Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras | vanduo |
400 gramų | ryžiai (ilgagrūdžiai) |
200 gramų | konservuoti kukurūzai |
1 vienetas | poras |
30 mililitrų | sezamų aliejus |
30 mililitrų | teryiaki padažas |
1 valgomasis šaukštas | vištienos sultinio (kubelis) |
šiek tiek | kalendra (stiebas) |
šiek tiek | citrinžolė |
šiek tiek | imbieras |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Į puodą įpilkite 1 litrą vandens. Supjaustykite imbierą ir citrinžolę. Sultinio kubelį, imbierą, citrinžolę ir kalendros stiebus (lapus atidėkite) sudėkite į vandenį. Išvirtą sultinį nukoškite.
2.
Keptuvėje įkaitinkite sezamų aliejų ir sudėkite griežinėliais supjaustytus porus. Po to sudėkite išskalautus ryžius ir kepkite ~ 4 minutes.
3.
Užpilkite sultinį ant ryžių. Ryžius sultinys turėtų apsemti ir uždengti 1 cm. Virkite uždengus ryžius, ant mažos ugnies, apie 15 minučių. O kai išvirs atidėkite į šalį dar penkioms minutėms.
4.
Keptuvėje pakepinkite kukurūzus. Kukurūzus ir ryžius sudėkite į dubenį ir užpilkite "teriyaki" padažo. Gerai išmaišykite, kad ryžiai nesuliptų. Susmulkintus kalendrų lapus suberkite ant ryžių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Spagečiai „bolognese“ su daržovėmis
- Pasta su grill baklažanais
- Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
- Kiauliena su ryžiais ir ananasais
- Tagliatelle Bolognese
- Įdaryti caneloni
- Ryžių apkepas
- Spagečiai a‘la Carbonara
- Makaronai su tunu ir baklažanais
- Vištienos ir ryžių troškinys
- Įdaryti makaronai
- Makaronai su česnakiniu padažu
- Makaronų saulytė
- Makaronai su lašiša
- Naminiai "Pappardelle" makaronai su grybais kumpiu, raudonąją cikorija, špinatais ir grietinėle
- Naminių makaronų suktinukai su mėsa
- Ukrainietiškas ryžių apkepas
- Uzbekiškas plovas
- Tagliatelle su krevetėmis
- Makaronų apkepas (pigus ir skanus)
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vanduo,
1 litras -
Ryžiai, ilgagrūdžiai,
400 gramų -
Konservuoti kukurūzai,
200 gramų -
Poras,
1 vienetas -
Sezamų aliejus,
30 mililitrų -
Teryiaki padažas,
30 mililitrų -
Vištienos sultinys, kubelis,
1 valgomasis šaukštas - Kalendra, stiebas
- Citrinžolė
- Imbieras
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į puodą įpilkite 1 litrą vandens. Supjaustykite imbierą ir citrinžolę. Sultinio kubelį, imbierą, citrinžolę ir kalendros stiebus (lapus atidėkite) sudėkite į vandenį. Išvirtą sultinį nukoškite.
Keptuvėje įkaitinkite sezamų aliejų ir sudėkite griežinėliais supjaustytus porus. Po to sudėkite išskalautus ryžius ir kepkite ~ 4 minutes.
Užpilkite sultinį ant ryžių. Ryžius sultinys turėtų apsemti ir uždengti 1 cm. Virkite uždengus ryžius, ant mažos ugnies, apie 15 minučių. O kai išvirs atidėkite į šalį dar penkioms minutėms.
Keptuvėje pakepinkite kukurūzus. Kukurūzus ir ryžius sudėkite į dubenį ir užpilkite "teriyaki" padažo. Gerai išmaišykite, kad ryžiai nesuliptų. Susmulkintus kalendrų lapus suberkite ant ryžių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...