
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai: | ||
4 vienetai | kiaušiniai | |
250 gramų | cukrus | |
100 mililitrų | aliejaus | |
1 pakelis | dr. oetker kepimo milteliai | |
250 gramų | miltai | |
5 arbatiniai šaukšteliai | kakava | |
Kremui: | ||
2 pakeliai | dr. oetker kremas tortui | |
200 mililitrų | pienas | |
200 mililitrų | sviestas | |
Papuošimui: | ||
2 pakeliai | dr. oetker juodojo šokolado skonio glajus | |
1 pakelis | dr. oetker pabarstukai | |
šiek tiek | aviečių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Į indą sudėti visus tešlos ingredientus, gerai išmaišyti iki vientisos masės. Masę sudėti į kepimo skardą ir kepti įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Iškepusį ir atvėsusį tortą perpjauti į tris lygias dalis.
2.
Kremui viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.
Paimti šokoladinio torto dalis, jas pertepti paruoštu kremu ir šviežiomis avietėmis.
Paimti šokoladinio torto dalis, jas pertepti paruoštu kremu ir šviežiomis avietėmis.
3.
Papuošimui glajų pakaitinti karštame vandenyje keletą minučių ir pilti ant torto. Glajui truputį pravėsus padekoruokite pabarstukais ir šviežiomis avietėmis.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rabarbarų drebučiai
-
Tiramisu
-
Kokosiniai rutuliukai
-
Bananų skanėstas
-
Dr. Oetker keksiukai su pudingo įdaru
-
Vaisių vėrinukai
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Desertas su persikais
-
Lemon posset
-
Apelsinų želė
-
Bakalieno Tinginys
-
Želė „Spanguolės ant sniego“
-
Gaivus varškės desertas su vaisiais
-
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
-
Vaisiniai ežiukai
-
Lukos želė tortas
-
Šokoladiniai kavos ledai
-
Aviečių sulčių drebučiai
-
Žele desertas
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
250 gramų -
Aliejus,
100 mililitrų -
Dr. Oetker kepimo milteliai,
1 pakelis -
Miltai,
250 gramų -
Kakava,
5 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Dr. Oetker kremas tortui,
2 pakeliai -
Pienas,
200 mililitrų -
Sviestas,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Dr. Oetker juodojo šokolado skonio glajus,
2 pakeliai -
Dr. Oetker pabarstukai,
1 pakelis - Avietės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į indą sudėti visus tešlos ingredientus, gerai išmaišyti iki vientisos masės. Masę sudėti į kepimo skardą ir kepti įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Iškepusį ir atvėsusį tortą perpjauti į tris lygias dalis.
Kremui viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.
Paimti šokoladinio torto dalis, jas pertepti paruoštu kremu ir šviežiomis avietėmis.Papuošimui glajų pakaitinti karštame vandenyje keletą minučių ir pilti ant torto. Glajui truputį pravėsus padekoruokite pabarstukais ir šviežiomis avietėmis.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...