Nuplautus ryžius užpilkite šaltu vandeniu (dukart daugiau negu yra ryžių), įberkite druskos ir kaitinkite nemaišant, kol užvirs (10 min virkite, o paskui indą uždenkite ir pusvalandžiui palikite).
Nuluptus, be sėklalizdžių obuolius supjaustykite skiltelėmis, užpilkite stikline vandens, įberkite cukraus, tarkuotos citrinos žievelės ir uždengus truputį patroškinkite. Obuolius sudėkite į ryžius ir išmaišykite. Paduokite į stalą pusdubenyje, užpiltus ištirpintu sviestu ir apibarstytus cinamonu.
Kruopų patiekalas paruoštas!
Troškinti obuoliai su ryžiais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 0.5 kilogramo | obuoliai |
| 150 gramų | ryžiai |
| 50 gramų | sviestas |
| 100 gramų | cukrus |
| šiek tiek | vanduo |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | citrinos (žievelė, tarkuota) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Citrininiai ryžiai
-
Grybų troškinys
-
Troškintas lynas
-
Vegetariškas troškinukas
-
Troškinta vištiena
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Amerikietiškas sūrio troškinys
-
Troškinti salierai
-
Troškinta žuvis
-
Trinta bulvienė
-
Risoto "Al Baloro"
-
Makaronų troškinys su alyvuogėmis
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Plovas su baklažanais
-
Daržovių troškinys
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Virtas sterkas
Troškinti obuoliai su ryžiais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuoliai,
0.5 kilogramo -
Ryžiai,
150 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Cukrus,
100 gramų - Vanduo
- Druska
- Citrinos, žievelė, tarkuota
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautus ryžius užpilkite šaltu vandeniu (dukart daugiau negu yra ryžių), įberkite druskos ir kaitinkite nemaišant, kol užvirs (10 min virkite, o paskui indą uždenkite ir pusvalandžiui palikite).
Nuluptus, be sėklalizdžių obuolius supjaustykite skiltelėmis, užpilkite stikline vandens, įberkite cukraus, tarkuotos citrinos žievelės ir uždengus truputį patroškinkite. Obuolius sudėkite į ryžius ir išmaišykite. Paduokite į stalą pusdubenyje, užpiltus ištirpintu sviestu ir apibarstytus cinamonu.
Kruopų patiekalas paruoštas!
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
