Tešlai: | ||
4 vienetai | kiaušiniai | |
250 gramų | cukrus | |
100 mililitrų | aliejaus | |
1 pakelis | dr. oetker kepimo milteliai | |
250 gramų | miltai | |
5 arbatiniai šaukšteliai | kakava | |
Kremui: | ||
2 pakeliai | dr. oetker kremas tortui | |
200 mililitrų | pienas | |
200 mililitrų | sviestas | |
Papuošimui: | ||
2 pakeliai | dr. oetker juodojo šokolado skonio glajus | |
1 pakelis | dr. oetker pabarstukai | |
šiek tiek | aviečių |
Paimti šokoladinio torto dalis, jas pertepti paruoštu kremu ir šviežiomis avietėmis.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuolių sulčių sriuba
- Rageliai su kremu ir šilauogemis
- Apelsinų želė
- Varškės tortas
- Arvydo ananasų desertas
- Jogurto ledai
- Aguonų sūris su razinomis
- Tinginys tarp aguonų
- Braškių pienas
- Skanus želė ir šokolado desertas
- Braškinis tiramisu
- Pyragėliai su kremu
- Jogurtinių ledų tortukas
- Ledai su braškėmis
- Dr. Oetker keksiukai su pudingo įdaru
- Maskarponės sūrio ir braškių desertas
- Sloksniuotas braškių desertas
- Mėtinis agurkų šerbetas
- Gaivus užkandėlis
- Kukurūzų dribsnių lizdeliai
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
250 gramų -
Aliejus,
100 mililitrų -
Dr. Oetker kepimo milteliai,
1 pakelis -
Miltai,
250 gramų -
Kakava,
5 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Dr. Oetker kremas tortui,
2 pakeliai -
Pienas,
200 mililitrų -
Sviestas,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Dr. Oetker juodojo šokolado skonio glajus,
2 pakeliai -
Dr. Oetker pabarstukai,
1 pakelis - Avietės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į indą sudėti visus tešlos ingredientus, gerai išmaišyti iki vientisos masės. Masę sudėti į kepimo skardą ir kepti įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Iškepusį ir atvėsusį tortą perpjauti į tris lygias dalis.
Kremui viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.
Paimti šokoladinio torto dalis, jas pertepti paruoštu kremu ir šviežiomis avietėmis.Papuošimui glajų pakaitinti karštame vandenyje keletą minučių ir pilti ant torto. Glajui truputį pravėsus padekoruokite pabarstukais ir šviežiomis avietėmis.
Skanaus!