Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai sviestas
2 vienetai kiaušiniai (virti)
1 valgomasis šaukštas petražolės (pjaustyta)
šiek tiek citrinų sultys
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Sviestas ištirpinamas, perkošiamas, suberiami smulkiai supjaustyti kietai virti kiaušiniai, įspaudžiama citrinos sulčių, pasūdoma, įberiama kapotų petražolių lapelių, juodųjų pipirų. Tinka prie virtos žuvies valgių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Lenkiškas padažas prie virtos žuvies

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sviestas ištirpinamas, perkošiamas, suberiami smulkiai supjaustyti kietai virti kiaušiniai, įspaudžiama citrinos sulčių, pasūdoma, įberiama kapotų petražolių lapelių, juodųjų pipirų. Tinka prie virtos žuvies valgių.

Reklama:

Komentarai (5)


Daugiau receptų