Tešlai: | ||
4 vienetai | kiaušiniai | |
250 gramų | cukrus | |
100 mililitrų | aliejaus | |
1 pakelis | dr. oetker kepimo milteliai | |
250 gramų | miltai | |
5 arbatiniai šaukšteliai | kakava | |
Kremui: | ||
2 pakeliai | dr. oetker kremas tortui | |
200 mililitrų | pienas | |
200 mililitrų | sviestas | |
Papuošimui: | ||
2 pakeliai | dr. oetker juodojo šokolado skonio glajus | |
1 pakelis | dr. oetker pabarstukai | |
šiek tiek | aviečių |
Paimti šokoladinio torto dalis, jas pertepti paruoštu kremu ir šviežiomis avietėmis.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Margutis
- Plakti ledai
- Grikių desertiniai pusryčiai
- Gaivus desertas
- Čigonų plokštainis
- Varškės desertas
- Arvydo varškės desertas
- Ananasų kukuliukai
- Skanėstas "Vitaminai"
- Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
- Rūtos bananas su šokoladu ir jogurtu
- Labai skani braškių sriuba
- Aguonų "Paukščių pienas" su karamelizuotais sausainių trupiniais ir čili medumi
- Aguonų sūris su razinomis
- Vasariškas desertas
- Gervuogių musas
- Obuolių sriuba "Svorio netektis"
- Abrikosų laiveliai
- Desertinis tortas
- Vaisiai šokolade
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
250 gramų -
Aliejus,
100 mililitrų -
Dr. Oetker kepimo milteliai,
1 pakelis -
Miltai,
250 gramų -
Kakava,
5 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Dr. Oetker kremas tortui,
2 pakeliai -
Pienas,
200 mililitrų -
Sviestas,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Dr. Oetker juodojo šokolado skonio glajus,
2 pakeliai -
Dr. Oetker pabarstukai,
1 pakelis - Avietės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į indą sudėti visus tešlos ingredientus, gerai išmaišyti iki vientisos masės. Masę sudėti į kepimo skardą ir kepti įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Iškepusį ir atvėsusį tortą perpjauti į tris lygias dalis.
Kremui viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.
Paimti šokoladinio torto dalis, jas pertepti paruoštu kremu ir šviežiomis avietėmis.Papuošimui glajų pakaitinti karštame vandenyje keletą minučių ir pilti ant torto. Glajui truputį pravėsus padekoruokite pabarstukais ir šviežiomis avietėmis.
Skanaus!