
Pievagrybių padažas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 gramų | pievagrybiai |
60 gramų | sviestas |
1 vienetas | dižono garstyčios |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Gerai nuplauti pievagrybius, smulkiai supjaustyti ir troškinti uždengtame puode su sviestu ir citrinos sultimis. Pridėti garstyčių ir dar šiek tiek patroškinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
-
Dietinis padažas
-
Pietų Prancūzijos česnakų padažas
-
Avinielis su sviestuotu krienu
-
Baltasis padažas
-
Arvydo aromatingas kečupas
-
Viskio karamelė
-
Itališkas pomidorų padažas
-
Marinatas vištienai
-
Medaus padažas
-
Žuvies padažas
-
Aštriai saldi salsa
-
Jogurtinis padažas
-
Salotų padažas
-
Sojų paštetas
-
Blynelių padažas
-
Baravykų padažas
-
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
-
Aviečių padažas desertams
-
Raudonasis padažas
Pievagrybių padažas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pievagrybiai,
250 gramų -
Sviestas,
60 gramų -
Dižono garstyčios,
1 vienetas - Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gerai nuplauti pievagrybius, smulkiai supjaustyti ir troškinti uždengtame puode su sviestu ir citrinos sultimis. Pridėti garstyčių ir dar šiek tiek patroškinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...