
Pievagrybių padažas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 gramų | pievagrybiai |
60 gramų | sviestas |
1 vienetas | dižono garstyčios |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Gerai nuplauti pievagrybius, smulkiai supjaustyti ir troškinti uždengtame puode su sviestu ir citrinos sultimis. Pridėti garstyčių ir dar šiek tiek patroškinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kavos padažas
-
Viskio karamelė
-
Kmynų padažas
-
Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
-
Agurkų padažas
-
Avokado padažas
-
Rytietiškas pipirų padažas
-
Raudonas grietinės padažas
-
Morkų ir svogūnu padažas
-
Pikantiškas padažas
-
Brokolių padažas
-
Nektarinų salsa kepsniams
-
Krienų padažas prie mėsos
-
Picos padažas
-
Pomidorų padažas
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Varškės užtepėlė su ikrais
-
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
-
Aviečių padažas desertams
-
Čilietiškas padažas
Pievagrybių padažas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pievagrybiai,
250 gramų -
Sviestas,
60 gramų -
Dižono garstyčios,
1 vienetas - Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gerai nuplauti pievagrybius, smulkiai supjaustyti ir troškinti uždengtame puode su sviestu ir citrinos sultimis. Pridėti garstyčių ir dar šiek tiek patroškinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...