
Pievagrybių padažas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 gramų | pievagrybiai |
60 gramų | sviestas |
1 vienetas | dižono garstyčios |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Gerai nuplauti pievagrybius, smulkiai supjaustyti ir troškinti uždengtame puode su sviestu ir citrinos sultimis. Pridėti garstyčių ir dar šiek tiek patroškinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio padažas
-
Arvydo kepintų pomidorų kečupas
-
Padažas prie kugelio
-
Jogurtinis padažas
-
Avokado padažas
-
Riešutų padažas
-
Krienų padažas prie mėsos
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Džiūvėsėlių padažas
-
Žaliasis padažas bulvėms
-
Pomidorų padažas
-
Saldžiaaštris padažas
-
Kari padažas
-
Kmynų padažas žuvies patiekalams
-
Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
-
Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
-
Žaliasis padažas
-
Grietinės padažas
-
Padažas su voveraitėmis
-
Jogurto padažas
Pievagrybių padažas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pievagrybiai,
250 gramų -
Sviestas,
60 gramų -
Dižono garstyčios,
1 vienetas - Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gerai nuplauti pievagrybius, smulkiai supjaustyti ir troškinti uždengtame puode su sviestu ir citrinos sultimis. Pridėti garstyčių ir dar šiek tiek patroškinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...