Bazilikus sutrinti grūstuvėlyje.
Sutrinti riešutus ir česnaką.
Suberti parmezano sūrį ir dar kartą viską pertrinti.
Supilti aliejų, prieskonių ir padažą išsukti.
Greita, puikiai kvepia ir pagerina patiekalo skonį.
P.s. aš dažniausiai naudoju gamindama makaronus.
Skanaus :)
Česnakinis pesto padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | juodieji pipirai (sumalti) |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 100 gramų | riešutai (kedro) |
| 50 gramų | parmezano sūris |
| 100 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
| šiek tiek | druska |
| 1 sauja | bazilikas (lapeliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jogurtinis padažas
-
Kavos padažas
-
Pomidorų padažas
-
Krienų užpilas
-
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
-
Marinatas vištienai
-
Jogurto ir agurkų padažiukas
-
Tikra Guacamole
-
Aštrus padažas
-
Olandiškas padažas
-
Česnakinis padažas
-
Arvydo kepintų pomidorų kečupas
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Guacamole
-
Pomidorų čatni
-
Džiūvėsėlių padažas
-
Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Užtepėlė
-
Labai greitai paruošiamas padažas
Česnakinis pesto padažas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, sumalti
-
Česnakas,
2 skiltelės -
Riešutai, kedro,
100 gramų -
Parmezano sūris,
50 gramų -
Alyvuogių aliejus,
100 mililitrų - Druska
-
Bazilikas, lapeliai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bazilikus sutrinti grūstuvėlyje.
Sutrinti riešutus ir česnaką.
Suberti parmezano sūrį ir dar kartą viską pertrinti.
Supilti aliejų, prieskonių ir padažą išsukti.
Greita, puikiai kvepia ir pagerina patiekalo skonį.
P.s. aš dažniausiai naudoju gamindama makaronus.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
