Bazilikus sutrinti grūstuvėlyje.
Sutrinti riešutus ir česnaką.
Suberti parmezano sūrį ir dar kartą viską pertrinti.
Supilti aliejų, prieskonių ir padažą išsukti.
Greita, puikiai kvepia ir pagerina patiekalo skonį.
P.s. aš dažniausiai naudoju gamindama makaronus.
Skanaus :)
Česnakinis pesto padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (sumalti) |
2 skiltelės | česnakas |
100 gramų | riešutai (kedro) |
50 gramų | parmezano sūris |
100 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
1 sauja | bazilikas (lapeliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Užtepėlė
- Žaliasis padažas bulvėms
- Pomidorų padažas su grybais
- Itališkas pomidorų padažas
- Kelmučių - marinatas
- Jogurtinis padažas
- Konservuota adžika
- Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
- Pomidorų padažas
- Rytietiškas pipirų padažas
- Baravykų padažas
- Salotų padažas
- Česnakinis pesto padažas
- Blynelių padažas
- Morkų ir svogūnu padažas
- Džiūvėsėlių padažas
- Padažas virtoms bulvėms
- Pievagrybių padažas
- Padažas keptai mėsai
- Česnako padažas
Česnakinis pesto padažas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, sumalti
-
Česnakas,
2 skiltelės -
Riešutai, kedro,
100 gramų -
Parmezano sūris,
50 gramų -
Alyvuogių aliejus,
100 mililitrų - Druska
-
Bazilikas, lapeliai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bazilikus sutrinti grūstuvėlyje.
Sutrinti riešutus ir česnaką.
Suberti parmezano sūrį ir dar kartą viską pertrinti.
Supilti aliejų, prieskonių ir padažą išsukti.
Greita, puikiai kvepia ir pagerina patiekalo skonį.
P.s. aš dažniausiai naudoju gamindama makaronus.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...