0.5 kilogramo | obuoliai |
150 gramų | ryžiai |
50 gramų | sviestas |
100 gramų | cukrus |
šiek tiek | vanduo |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinos (žievelė, tarkuota) |
Nuluptus, be sėklalizdžių obuolius supjaustykite skiltelėmis, užpilkite stikline vandens, įberkite cukraus, tarkuotos citrinos žievelės ir uždengus truputį patroškinkite. Obuolius sudėkite į ryžius ir išmaišykite. Paduokite į stalą pusdubenyje, užpiltus ištirpintu sviestu ir apibarstytus cinamonu.
Kruopų patiekalas paruoštas!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptos bulvės su grybais
- Kuskuso troškinys
- Troškinti kopūstai su morkomis
- Sojos troškinys
- Ryžių rizotas su grybais
- Troškinti agurkai
- Troškinti rauginti kopūstai
- Grybai, troškinti baltajame vyne
- Troškinta vištiena
- Šutintas karšis
- Troškinti obuoliai su ryžiais
- Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
- Troškinti salierai
- Rusiškai troškinti kazlėkai
- Troškinti topinambai
- Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
- Troškinti porai
- Bulvių guliašas
- Troškintas daržovių garnyras
- Balandėliai su daržovių įdaru
Troškinti obuoliai su ryžiais
- Paruošimo laikas:
-
Obuoliai,
0.5 kilogramo -
Ryžiai,
150 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Cukrus,
100 gramų - Vanduo
- Druska
- Citrinos, žievelė, tarkuota
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuplautus ryžius užpilkite šaltu vandeniu (dukart daugiau negu yra ryžių), įberkite druskos ir kaitinkite nemaišant, kol užvirs (10 min virkite, o paskui indą uždenkite ir pusvalandžiui palikite).
Nuluptus, be sėklalizdžių obuolius supjaustykite skiltelėmis, užpilkite stikline vandens, įberkite cukraus, tarkuotos citrinos žievelės ir uždengus truputį patroškinkite. Obuolius sudėkite į ryžius ir išmaišykite. Paduokite į stalą pusdubenyje, užpiltus ištirpintu sviestu ir apibarstytus cinamonu.
Kruopų patiekalas paruoštas!