
Virtas karšis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | karšis |
4 vienetai | juodieji pipirai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
4 vienetai | gvazdikėliai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | citrinos |
0.5 stiklinės | krienai (tarkuoti) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išvalytas karšis supjaustomas, apšlakstomas citrinos sultimis ir laikomas 30 min. Prieskoninės daržovės ir prieskoniai užpilami vandeniu, užvirinama. Čia sudedama žuvis ir verdama ant mažos ugnies 15 min. Vėliau karšis sudedamas į pusdubenį, apdėliojamas tarkuotais krienais, sumaišytais su grietine, pabarstomas kapotu kietai virtu kiaušiniu. Prie karšio tinka bulvių, ryžių, žirnių košės, šviežių daržovių salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies filė
-
Farširuota lydeka
-
Žuvies kepsneliai
-
Sardelės apsuktos bekonu
-
Kepta orkaitėje lydeka
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Keptas upėtakis
-
Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
-
Lašiša garuose
-
Folijoje kepta lašiša
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Keptas karpis Kūčioms
-
Plekšnė su padažu
-
Lašišos kepsneliai
-
Žuvis su migdolais
-
Midijų šašlykai
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
-
Troškintas lynas
-
Kepta žuvis su daržovėmis
Virtas karšis
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Karšis,
1 kilogramas -
Juodieji pipirai,
4 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Gvazdikėliai,
4 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Citrinos,
1 vienetas -
Krienai, tarkuoti,
0.5 stiklinės -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas karšis supjaustomas, apšlakstomas citrinos sultimis ir laikomas 30 min. Prieskoninės daržovės ir prieskoniai užpilami vandeniu, užvirinama. Čia sudedama žuvis ir verdama ant mažos ugnies 15 min. Vėliau karšis sudedamas į pusdubenį, apdėliojamas tarkuotais krienais, sumaišytais su grietine, pabarstomas kapotu kietai virtu kiaušiniu. Prie karšio tinka bulvių, ryžių, žirnių košės, šviežių daržovių salotos.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...