Virtas karšis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | karšis |
4 vienetai | juodieji pipirai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
4 vienetai | gvazdikėliai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | citrinos |
0.5 stiklinės | krienai (tarkuoti) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išvalytas karšis supjaustomas, apšlakstomas citrinos sultimis ir laikomas 30 min. Prieskoninės daržovės ir prieskoniai užpilami vandeniu, užvirinama. Čia sudedama žuvis ir verdama ant mažos ugnies 15 min. Vėliau karšis sudedamas į pusdubenį, apdėliojamas tarkuotais krienais, sumaišytais su grietine, pabarstomas kapotu kietai virtu kiaušiniu. Prie karšio tinka bulvių, ryžių, žirnių košės, šviežių daržovių salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
- Troškinta žuvis
- Lašiša su pievagrybiais
- Silkė su svogūniukais
- Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
- Kepta žuvies filė
- Virta žuvis tešloje
- Kepta lašiša su medaus marinatu
- Lašišos apkepas
- Troškinta lydeka
- Žuvytės tešloje
- Lašišos užkandėlė
- Kepta marinuota žuvis
- Kepta lašiša su kiaušiniais
- Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
- Menkė su krienais ir grietine
- Spalvota žuvies užkepėlė
- Papuošta kepta lydeka
- Žuvies filė
- Lašišos apkepas su špinatais
Virtas karšis
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Karšis,
1 kilogramas -
Juodieji pipirai,
4 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Gvazdikėliai,
4 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Citrinos,
1 vienetas -
Krienai, tarkuoti,
0.5 stiklinės -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas karšis supjaustomas, apšlakstomas citrinos sultimis ir laikomas 30 min. Prieskoninės daržovės ir prieskoniai užpilami vandeniu, užvirinama. Čia sudedama žuvis ir verdama ant mažos ugnies 15 min. Vėliau karšis sudedamas į pusdubenį, apdėliojamas tarkuotais krienais, sumaišytais su grietine, pabarstomas kapotu kietai virtu kiaušiniu. Prie karšio tinka bulvių, ryžių, žirnių košės, šviežių daržovių salotos.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...