Kepti sūrio sumuštiniai
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Autorius apie receptą: Mini sūrio sumuštinukai labai skanūs prie rytinės arbatos ar kavos puodelio, o atšalę puikiai tinka prie salotų, sriubos ar tiesiog kaip užkandis. Man jie skanūs tiek dar Mini sūrio sumuštinukai labai skanūs prie rytinės arbatos ar kavos puodelio, o atšalę puikiai tinka prie salotų, sriubos ar tiesiog kaip užkandis. Man jie skanūs tiek dar karšti, tiek ir atšalę. Tai puikus užkandis neštis į darbą ar į iškylą. (...daugiau) Liucija
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
0.5 vieneto batonas (supjaustytas)
225 gramai fermentinio sūrio (mėgstamas)
2 vienetai kiaušiniai
1 vienetas svogūnai (mažas)
2 žiupsneliai maltų juodųjų pipirų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Nulupame svogūną, susmulkiname.
2.
Kiaušinius išplakame su pipirais.
3.
Sūrį smulkiai sutarkuojame, sumaišome su kiaušinių plakiniu, įmaišome svogūną.
4.
Batono riekeles perpjauname perpus. Ant kiekvienos batono riekelės užtepame šiek tiek sūrio mišinio, išlyginame paviršių.
5.
Keptuvėje ant silpnos ugnies įkaitiname šiek tiek aliejaus. Dedame sumuštinius į keptuvę pirmiausia sūrio puse, kepiname, kol gražiai parunda, tada apverčiame ir apskrudiname kitą pusę. Iškepusius sumuštinius dedame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus. Valgome karštus arba šaltus. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepti sūrio sumuštiniai

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Mini sūrio sumuštinukai labai skanūs prie rytinės arbatos ar kavos puodelio, o atšalę puikiai tinka prie salotų, sriubos ar tiesiog kaip užkandis. Man jie skanūs tiek dar ( ...daugiau ) Liucija
Gaminimo eiga:
  1. Nulupame svogūną, susmulkiname.

  2. Kiaušinius išplakame su pipirais.

  3. Sūrį smulkiai sutarkuojame, sumaišome su kiaušinių plakiniu, įmaišome svogūną.

  4. Batono riekeles perpjauname perpus. Ant kiekvienos batono riekelės užtepame šiek tiek sūrio mišinio, išlyginame paviršių.

  5. Keptuvėje ant silpnos ugnies įkaitiname šiek tiek aliejaus. Dedame sumuštinius į keptuvę pirmiausia sūrio puse, kepiname, kol gražiai parunda, tada apverčiame ir apskrudiname kitą pusę. Iškepusius sumuštinius dedame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus. Valgome karštus arba šaltus. Skanaus!

Receptą atsiuntė Liucija
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų