Šviežių ir raugintų kopūstų troškinys
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 300 gramų | kopūstai (švieži) |
| 159 gramai | kopūstai (rauginti) |
| 100 gramų | dešra (rūkyta) |
| 3 skiltelės | česnakas |
| šiek tiek | prieskoniai |
| 1 žiupsnelis | prieskoninės žolelės (Krapai, gelsvė, petražolė ) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Šviežius kopūstus supjaustyti šiaudeliais. Į puodą kopūstus sudėti, įpilti vandens (kad apsemtų) ir patroškinti. Per tą laiką susipjaustyti dešrą, česnakus, petražoles, krapus ir gelsvę. Nusiskusti bulves ir jas užkaisti.
2.
Tiek laiko užteks troškinti šviežią kopūstą. Dabar galima sudėti raugintus kopūstus, dešrą, česnakus, druskos. Troškinti, kol išvirs bulvės. Apie 20 min. Tada suberti krapus, gelsvę ir petražoles. Dar patroškinti minutę kitą ir išjungti viryklę.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Vyne troškintas triušis
-
Aleksandro troškinys
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Troškinti inkstai su citrina
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Troškinys čenachinėse
-
Vengriškas troškinys su ryžiais
-
Lietuviška kopūstienė
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Troškinukas
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Troškinys - ruduo
-
Kopūstų troškinys su faršu
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
Šviežių ir raugintų kopūstų troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kopūstai, švieži,
300 gramų -
Kopūstai, rauginti,
159 gramai -
Dešra, rūkyta,
100 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės - Prieskoniai
-
Prieskoninės žolelės, Krapai, gelsvė, petražolė ,
1 žiupsnelis - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežius kopūstus supjaustyti šiaudeliais. Į puodą kopūstus sudėti, įpilti vandens (kad apsemtų) ir patroškinti. Per tą laiką susipjaustyti dešrą, česnakus, petražoles, krapus ir gelsvę. Nusiskusti bulves ir jas užkaisti.
Tiek laiko užteks troškinti šviežią kopūstą. Dabar galima sudėti raugintus kopūstus, dešrą, česnakus, druskos. Troškinti, kol išvirs bulvės. Apie 20 min. Tada suberti krapus, gelsvę ir petražoles. Dar patroškinti minutę kitą ir išjungti viryklę.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
