Nuplautus ryžius užpilkite šaltu vandeniu (dukart daugiau negu yra ryžių), įberkite druskos ir kaitinkite nemaišant, kol užvirs (10 min virkite, o paskui indą uždenkite ir pusvalandžiui palikite).
Nuluptus, be sėklalizdžių obuolius supjaustykite skiltelėmis, užpilkite stikline vandens, įberkite cukraus, tarkuotos citrinos žievelės ir uždengus truputį patroškinkite. Obuolius sudėkite į ryžius ir išmaišykite. Paduokite į stalą pusdubenyje, užpiltus ištirpintu sviestu ir apibarstytus cinamonu.
Kruopų patiekalas paruoštas!

Troškinti obuoliai su ryžiais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | obuoliai |
150 gramų | ryžiai |
50 gramų | sviestas |
100 gramų | cukrus |
šiek tiek | vanduo |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinos (žievelė, tarkuota) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškintas ungurys
-
Troškintos voveraitės
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Karpis, troškintas piene
-
Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Šparagai svieste su peletrūnais
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Daržovių troškinys
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Graikiška žuvies filė
-
Kopūstienė su grybais
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Krevetės afrikietiškai
-
Virtas karšis
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Sojos troškinys su paprika
-
Sojos faršo ir makaronų troškinys
Troškinti obuoliai su ryžiais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuoliai,
0.5 kilogramo -
Ryžiai,
150 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Cukrus,
100 gramų - Vanduo
- Druska
- Citrinos, žievelė, tarkuota
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautus ryžius užpilkite šaltu vandeniu (dukart daugiau negu yra ryžių), įberkite druskos ir kaitinkite nemaišant, kol užvirs (10 min virkite, o paskui indą uždenkite ir pusvalandžiui palikite).
Nuluptus, be sėklalizdžių obuolius supjaustykite skiltelėmis, užpilkite stikline vandens, įberkite cukraus, tarkuotos citrinos žievelės ir uždengus truputį patroškinkite. Obuolius sudėkite į ryžius ir išmaišykite. Paduokite į stalą pusdubenyje, užpiltus ištirpintu sviestu ir apibarstytus cinamonu.
Kruopų patiekalas paruoštas!
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...