Virtas karšis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | karšis |
| 4 vienetai | juodieji pipirai |
| 1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
| 4 vienetai | gvazdikėliai |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | salierai |
| 1 vienetas | petražolės (šakelė) |
| 1 vienetas | poras |
| 1 vienetas | citrinos |
| 0.5 stiklinės | krienai (tarkuoti) |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išvalytas karšis supjaustomas, apšlakstomas citrinos sultimis ir laikomas 30 min. Prieskoninės daržovės ir prieskoniai užpilami vandeniu, užvirinama. Čia sudedama žuvis ir verdama ant mažos ugnies 15 min. Vėliau karšis sudedamas į pusdubenį, apdėliojamas tarkuotais krienais, sumaišytais su grietine, pabarstomas kapotu kietai virtu kiaušiniu. Prie karšio tinka bulvių, ryžių, žirnių košės, šviežių daržovių salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
-
Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
-
Skumbrė pievagrybių padaže
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Žuvies spurgytės
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Keptas karpis tešloje
-
Lynas, keptas ant grotelių
-
Kepta lašiša tešloje
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Šamų kotletukai
-
Česnakinės čili krevetės "Firminės"
-
Kepta stinta
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Silkės ir brokolių užkandėlė
-
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
-
Marinuota žuvis su padažu
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Troškinta lydeka
-
Skumbrė kepta orkaitėje
Virtas karšis
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Karšis,
1 kilogramas -
Juodieji pipirai,
4 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Gvazdikėliai,
4 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Citrinos,
1 vienetas -
Krienai, tarkuoti,
0.5 stiklinės -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas karšis supjaustomas, apšlakstomas citrinos sultimis ir laikomas 30 min. Prieskoninės daržovės ir prieskoniai užpilami vandeniu, užvirinama. Čia sudedama žuvis ir verdama ant mažos ugnies 15 min. Vėliau karšis sudedamas į pusdubenį, apdėliojamas tarkuotais krienais, sumaišytais su grietine, pabarstomas kapotu kietai virtu kiaušiniu. Prie karšio tinka bulvių, ryžių, žirnių košės, šviežių daržovių salotos.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
