Obuolius nulupti ir sutarkuoti. Visus kitus džiovintus vaisius (vietoj figų galima naudoti datules) susmulkinti, o riešutus (lazdyno arba žemės) sukapoti.
Iš visų produktų pagaminti tešlą (vietoje romo galima pilti acto). Jeigu reikia, įdėti daugiau miltų. Sukrėsti tešlą į riebalais išteptą kepimo formą ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 val. Skanaus!
Obuolių duona
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | kvietiniai miltai |
| 180 gramų | cukrus |
| 1 vienetas | kepimo milteliai (pakelis) |
| 1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
| 1 arbatinis šaukštelis | gvazdikėliai (malti) |
| 1 arbatinis šaukštelis | kvapieji pipirai (malti) |
| 1 kilogramas | obuoliai |
| 80 gramų | figos (džiovintos) |
| 80 gramų | slyvos (džiovintos) |
| 150 gramų | razinos |
| 250 gramų | lazdyno riešutai |
| 60 mililitrų | romas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pita
-
Duona "Ežiukas"
-
Duona su džiovintais vaisiais
-
Mielinės tešlos vyniotinis
-
Česnakinė duona su petražolėmis
-
Snieginė duonelė "Krimst-krimst" su pasislėpusiais išdykėliais kankanais
-
Medaus duona
-
Krapų duona
-
Šventinė spelta miltų ir cinamono duona
-
Ciabatta (itališka duona)
-
Speltos duona duonkepei
-
Duona su prieskoniais
-
Naminė balta duona
-
Ruginių miltų bandelės
-
Duonos keksas
-
Duonelė su graikiniais riešutais
-
Grikių duona
-
Prancūziška duona
-
Duona su žalumynais
-
Avietiniai keksiukai
Obuolių duona
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Cukrus,
180 gramų -
Kepimo milteliai, pakelis,
1 vienetas -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Gvazdikėliai, malti,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvapieji pipirai, malti,
1 arbatinis šaukštelis -
Obuoliai,
1 kilogramas -
Figos, džiovintos,
80 gramų -
Slyvos, džiovintos,
80 gramų -
Razinos,
150 gramų -
Lazdyno riešutai,
250 gramų -
Romas,
60 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupti ir sutarkuoti. Visus kitus džiovintus vaisius (vietoj figų galima naudoti datules) susmulkinti, o riešutus (lazdyno arba žemės) sukapoti.
Iš visų produktų pagaminti tešlą (vietoje romo galima pilti acto). Jeigu reikia, įdėti daugiau miltų. Sukrėsti tešlą į riebalais išteptą kepimo formą ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 val. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
-
Linutė
2011-06-17 16:23
labai skanu;] , puikus receptas.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
