
Baltas grietinėlės padažas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
0.5 litro | sultinys |
250 gramų | grietinėlės, 35% |
40 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušinių trynių |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | krienai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Svieste pakepinkite miltus, kol truputį paruduos.
2.
Po truputį, kad nebūtų gumulų, maišydami pilkite karštą sultinį ir grietinėlę. Virkite 10 min. Išvirę užpilkite ant išplaktų kiaušinių trynių. Pasūdę, įberkite susmulkintų petražolių ir krapų lapelių, tarkuoto krieno.
Padažas paruoštas!
Padažas paruoštas!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Guacamole
-
Viskio karamelė
-
Rytietiškas pipirų padažas
-
Obuolinis padažas prie mėsos
-
Raudonas grietinės padažas
-
Česnakų padažas keptai vištienai
-
Padažas keptai mėsai
-
Pikantiškas padažas
-
Kavos padažas
-
Avinielis su sviestuotu krienu
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Marinatas vištienai
-
Baravykų padažas
-
Mango padažas
-
Olandiškas padažas
-
Kari padažas
-
Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
-
Žuvies padažas su krienais
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Kmynų padažas
Baltas grietinėlės padažas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Sultinys,
0.5 litro -
Grietinėlė, 35%,
250 gramų -
Sviestas,
40 gramų -
Kiaušinių tryniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Petražolės
- Krapai
- Krienai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svieste pakepinkite miltus, kol truputį paruduos.
Po truputį, kad nebūtų gumulų, maišydami pilkite karštą sultinį ir grietinėlę. Virkite 10 min. Išvirę užpilkite ant išplaktų kiaušinių trynių. Pasūdę, įberkite susmulkintų petražolių ir krapų lapelių, tarkuoto krieno.
Padažas paruoštas!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...