500 gramų | kiauliena |
2 valgomieji šaukštai | prieskoniai |
200 gramų | krakmolas |
1 vienetas | apelsinų |
2 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
2 valgomieji šaukštai | medus |
1 vienetas | citrinos ( (nedidelė)) |
3 pakeliai | ryžiai |
1 vienetas | morkos |
500 gramų | daržovės (mėgstamos (arba salotos)) |
Viską patiekti galime su konservuotais pomidorais ir marinuotais agurkais ar tiesiog su mėgstamomis salotomis.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šašlykas "Geras apetitas"
- Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
- Totoriški avienos maltiniai
- Pikantiškas jautienos kepsnys
- Keptos kepenėlės
- Apkepta virta karka
- Žiedinių kopūstų apkepas
- Keptos barbekiu jautienos receptas
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Jautienos nugarinės kepsnys
- Triušienos pjausniai
- Jautienos vyniotiniai
- Vasaros šašlykiukas
- Kiauliena česnakiniame marinate
- Troškintos veršienos kepenėlės
- Šašlykas pomidorų sultyse
- Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
- Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
- Aštrios naminės dešrelės ant laužo
- Sotieji zrazai
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Kiauliena,
500 gramų -
Prieskoniai,
2 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
200 gramų -
Apelsinai,
1 vienetas -
Sojos padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinos, (nedidelė),
1 vienetas -
Ryžiai,
3 pakeliai -
Morkos,
1 vienetas -
Daržovės, mėgstamos (arba salotos),
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsytę supjaustome smulkesniais gabaliukais, įtriname mėgstamais prieskoniais, palaikome bent 30min.
Apelsino ir citrinos žieveles nutarkuojame, išspaudžiame sultis. Įmaišome soją ir medų. Gautą padažą pilsime ant kiaulienos baigiant kept.
Mėsą išvoliojame krakmole, dedame į gerai įkaitintą keptuvę, aliejus turi apsemti visą keptuvės dugną. Vartant iškepame mėsą apskrudindami ją. Tada nupilame aliejaus perteklių, ant mėsos pilame padažą ir jame pakepame apie 5min. pavartant, kad visi gabaliukai įsigertų padažo.
Garnyrui pasiruoškite ryžius. Apvirtus pakepinkite su morkom.
Viską patiekti galime su konservuotais pomidorais ir marinuotais agurkais ar tiesiog su mėgstamomis salotomis.
Skanaus.
Komentarai (4)
-
Ania
2015-08-18 10:06
Receptas,skaniai kvepia ,net parasytas ,reikes isbandyti