sumuštiniai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
0.5 vieneto | batonas (supjaustytas) |
225 gramai | fermentinio sūrio (mėgstamas) |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai (mažas) |
2 žiupsneliai | maltų juodųjų pipirų |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Nulupame svogūną, susmulkiname.
2.
Kiaušinius išplakame su pipirais.
3.
Sūrį smulkiai sutarkuojame, sumaišome su kiaušinių plakiniu, įmaišome svogūną.
4.
Batono riekeles perpjauname perpus. Ant kiekvienos batono riekelės užtepame šiek tiek sūrio mišinio, išlyginame paviršių.
5.
Keptuvėje ant silpnos ugnies įkaitiname šiek tiek aliejaus. Dedame sumuštinius į keptuvę pirmiausia sūrio puse, kepiname, kol gražiai parunda, tada apverčiame ir apskrudiname kitą pusę. Iškepusius sumuštinius dedame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus. Valgome karštus arba šaltus. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Sumuštiniai "Spalvingas rytas"
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Kepti saldūs sumuštiniai
-
Karšti sumuštiniai su krevetėmis
-
Sumuštinis "Ara"
-
VILIUKO sumuštiniai
-
Slovakiški sumuštinukai
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Originalūs sumuštiniai
-
Sumuštinukai per 5 minutes
-
Tobulas mėsainis
-
Greitas mėsainis su maltinuku
-
Mėsainis su pelėsiniu sūriu
-
Prancūziškas skrebutis
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Karšti sumuštiniai
-
Vegetariški sumuštiniai pusryčiams
-
Burgeris and laužo
-
Burgeris
Kepti sūrio sumuštiniai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Batonas, supjaustytas,
0.5 vieneto -
Fermentinis sūris, mėgstamas,
225 gramai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai, mažas,
1 vienetas -
Malti juodieji pipirai,
2 žiupsneliai - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Gaminimo eiga:
Nulupame svogūną, susmulkiname.
Kiaušinius išplakame su pipirais.
Sūrį smulkiai sutarkuojame, sumaišome su kiaušinių plakiniu, įmaišome svogūną.
Batono riekeles perpjauname perpus. Ant kiekvienos batono riekelės užtepame šiek tiek sūrio mišinio, išlyginame paviršių.
Keptuvėje ant silpnos ugnies įkaitiname šiek tiek aliejaus. Dedame sumuštinius į keptuvę pirmiausia sūrio puse, kepiname, kol gražiai parunda, tada apverčiame ir apskrudiname kitą pusę. Iškepusius sumuštinius dedame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus. Valgome karštus arba šaltus. Skanaus!
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai