
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai: | ||
4 vienetai | kiaušiniai | |
250 gramų | cukrus | |
100 mililitrų | aliejaus | |
1 pakelis | dr. oetker kepimo milteliai | |
250 gramų | miltai | |
5 arbatiniai šaukšteliai | kakava | |
Kremui: | ||
2 pakeliai | dr. oetker kremas tortui | |
200 mililitrų | pienas | |
200 mililitrų | sviestas | |
Papuošimui: | ||
2 pakeliai | dr. oetker juodojo šokolado skonio glajus | |
1 pakelis | dr. oetker pabarstukai | |
šiek tiek | aviečių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Į indą sudėti visus tešlos ingredientus, gerai išmaišyti iki vientisos masės. Masę sudėti į kepimo skardą ir kepti įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Iškepusį ir atvėsusį tortą perpjauti į tris lygias dalis.
2.
Kremui viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.
Paimti šokoladinio torto dalis, jas pertepti paruoštu kremu ir šviežiomis avietėmis.
Paimti šokoladinio torto dalis, jas pertepti paruoštu kremu ir šviežiomis avietėmis.
3.
Papuošimui glajų pakaitinti karštame vandenyje keletą minučių ir pilti ant torto. Glajui truputį pravėsus padekoruokite pabarstukais ir šviežiomis avietėmis.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žemuogių grietinėlė
-
Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Saldus užkandis
-
Lemon posset
-
Mini kreminio sūrio pyragėliai
-
Aguonų sūris su razinomis
-
Gaivus gardėsis "Avietėlė"
-
Vaisiai drebučiuose
-
Skanus želė ir šokolado desertas
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
Agrastų drebučiai su braškėmis
-
Gardūs braškiniai ledai
-
Želė su vaisiais
-
Desertinis tortas
-
Šokoladiniai ledai
-
Gaivus Sandros desertas "Ant debesų"
-
Margas varškės desertas
-
Citrininiai putėsiai
-
Tortas "Grietinė"
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
250 gramų -
Aliejus,
100 mililitrų -
Dr. Oetker kepimo milteliai,
1 pakelis -
Miltai,
250 gramų -
Kakava,
5 arbatiniai šaukšteliai
-
Dr. Oetker kremas tortui,
2 pakeliai -
Pienas,
200 mililitrų -
Sviestas,
200 mililitrų
-
Dr. Oetker juodojo šokolado skonio glajus,
2 pakeliai -
Dr. Oetker pabarstukai,
1 pakelis - Avietės
Gaminimo eiga:
Į indą sudėti visus tešlos ingredientus, gerai išmaišyti iki vientisos masės. Masę sudėti į kepimo skardą ir kepti įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Iškepusį ir atvėsusį tortą perpjauti į tris lygias dalis.
Kremui viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.
Paimti šokoladinio torto dalis, jas pertepti paruoštu kremu ir šviežiomis avietėmis.Papuošimui glajų pakaitinti karštame vandenyje keletą minučių ir pilti ant torto. Glajui truputį pravėsus padekoruokite pabarstukais ir šviežiomis avietėmis.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...