Bazilikus sutrinti grūstuvėlyje.
Sutrinti riešutus ir česnaką.
Suberti parmezano sūrį ir dar kartą viską pertrinti.
Supilti aliejų, prieskonių ir padažą išsukti.
Greita, puikiai kvepia ir pagerina patiekalo skonį.
P.s. aš dažniausiai naudoju gamindama makaronus.
Skanaus :)

Česnakinis pesto padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (sumalti) |
2 skiltelės | česnakas |
100 gramų | riešutai (kedro) |
50 gramų | parmezano sūris |
100 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
1 sauja | bazilikas (lapeliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jogurto ir agurkų padažiukas
-
Nektarinų salsa kepsniams
-
Žaliasis padažas
-
Padažas su voveraitėmis
-
Spanguolių padažas
-
Konservuota adžika
-
Morkų ir svogūnu padažas
-
Blynelių padažas
-
Žuvies padažas
-
Raudonas grietinės padažas
-
Rytietiškas pipirų padažas
-
Aviečių padažas desertams
-
Pomidorų padažas picai
-
Pievagrybių padažas
-
Krienų padažas prie mėsos
-
Grybų padažas
-
Avinielis su sviestuotu krienu
-
Viskio karamelė
-
Aštriai saldi salsa
-
Kavos padažas
Česnakinis pesto padažas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, sumalti
-
Česnakas,
2 skiltelės -
Riešutai, kedro,
100 gramų -
Parmezano sūris,
50 gramų -
Alyvuogių aliejus,
100 mililitrų - Druska
-
Bazilikas, lapeliai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bazilikus sutrinti grūstuvėlyje.
Sutrinti riešutus ir česnaką.
Suberti parmezano sūrį ir dar kartą viską pertrinti.
Supilti aliejų, prieskonių ir padažą išsukti.
Greita, puikiai kvepia ir pagerina patiekalo skonį.
P.s. aš dažniausiai naudoju gamindama makaronus.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...