Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
AUTORIUS:
Dr. Oetker,
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
4 vienetai kiaušiniai
250 gramų cukrus
100 mililitrų aliejus
1 pakelis dr. oetker kepimo milteliai
250 gramų miltai
5 arbatiniai šaukšteliai kakava
Kremui:
2 pakeliai dr. oetker kremas tortui
200 mililitrų pienas
200 mililitrų sviestas
Papuošimui:
2 pakeliai dr. oetker juodojo šokolado skonio glajus
1 pakelis dr. oetker pabarstukai
šiek tiek avietės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Į indą sudėti visus tešlos ingredientus, gerai išmaišyti iki vientisos masės. Masę sudėti į kepimo skardą ir kepti įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Iškepusį ir atvėsusį tortą perpjauti į tris lygias dalis.
2.
Kremui viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.
Paimti šokoladinio torto dalis, jas pertepti paruoštu kremu ir šviežiomis avietėmis.
3.
Papuošimui glajų pakaitinti karštame vandenyje keletą minučių ir pilti ant torto. Glajui truputį pravėsus padekoruokite pabarstukais ir šviežiomis avietėmis.
Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Tešlai: Kremui: Papuošimui:
Gaminimo eiga:
  1. Į indą sudėti visus tešlos ingredientus, gerai išmaišyti iki vientisos masės. Masę sudėti į kepimo skardą ir kepti įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Iškepusį ir atvėsusį tortą perpjauti į tris lygias dalis.

  2. Kremui viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.
    Paimti šokoladinio torto dalis, jas pertepti paruoštu kremu ir šviežiomis avietėmis.

  3. Papuošimui glajų pakaitinti karštame vandenyje keletą minučių ir pilti ant torto. Glajui truputį pravėsus padekoruokite pabarstukais ir šviežiomis avietėmis.
    Skanaus!

Receptą atsiuntė Dr. Oetker
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų