Obuolius nulupti ir sutarkuoti. Visus kitus džiovintus vaisius (vietoj figų galima naudoti datules) susmulkinti, o riešutus (lazdyno arba žemės) sukapoti.
Iš visų produktų pagaminti tešlą (vietoje romo galima pilti acto). Jeigu reikia, įdėti daugiau miltų. Sukrėsti tešlą į riebalais išteptą kepimo formą ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 val. Skanaus!
Obuolių duona
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | kvietiniai miltai |
180 gramų | cukrus |
1 vienetas | kepimo milteliai (pakelis) |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
1 arbatinis šaukštelis | gvazdikėliai (malti) |
1 arbatinis šaukštelis | kvapieji pipirai (malti) |
1 kilogramas | obuoliai |
80 gramų | figos (džiovintos) |
80 gramų | slyvos (džiovintos) |
150 gramų | razinos |
250 gramų | lazdyno riešutai |
60 mililitrų | romas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kopūstų duonelė
- Saldi bananų duona
- Pynutės su sezamo sėklomis
- Aguoninis pyragas
- Duona su abrikosais ir riešutais
- Grikių duona
- Bananų duonelė
- Duona su džiovintais vaisiais
- Sveikuolių duona
- Česnakinė duona su petražolėmis
- Duona su imbieru ir česnaku
- Mano naminė duona
- Duona be glitimo
- Naminė duona
- Bulvių duona
- Krapų duona
- Bulvių duona su kmynais
- Prancūziška duona
- Obuolių duona
- Balta sluoksniuota duona
Obuolių duona
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Cukrus,
180 gramų -
Kepimo milteliai, pakelis,
1 vienetas -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Gvazdikėliai, malti,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvapieji pipirai, malti,
1 arbatinis šaukštelis -
Obuoliai,
1 kilogramas -
Figos, džiovintos,
80 gramų -
Slyvos, džiovintos,
80 gramų -
Razinos,
150 gramų -
Lazdyno riešutai,
250 gramų -
Romas,
60 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupti ir sutarkuoti. Visus kitus džiovintus vaisius (vietoj figų galima naudoti datules) susmulkinti, o riešutus (lazdyno arba žemės) sukapoti.
Iš visų produktų pagaminti tešlą (vietoje romo galima pilti acto). Jeigu reikia, įdėti daugiau miltų. Sukrėsti tešlą į riebalais išteptą kepimo formą ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 val. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
-
Linutė
2011-06-17 16:23
labai skanu;] , puikus receptas.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...