Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (pjaustyta) |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Sviestas ištirpinamas, perkošiamas, suberiami smulkiai supjaustyti kietai virti kiaušiniai, įspaudžiama citrinos sulčių, pasūdoma, įberiama kapotų petražolių lapelių, juodųjų pipirų. Tinka prie virtos žuvies valgių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Čilietiškas padažas
- Padažas virtoms bulvėms
- Pikantiškas padažas su majonezu
- Konservuota adžika
- Sojų paštetas
- Imbiero sirupas
- Rytietiškas pipirų padažas
- Pietų Prancūzijos česnakų padažas
- Tikra Guacamole
- Pieno padažas
- Aštrus padažas
- Jogurto padažas
- Gvakamolė
- Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
- Graikiškas pomidorų padažas
- Česnakų padažas keptai vištienai
- Obuolinis padažas prie mėsos
- Vinaigrette užpilas su žolelėmis
- Riešutų padažas
- Šviežių grybų padažas
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Petražolės, pjaustyta,
1 valgomasis šaukštas - Citrinų sultys
- Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestas ištirpinamas, perkošiamas, suberiami smulkiai supjaustyti kietai virti kiaušiniai, įspaudžiama citrinos sulčių, pasūdoma, įberiama kapotų petražolių lapelių, juodųjų pipirų. Tinka prie virtos žuvies valgių.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...