
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (pjaustyta) |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Sviestas ištirpinamas, perkošiamas, suberiami smulkiai supjaustyti kietai virti kiaušiniai, įspaudžiama citrinos sulčių, pasūdoma, įberiama kapotų petražolių lapelių, juodųjų pipirų. Tinka prie virtos žuvies valgių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aviečių padažas desertams
-
Žuvies padažas
-
Krienų padažas
-
Labai greitai paruošiamas padažas
-
Kavos padažas
-
Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Užtepėlė
-
Česnakinis padažas
-
Morkų ir svogūnu padažas
-
Obuolinis padažas prie mėsos
-
Žaliasis padažas bulvėms
-
Krienų užpilas
-
Voveraičių padažas
-
Jogurto ir agurkų padažiukas
-
Raudonasis padažas
-
Viskio karamelė
-
Džiūvėsėlių padažas
-
Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
-
Imbiero sirupas
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Petražolės, pjaustyta,
1 valgomasis šaukštas - Citrinų sultys
- Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestas ištirpinamas, perkošiamas, suberiami smulkiai supjaustyti kietai virti kiaušiniai, įspaudžiama citrinos sulčių, pasūdoma, įberiama kapotų petražolių lapelių, juodųjų pipirų. Tinka prie virtos žuvies valgių.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...